Menu
Your Cart

Battery Carnitine 1000 mg

Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
text
Battery Carnitine 1000 mg
За този продукт получаваш безплатна експресна доставка!
Възползвай се сега и ще получиш продукта до 48 часа на твоя адрес или до офис на куриер.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Battery Carnitine 1000 mg
Видян от: 3979
66.00 лв.
Без данък: 66.00 лв.

Възможни варианти

CarnitineCarnitine 1000 предпазва невроните и кръвоносните съдове 1000 представлява аминокиселината L-карнитин, произведена от Battery под формата на лесноусвоими капсули. L-карнитинът е добре познат като аминокиселина, която стимулира изгарянето на мазнини. Много проучвания, свързани с тази аминокиселина са доказали, че когато тя е свързана с L-тартарат (под формата на L-карнитин L-тартарат), освен изгарянето на мазнини се ускорява и възстановяването на мускулите. Тъй като нуждата на тялото от карнитин надхвърля количеството което се произвежда в организма е необходимо набавянето на L-карнитин от друг източник, а Carnitine 1000 е най-добрият за да направите това.

Самата функция на L-карнитина е свързана с метаболизма на мастните киселини и по-точно с транспортирането им в митохондриите, където протича тяхното окисление. При това се отделя енергия под формата на АТФ (аденозин трифосфат), която е необходима за клетъчния метаболизъм. По този начин, L-карнитинът изпълнява две важни от спортна гледна точка функции - активно участва в изгарянето на мазнините и осигурява повече енергия на организма. 

Началото на разграждането на мастните киселини започва с тяхното свързване с молекула L-карнитин, постъпила в организма. Този комплекс се транспортира в матрикса на митохондриите и там двете молекули се разделят. Мастната киселина се разгражда и се образува АТФ, а L-карнитинът се свързва с ацетил коензим А (КоА), образувайки Ацетил L-карнитин. Това е необходимо за да може L-карнитинът да напусне митохондриите и когато това стане комплексът се разделя и свободния L-карнитин е готов да се свърже с нова мастна киселина. Излишните количества Ацетил КоА обаче, могат да блокират процеса на разграждане на мастните киселини като пренасочат получаването на енергия към въглехидратни източници. Поради това е необходимо L-карнитинът да е в по-голямо количество от Ацети КоА. 

Разнообразни функции изпълнява L-карнитинът, като дори под формата на L-тартарат (вместо Ацетил L-карнитин) спомага и за по-бързо възстановяване на мускулите. Някои от по-важните ефекти на L-карнитина са поддържането на енергийния метаболизъм на клетката, положителното влияние върху мозъка, участието му в метаболизма на ВСАА, инхибиране на синтеза на млечна киселина, подобряване на кръвоносните съдове и предпазване на невроните. 

Всички тези предимства правят L-карнитинът може би най-ефективният продукт за изгаряне на мазнини, който ще ви помогне да постигнете зададените си цели. Освен това лесноусвоимите капсули на Carnitine 1000 ще ви позволят по-точно да определяте дозите си (от колкото с продукт на прах), както и да усвоите оптимално количество от продукта.

Защо да изберем Battery Carnitine 1000?Carnitine 1000 е продукт с отлично качество и топ цена от Protein.bg

  • Ускорява изгарянето на мазнините
  • Осигурява енергия за организма
  • Спомага за по-бързо възстановяване 
  • Укрепва кръвоносните съдове и предпазва невроните
  • Подобрява мозъчната и сърдечната функция
  • Намалява нивата на холестерола
  • Под формата на лесноусвоими капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът Carnitine 1000 на Battery?

Carnitine 1000 представлява аминокиселината L-карнитин под формата на L-карнитин L-тартарат в лесноусвоими капсули, произведени от марката Battеry. L-карнитинът участва в изгарянето на мазнините, като транспортира мастните киселини в митохндриите и в същото време осигурява енергия на клетките, тъй като при процеса на разграждане се освобождава енергия под формата на АТФ. Освен това L-тартаратът допринася за по-бързо възстановяване на мускулите. Капсулите на Carnitine 1000 гарантират качество и точно дозиране, като всяка капсула съдържа 1гр. L-карнитин, което е една доза.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Carnitine 1000 - L-карнитин на марката Battery

За кого е най-подходящ Carnitine 1000 (L-карнитин) на Battery?

Carnitine 1000 е идеален за всеки, който желае да намали излишното количество мазнини и да изгради чисти мускули. Carnitine 1000 ускорява възстановяването на мускулите, а капсулите, които позволяват лесно дозиране се усвояват и разграждат лесно в организма и правят продукта на Battery идеален и за най-взискателните потребители. 

Употреба и дозировка на Battery Carnitine 1000:

Приемайте Carnitine 1000 от един до три пъти дневно между основните хранения и/или един час преди тренировка.

Количество в една доза (1 капсула)

L-карнитин L-тартарат1 g

Състав на Carnitine 1000 : L-карнитин L-тартарат, Говежди желатин (100% телешки желатин), Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Оцветител (титаниев диоксид)

* Не превишавайте препоръчителната дневна доза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
code