Menu
Your Cart

Battery Burner

Battery Burner
Battery Burner
Battery Burner
Battery Burner
Battery Burner
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery Burner
Видян от: 3685
42.99 лв.
Без данък: 42.99 лв.

Възможни варианти

BurnerBurner съдържа голям брой растителни екстракти и е с топ цена в Protein.bg  е продукт на Battery Nutrition, съставен от активни съставки с доказано качество под формата на капсули, които гарантират лесното приемане и бързо усвояване на съставките. Фетбърнърът на Battery съдържа екстракти от растения, които ефективно подобряват метаболизма и има свойства, помагащи за намаляването на излишните мазнини. Burner съдържа хидроксилимонена киселина, получена от Грациния камбоджа и епигалокатехин галат, получен чрез екстракция от зелен чай. Формулата на фетбърнъра съдържа и хром, който успешно участва в поддържането на нормални нива на кръвна захар, както и на оптималния метаболизъм на макронутриенти. 

В състава на Burner, освен тези екстракти се съдържат и друи съставки с голяма важност. Една от тях е L-карнитинът. Това е аминокиселина, участваща в изгарянето на мазнините. Ролята на L-карнитина е да транспортира мастните киселини в митохондриите, където чрез окисление става тяхното разграждане. При този процес се отделя енергия под формата на АТФ. Така L-карнитинът не само ефективно участва в намаляването на мазнините, но и доставя енергия на клетките, с което се улеснява техният метаболизъм.

В състава на Burner се съдържа и кафеин. Кафеинът е един от най-мощните стимуланти, който подобрява концентрацията, вниманието и бодростта. Освен това той спомага за предотвратяване на умората и подобряване на физическото състояние. Кафеинът насочва добивът на енергия към метаболизирането на мастните киселини, с което също ефективно помага за премахването на мазнините. Именно поради тази си способност, кафеинът често присъства в продукти за изгаряне на мазнини.

Алфа липоевата киселина (също в състава на Burner) е мастна киселина, която има свойства, които са от полза за изгарянето на мазнини. Липоевата киселина притежава антиоксидантни свойства, предпазващи клетките от активните кислородни радикали. Освен това тя е от съществено значение за аеробния метаболизъм и се приема като добавка, която спомага за намаляване на теглото. Приемът на липоева киселина има ефект, който се изразява в намаляване на нивата на кръвна захар. 

Коензим Q10 също присъства в състава на Burner. Той представлява мастно разтворимо съединение, което се среща в митохондриите. Компонент е на електрон-транспортната верига, която генерира енергия под формата на АТФ. 95% от енергията в човешкото тяло се осигурява по този начин. Освен това коензим Q10 има антиоксидантни свойства, които предпазват клетките от увреждане и в частност ДНК молекулите в митохондриите.

В състава на фетбърнъра на Battery Nutrition са добавени още голям брой растителни екстракти, които също допринасят за подобряване на метаболизма на мастните киселини и подобряване на концентрацията. Лесноусвоимите капсули от говежди желатин ви гарантират бърза абсорбция и постъпване на активните съставки в кръвта.

Защо да изберем Battery Burner?Burner съдържа L-карнитин, Коензим Q10, алфа-липоева киселина и кафеин

 • Съдържа активни вещества с доказано действие
 • Ефективно участва в изгарянето на мазнините
 • Съдържа L-карнитин И кафеин
 • Подобрява метаболизма на веществата
 • Увеличава добива на енергия
 • Подобрява вниманието, фокуса и бодростта
 • Съдържа голям брой растителни екстракти
 • Лесно усвояващи се капсули
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява фетбърнъра Burner на Battery Nutrition?

Burner е продукт, съдържащ голям брой растителни екстракти и вещества с доказан ефект върху изгарянето на мазнини. Произведен е от марката Battery Nutrition под формата на лесноусвоими таблетки от телешки желатин. Сред активните съставки във формулата на фетбърнара са L-карнитин, кафеин, алфа липоева киселина и коензим Q10. Те ефективно помагат за премахване на мазнините, а освен това увеличават енергията, концентрацията, фокуса и вниманието. Някои от веществата всъстава на Burner имат и добре изразен антиоксидантен ефект - значително намаляват увреждането на клетките от активните кислородни форми. Всяка доза Burner е равна на две капсули. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Burner - фетбърнър на марката Battery Nutrition

За кого е най-подходящ Burner (фетбърнър) на Battery Nutrition?

Burner е подходящ за всеки, който се стреми към изгаряне на мазнини, оформяне на чисти мускули и намаляване на телесното тегло. Съставките с доказано действие, които се съдържат в състава на фетбърнъра ще ви помогнат да постигнете желаните резултати и при това с голям ефект. Освен екстрактите от растения, към фетбърнъра са добавени L-карнитин, Липоева киселина, кафеин и коензим Q10. Всичко това ви позволява да приемате само един продукт, в който се съдържа всичко необходимо за премахването на излишните мазнини.

Употреба и дозировка на Battery Burner:

Като начало приемайте по една капсула Burner дневно, за да си осигурите толерантност. Постепенно можете да повишавате дозата до 2 капсули по 2 пъти на ден. За постигане на оптимални резултати можете да приемте Burner сутрин на празен стомах, 45 минути преди тренировка. Да се взема предвид зизползването на други, подобни стимулиращи вещества. 

Количество в една доза (2 капсули)

Състав:Стойност за 1 доза (2 капсули)
Хром15.3 mcg
L-карнитин L-тартарат333.3 mg
Citrus aurantium екстракт (4% синефрин)333.3 mg
Gracinia cambogia екстракт266.7 mg
L-тирозин133.3 mg
Горчив пъпеш екстракт 66.7 mg
Зелен чай екстракт 66.7 mg
Алфа-липоева киселина 33.3 mg
Канела есктракт 33.3 mg
Коензим Q10 33.3 mg
Taraxacum officinale екстракт 33.3 mg
Cayenne pepper екстракт 13.3 mg
Кафеин (тотално количество)139.3 mg

Състав на Battery Burner : L-карнитин L-тартарат, Citrus aurantium (плод) eкстракт 10:1, Грациния камбоджа (плод) екстракт 20:1, Говежди желатин (100% телешки желатин), Кафеин анхидрат, L-тирозин, Camellia sinensis (листа) екстракт 8:1, Momordica charantia (плод) ekstrakt 15:1, Алфа липоева киселина, Cinnamomum verum (кора), екстракт 8:1, Коензим Q10, Taraxacum officinale (корен) екстракт 16-19:1, Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Capsicum (плод) екстракт 10:1, Оцветител (титаниев диоксид), Хром пиколинат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки