Menu
Your Cart

Natrol Kava Kava 200mg

Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Kava Kava 200mg
Видян от: 1543
24.99 лв.
Без данък: 24.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Kava Kava 200mg намалява нервното напрежение.Natrol Kava Kava 200mg е натурално средство за облекчаване на стреса и нервното напрежение. Кава Кава е растение, което притежава благотворно влияние върху нервната система и може да има ползи в стресовото ежедневие. Хранителна добавка с кава кава на капсули е добро решение при повишено физическо и психическо натоварване, при влошен сън, умора, тревожност и дори при паник атаки. Последните могат да бъдат изключително неприятни и да понижат качеството на живот. Освен ползи за нервната система, продуктът действа противовъзпалително и подкрепя работата на отделителната система. Тези ефекти се дължат на съдържащите се специални вещества – кавалактони.

Включването на Натрол Кава Кава може да неутрализира негативите от стреса върху съня. Той се влияе много от стреса в ежедневието, а при по-чувствителни личности може да се стигне и до хронично безсъние. Премахването на дразнителя невинаги е възможно, а пълноценният сън е изключително важен за здравето, възстановяването на силите и работоспособността. Възвръщането на добрия сън и усещането за контрол могат да бъдат от решаващо значение за самочувствието, комфорта и щастието.

Защо да изберем Kava Kava?

 • Успокоява нервната система;Natrol Kava Kava 200mg облекчава тревожността и паник атаките.
 • 200 мг екстракт от корен на кава кава;
 • Намалява тревожността;
 • Действа противовъзпалително;
 • Подобрява съня;
 • Намалява умората;
 • Подкрепя отделителната система;
 • Напълно натурални съставки;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Natrol Kava Kava 200mg?

Натрол Kava Kava 200 мг е натурална хранителна добавка за успокояване на нервната система. Формулата на продукта съдържа растителен екстракт от Кава Кава, който е с доказани ползи при повишени нива на стрес, тревожност, непълноценен сън, различни нервозни състояния и т.н. Включването на продукта в ежедневната суплеменция може да има благотворен ефект върху работата на нервната система, да намали усещането за притеснение и тревога, да облекчи стреса и да позволи на тялото да се отпусне. Кава Кава действа релаксиращо и върху мускулите, отнемайки напрежението от тях. Наблюдава се положителен ефект и върху съня. Стресът е сред най-големите врагове на пълноценния сън, а често ежедневието е толкова натоварващо, че сънят изобщо не идва. Това води до умора и отпадналост на следващия ден и затваря омагьосания кръг на хроничното безсъние и носи риск за здравето. Употребата на стандартните сънотворни може да има редица негативи, а и не са подходящи за всеки човек. Природата предлага естествено решение за всеки човек.

За кого е подходящ Kava Kava на Натрол?

Кава Кава от Натрол е подходящ избор за хора, чието ежедневие е натоварено, независимо дали става дума за физически и/или психически стрес. При трудности със заспиването, паник атаки, усещане за тревога и раздразнителност. Формулата е изцяло натурална и ефективно подобрява комфорта, съня и усещането за спокойствие. Тъй като съставките са от растителен произход, е нужно време, за да се усети пълния ефект от употребата му – 4-6 седмици.

Употреба и дозировка на Kava Kava от Natrol:

Една доза (1 капсула) 1-2 пъти дневно, с храна.

Състав Стойност за 1 капсула 
Екстракт от Кава Кава (корен) 200 мг**
Кавалактони 30%60 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: желатин, силиций, царевично нишесте, вода, оризово брашно, магнезиев стеарат.

Не съдържа: мая, пшеница, мляко, яйца, соя, без изкуствени оцветители или аромати, без добавена захар и консерванти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки