Menu
Your Cart

Natrol Niacin 500mg - Time Release

Natrol Niacin 500mg - Time Release
Разграбен
Natrol Niacin 500mg - Time Release
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Natrol Niacin 500mg - Time Release
Видян от: 1748
28.49 лв.
Без данък: 28.49 лв.

Възможни варианти

НNatrol Niacin 500mg - Time Release е продут с отлично качество и топ цена в Protein.bgиацинът е витамин, който спада към група В (известен като витамин В3. Niacin 500 mg Time Release се произвежда от компанията Natrol под формата на таблетки с бавно освобождаване. Витамин В3 взима участие в поддържането на нормалните нива на холестерола, а двуслойната таблетка предотвратява зачервяването на кожата, което се получава при приемът на ниацин от повечето подобни продукти.

Витамин В3 е от голямо значение за нормалното функциониране на храносмилателната система, нервната система и кожата. Витамин В3 взима участие и в синтезирането на половите хормони тестостерон и естроген, както и на инсулина. Ниацинът спомага за кръвообращението, а също така е способен да потиска и възникването на възпалителни процеси в тялото.

При слабо изразен дефицит на ниацин могат да настъпят неприятни изменения в устната кухина (облагане на езика, разраняване на устната лигавица), раздразнителност, безсъние, нарушено храносмилане, депресия и др. Една от основните причини за дефицит на витамин В3 е повишеният прием на алкохол. Тежкият дефицит на витамин В3 от своя страна води до състояние наречено пелагра, характеризиращо се с напукана и лющеща се кожа, деменция и диария.

Тъй като витамин В3 е водноразтворим витамин, той не може да се натрупва в организма. Той преминава през кръвта и се изхвърля с урината. Човешкият организъм е неспособен да произвежда ниацин (както и останалите витамини), което налага прием с храна. Част от ниацинът, необходим на тялото се произвежда от бактериите, намиращи се в дебелото черво, но за да се произвежда ниацин, на бактериите им е необходима аминокиселината триптофан както и витамините В2 и В6. Ендогенно произведеният ниацин не е достатъчен за да задоволи нуждите на организма. При по-строг хранителен режим или в следствие на затруднено усвояване на хранителни вещества може да настъпи дефицит на ниацин За да се избегне намаляването на витамин В3 в организма, едно подходящо решение е приемът на хранителни добавки, съдържащи ниацин, каквато е и Niacin 500 mg Time Release. Продуктът на Natrol осигурява бавно освобождаване на ниацин, благодарение на своята формула и по този начин осигурява поддържането на здравословни нива витамин В3

Niacin 500 mg - Time Release поддържа здрава кожата и лигавиците, тъй като при формулата със забавено освобождаване не се наблюдават страничните ефекти - зачервяване и кожни раздразнения след неговият прием.

Защо да изберем Natrol Niacin 500 mg Time Release?Natrol Niacin 500mg - Time Release е важен за поддържане на клетъчният метаболизъм

 • Поддържа нервната и храносмилателната системи
 • Допринася за правилното усвояване на хранителните вещества
 • Участва в балансирането на холестерола
 • Поддържа здрава кожата
 • За здрава сърдечно-съдова система
 • Таблетки със забавено освобождаване
 • Не предизвиква зачервяване и кожни раздразнения
 • Подходящ за вегани и вегетарианци.
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява витамин Niacin 500 mg - Time Release на Natrol (таблетки с продължително освобождаване)?

Niacin 500 mg - Time Release, продукт на Natrol е хранителна добавка, съдържаща витамин В3 (ниацин) под формата на инозитол никотинат. Формулата със забавено освобождаване на витамин В3 позволява постоянно снабдяване на тялото с необходимото количество ниацин. Витамин В3 спомага за намаляване на холестерола и свободните мастни киселини в кръвта, поради което предпазва сърдечно-съдовата система. Ниацинът има много важна роля и в обмяната на веществата в организма. Той е предшественик на два кофактора - НАД и НАДФ, които се използват от голям брой ензими при различни анаболитни и катаболитни процеси. Niacin 500mg - Time Release на Natrol съдържа 500mg витамин В3 във всяка една доза от една таблетка.

Освен всички изброени предимства, Protein.bg ви дава супер цена за  Niacin 500 mg - Time Release - ниацин на марката Natrol.

За кого е най-подходящ Niacin 500 mg - Time Release (витамин В3) на Natrol?

Таблетките Niacin 500 mg - Time Release са особено подходящи за хора подложени на стрес и нервно напрежение, пушачи и такива които употребяват алкохол. Помага и на активно спортуващи във фитнеса, защото участва в синтеза на АТФ, който доставя енергия на клетките. Формулата му с удължено освобождаване премахва всички нежелани ефекти на обикновените продукти, съдържащи ниацин.

Употреба и дозировка на Natrol Niacin 500mg - Time Release:

Приемайте по 1 таблетка (една доза) Niacin 500 mg Time Release дневно, заедно с храната. Всяка опаковка от Niacin 500 mg - Time Release съдържа 100 таблетки от продукта.

съставсъдържание
ниацин
(инозитол никотинат)
    500 mg

Други съставки в Natrol Niacin 500 mg - Time Release: Хипромелоза, Микрокристална целулоза, Стеаринова киселина, Силициев диоксид, Метилцелулоза, Магнезиев стеарат, Глицерин, Целулозна смола.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки