Menu
Your Cart

Natrol Kava Kava 200mg

Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
Natrol Kava Kava 200mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol Kava Kava 200mg
Видян от: 1542
24.99 лв.
Без данък: 24.99 лв.

Възможни варианти

Natrol Kava Kava 200mg намалява нервното напрежение.Natrol Kava Kava 200mg е натурално средство за облекчаване на стреса и нервното напрежение. Кава Кава е растение, което притежава благотворно влияние върху нервната система и може да има ползи в стресовото ежедневие. Хранителна добавка с кава кава на капсули е добро решение при повишено физическо и психическо натоварване, при влошен сън, умора, тревожност и дори при паник атаки. Последните могат да бъдат изключително неприятни и да понижат качеството на живот. Освен ползи за нервната система, продуктът действа противовъзпалително и подкрепя работата на отделителната система. Тези ефекти се дължат на съдържащите се специални вещества – кавалактони.

Включването на Натрол Кава Кава може да неутрализира негативите от стреса върху съня. Той се влияе много от стреса в ежедневието, а при по-чувствителни личности може да се стигне и до хронично безсъние. Премахването на дразнителя невинаги е възможно, а пълноценният сън е изключително важен за здравето, възстановяването на силите и работоспособността. Възвръщането на добрия сън и усещането за контрол могат да бъдат от решаващо значение за самочувствието, комфорта и щастието.

Защо да изберем Kava Kava?

 • Успокоява нервната система;Natrol Kava Kava 200mg облекчава тревожността и паник атаките.
 • 200 мг екстракт от корен на кава кава;
 • Намалява тревожността;
 • Действа противовъзпалително;
 • Подобрява съня;
 • Намалява умората;
 • Подкрепя отделителната система;
 • Напълно натурални съставки;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Natrol Kava Kava 200mg?

Натрол Kava Kava 200 мг е натурална хранителна добавка за успокояване на нервната система. Формулата на продукта съдържа растителен екстракт от Кава Кава, който е с доказани ползи при повишени нива на стрес, тревожност, непълноценен сън, различни нервозни състояния и т.н. Включването на продукта в ежедневната суплеменция може да има благотворен ефект върху работата на нервната система, да намали усещането за притеснение и тревога, да облекчи стреса и да позволи на тялото да се отпусне. Кава Кава действа релаксиращо и върху мускулите, отнемайки напрежението от тях. Наблюдава се положителен ефект и върху съня. Стресът е сред най-големите врагове на пълноценния сън, а често ежедневието е толкова натоварващо, че сънят изобщо не идва. Това води до умора и отпадналост на следващия ден и затваря омагьосания кръг на хроничното безсъние и носи риск за здравето. Употребата на стандартните сънотворни може да има редица негативи, а и не са подходящи за всеки човек. Природата предлага естествено решение за всеки човек.

За кого е подходящ Kava Kava на Натрол?

Кава Кава от Натрол е подходящ избор за хора, чието ежедневие е натоварено, независимо дали става дума за физически и/или психически стрес. При трудности със заспиването, паник атаки, усещане за тревога и раздразнителност. Формулата е изцяло натурална и ефективно подобрява комфорта, съня и усещането за спокойствие. Тъй като съставките са от растителен произход, е нужно време, за да се усети пълния ефект от употребата му – 4-6 седмици.

Употреба и дозировка на Kava Kava от Natrol:

Една доза (1 капсула) 1-2 пъти дневно, с храна.

Състав Стойност за 1 капсула 
Екстракт от Кава Кава (корен) 200 мг**
Кавалактони 30%60 мг**

** Няма установена дневна доза.

Други съставки: желатин, силиций, царевично нишесте, вода, оризово брашно, магнезиев стеарат.

Не съдържа: мая, пшеница, мляко, яйца, соя, без изкуствени оцветители или аромати, без добавена захар и консерванти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки