Как да използваме хранителните добавки за отслабване?

Добавките за горене на мазнини и отслабване помагат за понижаване на телесното тегло ако се приемат правилноСпазването на правилата за прием на продуктите за отслабване ще Ви помогне да получите максимален ефект и да избегнете всякакви нежелани последици. Добрите горелки за мазнини са основно мощни комплекси с внимателно проверена формула, затова е крайно нежелателно да не спазвате указанията за употреба, която е описана в инструкцията на продукта за отслабване.

В зависимост от добавката и дозировката, добавките за горене на мазнини обикновено се приемат сутрин, веднага след закуска. Те действат дори и когато сте в покой и ще ускорят метаболизма Ви, ще повишат термогенезата и ще понижат апетита Ви. Ако приемът на добавките трябва да е 2 или повече пъти на ден, то е най-добре втората доза да приемате след обяда. Ако в добавката са включени стимулатори, здравец или ефедра, приемът на втората доза е най-добре да се осъществява 35-40 минути преди тренировка, но само ако се понася добре от организма Ви. Това ще помогне да получите ефект на предтренировъчен комплекс и едновременно ще увеличи изгарянето на мазнините.

Отличен вариант за тези, които обичат да тичат сутрин, е вариантът за прием на една доза от горелките на мазнини заедно с BCAA на гладно, преди кардио тренировка. Това ще Ви помогне да стартирате ефикасното топене на мазнините, но този способ се използва само в случай, че добавката се понася добре. По принцип, тази схема се използва само 2 седмици след началото на курса.

Повечето действащи комплекси за отслабване включват стимулатори с мощно действие, затова трябва да ги приемате най-късно до 4 часа преди лягане. Иначе може да доведат до безсъние. Ниско въглехидратната протеинова диета е задължително условие при използването на всякакъв вид продукти и добавки за отслабване.

Спорт + диета + добавки за горене на мазнини = красиво тяло

Има много ефективни таблетки за отслабване. Някои от тях само влошават проблема, други дават потресаващи резултати. Трябва да разберете, че отслабвате, за да изглеждате по добре и по красиви. Красивата фигура значи да няма много мазнини по тялото Ви и да е с добри пропорции заради хармонично развити мускули. Именно мускулите правят бедрата Ви стегнати, а ниският процент мазнини подчертава тази красота. Увисналите бедра и стърчащите кости едва ли се харесват на някого. Така че е необходимо да използвате не само добавките като средство за отслабване, а и да се храните правилно и да спортувате, за да придобиете апетитни форми.

Променете мирогледа си, за съжаление все още 90% от хората не разбират как се отслабва правилно и това е наистина жалко.

За да Ви стане по-ясно, какво имаме предвид, ето Ви нагледно максималният резултат от това, което не работи. Това наричаме слаба, но пълна жена. Наричат такива хора още и „skinny-fat”. И забележете – това е максималният резултат! Това са случаи, в които мускулите за изгорени, стопени заради гладуване или проблеми със стомашно-чревния тракт. Това ли искате?

Неправилният прием на хранителни добавки за отслабване, неправилното спортуване и неправилният хранителен режим не дават добри резултати за отсбалването

Не си заслужава да отслабвате за това. Друго нещо обаче е видът на тялото по схемата спортуване + диета + добавки за мазнини. Ето резултатът от този метод за отслабване.

Спортуването, правилният хранителен режим и правилната употреба на хранителните добавки за горене на мазнини дават перфектен резултат за отслабване