Menu
Your Cart

Battery Caffeine 100 mg

Battery Caffeine 100 mg
Battery Caffeine 100 mg
Battery Caffeine 100 mg
Battery Caffeine 100 mg
Battery Caffeine 100 mg
  • Наличност: Да
  • Модел: Battery Caffeine
Видян от: 4262
16.99 лв.
Без данък: 16.99 лв.

Възможни варианти

CaffeineЛесноусвоимите капсули на Caffeine повишават енергията и са с топ цена в Protein.bg е продукт на компанията Battery, произведен под формата на лесноусвоими капсули с отлична цена и високо качество. Кафеинът е мощен стимулант, който ще ви помогне да тренирате по-усилено и съществено да подобрите резултатите от своите тренировки. Освен това, кафеинът допринася и за цялостно подобряване на физиката и участва в премахването на умората, като също така повишава бодростта, вниманието и фокуса, а това го прави идеален продукт за прием преди тренировка. Друго предимство на капсулите кафеин е, че можете много лесно да дозирате, от колкото при другите форми кафеин на прах.

Caffeine на Battery е висококачествен продукт на капсули, съдържащи по 100mg кафеин, който в ролята си на мощен стимулант подобрява силата и издръжливостта ви, като повишава енергията и метаболизма на мастни киселини. Поради тази причина кафеинът често се използва като фет бърнър (продукт за изгаряне на мазнини).

Кафеинът е естествена съставка (стимулант), който се среща в кафето, чая, както и някои билки. Действието на кафеина се изразява в това, че той инхибира (блокира) действието на аденозина като се свързва с аденозиновите рецептори в мозъка и така пречи на тяхното взаимодействие, което води до сън. Релаксиращото действие на аденозина се предотвратява от кафеина, който ви осигурява повече физическа и психическа бодрост и повишено внимание.

Доста изследвания показват ефекта на кафеина, който повишава силата и енергията, което от своя страна води до подобрено представяне както при силовите атлети, така и при останалите спортисти. Кафеинът значително подобрява метаболизма като повишава енергията и по-точно енергията, която се добива от разграждането на мастни киселини. Всички тези предимства и ползи на кафеина го правят един от най-използваните и един от най-подходящите продукти за прием преди тренировка, както и за изгаряне на мазнини

Защо да изберем Battery Caffeine?Caffeine е продукт с висока ефективност в изгарянето на мазнините

  • Висококачествен продукт
  • Лесноусвоими капсули
  • 100mg чист кафеин във всяка капсула
  • Повишава енергийните нива
  • Подобрява метаболизма на мазнини
  • Повишава вниманието и фокуса
  • Подобрява физическото и психическо състояние
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява кафеина Caffeine на Battery?

Battery Caffeine е кафеин с отлично качество, произведен под формата на капсули, които повишават бодростта, фокуса и вниманието. Освен това приемът на кафеин увеличава енергийните нива чрез усилване на метаболизма на мастните киселини, което го прави подходящ продукт за изгаряне на мазнини. Кафеинът на Battery съдържа 100mg кафеин във всяка доза (1 капсула)

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Caffeine - кафеин на марката Battery

За кого е най-подходящ Caffeine (кафеин) на Battery?

Caffeine е идеален за всеки, който спортува активно и желае да подобри резултатите си като си набави повече енергия, подобри силата и издръжливостта си и ускори разграждането на мазнини. Кафеинът на Battеry също така ще ви направи по-бодри, с повишено внимание и фокус

Употреба и дозировка на Battery Caffeine:

Използвайте продукта в зависимост от вашето ниво на толерантност към кафеин преди физическа тренировка или умствена активност.

Количество в една доза (1 капсула)

Състав:Количество в една доза (1 капсула)
Кафеин100 mg

Състав на Caffeine: Декстроза, Кафеин Анхидрат, Телешки желатин (100% телешки желатин), Оцветител (Титаниев диоксид)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки