Menu
Your Cart

Battery Carnitine 1000 mg

Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
Battery Carnitine 1000 mg
  • Наличност: Да
  • Модел: Battery Carnitine 1000 mg
Видян от: 4306
66.00 лв.
Без данък: 66.00 лв.

Възможни варианти

CarnitineCarnitine 1000 предпазва невроните и кръвоносните съдове 1000 представлява аминокиселината L-карнитин, произведена от Battery под формата на лесноусвоими капсули. L-карнитинът е добре познат като аминокиселина, която стимулира изгарянето на мазнини. Много проучвания, свързани с тази аминокиселина са доказали, че когато тя е свързана с L-тартарат (под формата на L-карнитин L-тартарат), освен изгарянето на мазнини се ускорява и възстановяването на мускулите. Тъй като нуждата на тялото от карнитин надхвърля количеството което се произвежда в организма е необходимо набавянето на L-карнитин от друг източник, а Carnitine 1000 е най-добрият за да направите това.

Самата функция на L-карнитина е свързана с метаболизма на мастните киселини и по-точно с транспортирането им в митохондриите, където протича тяхното окисление. При това се отделя енергия под формата на АТФ (аденозин трифосфат), която е необходима за клетъчния метаболизъм. По този начин, L-карнитинът изпълнява две важни от спортна гледна точка функции - активно участва в изгарянето на мазнините и осигурява повече енергия на организма. 

Началото на разграждането на мастните киселини започва с тяхното свързване с молекула L-карнитин, постъпила в организма. Този комплекс се транспортира в матрикса на митохондриите и там двете молекули се разделят. Мастната киселина се разгражда и се образува АТФ, а L-карнитинът се свързва с ацетил коензим А (КоА), образувайки Ацетил L-карнитин. Това е необходимо за да може L-карнитинът да напусне митохондриите и когато това стане комплексът се разделя и свободния L-карнитин е готов да се свърже с нова мастна киселина. Излишните количества Ацетил КоА обаче, могат да блокират процеса на разграждане на мастните киселини като пренасочат получаването на енергия към въглехидратни източници. Поради това е необходимо L-карнитинът да е в по-голямо количество от Ацети КоА. 

Разнообразни функции изпълнява L-карнитинът, като дори под формата на L-тартарат (вместо Ацетил L-карнитин) спомага и за по-бързо възстановяване на мускулите. Някои от по-важните ефекти на L-карнитина са поддържането на енергийния метаболизъм на клетката, положителното влияние върху мозъка, участието му в метаболизма на ВСАА, инхибиране на синтеза на млечна киселина, подобряване на кръвоносните съдове и предпазване на невроните. 

Всички тези предимства правят L-карнитинът може би най-ефективният продукт за изгаряне на мазнини, който ще ви помогне да постигнете зададените си цели. Освен това лесноусвоимите капсули на Carnitine 1000 ще ви позволят по-точно да определяте дозите си (от колкото с продукт на прах), както и да усвоите оптимално количество от продукта.

Защо да изберем Battery Carnitine 1000?Carnitine 1000 е продукт с отлично качество и топ цена от Protein.bg

  • Ускорява изгарянето на мазнините
  • Осигурява енергия за организма
  • Спомага за по-бързо възстановяване 
  • Укрепва кръвоносните съдове и предпазва невроните
  • Подобрява мозъчната и сърдечната функция
  • Намалява нивата на холестерола
  • Под формата на лесноусвоими капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-карнитинът Carnitine 1000 на Battery?

Carnitine 1000 представлява аминокиселината L-карнитин под формата на L-карнитин L-тартарат в лесноусвоими капсули, произведени от марката Battеry. L-карнитинът участва в изгарянето на мазнините, като транспортира мастните киселини в митохндриите и в същото време осигурява енергия на клетките, тъй като при процеса на разграждане се освобождава енергия под формата на АТФ. Освен това L-тартаратът допринася за по-бързо възстановяване на мускулите. Капсулите на Carnitine 1000 гарантират качество и точно дозиране, като всяка капсула съдържа 1гр. L-карнитин, което е една доза.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Carnitine 1000 - L-карнитин на марката Battery

За кого е най-подходящ Carnitine 1000 (L-карнитин) на Battery?

Carnitine 1000 е идеален за всеки, който желае да намали излишното количество мазнини и да изгради чисти мускули. Carnitine 1000 ускорява възстановяването на мускулите, а капсулите, които позволяват лесно дозиране се усвояват и разграждат лесно в организма и правят продукта на Battery идеален и за най-взискателните потребители. 

Употреба и дозировка на Battery Carnitine 1000:

Приемайте Carnitine 1000 от един до три пъти дневно между основните хранения и/или един час преди тренировка.

Количество в една доза (1 капсула)

L-карнитин L-тартарат1 g

Състав на Carnitine 1000 : L-карнитин L-тартарат, Говежди желатин (100% телешки желатин), Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Оцветител (титаниев диоксид)

* Не превишавайте препоръчителната дневна доза

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки