Menu
Your Cart

Battery Glucosamine

Battery Glucosamine
Battery Glucosamine
  • Наличност: Да
  • Модел: Battery Glucosamine
Видян от: 2874
19.00 лв.
Без данък: 19.00 лв.

Възможни варианти

ГлюкозаминътGlucosamine на Battery Nutrition е продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg е естествено срещано съединение - една от съставните части на ставните хрущяли, като освен това се среща и в ставната течност. При хората, които тренират редовно, физическото натоварване е вероятно да причини увреждания на ставите и приемането на глюкозамин към вашата диета може да помогне за предотвратяване на потенциалните нежелани последствия. 

Глюкозаминът по същност представлява аминозахар - съединение, което участва в изграждането на структурните компоненти на хрущялите (глюкозаминогликани). Голям брой проучвания сред хора са установили, че хората, които използват глюкозамин имат чувствително намалена болка в ставите. (в проучването са изследвани главно хора, страдащи от артрит).

Главното предимство на глюкозамина в ролята му на хранителна добавка е способността му да подпомага регенерацията на хрущялите. Самите хрущяли се срещат в ставите (както и на някои други места) и в тази връзка, по-голямото натоварване и физическа активност могат да увредят или да износят хрущялите, които се възстановяват много бавно, поради липсата на кръвоносни съдове, достигащи до тях. 

Чрез различни проучвания в областта е установено, че добавянето на глюкозамин към храненето намалява нивата на разграждането на колагена (ставната тъкан) и намалява симптомите на остеоартрит. Установено е, че приемането на дози от около 3 грама глюкозамин сулфат са способни да забавят разграждането на ставната тъкан и износването на ставите. Няма данни глюкозаминът да влияе върху лечението на остеоартрит, но ефективно забавя прогресирането на това заболяване и намалява износването на ставите. 

Глюкозаминът на Battery Nutrition се предлага под формата на капсули с лесно усвояване в организма, които ще ви помогнат да намалите износването на ставите и да подобрите резултатите от своите тренировки.

Защо да изберем Battery Glucosamine?Glucosamine е подходящ при тежко физическо натоварване и е с отлична цена в Protein.bg

  • Продукт с високо качество
  • Участва в поддържането на здрави стави
  • Подхранва съединителната тъкан
  • Редуцира износването на ставите
  • Възстановява функцията и подвижността на ставните връзки
  • Продукт с високо качество
  • Лесно усвоими капсули
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Глюкозаминът Glucosamine на Battery?

Glucosamine е продукт на компанията Battery Nutrition, който е съставен от глюкозамин сулфат двукалиев хлорид в лесно усвоими капсули от говежди желатин. Глюкзоаминът намалява износването на ставните хрущяли и поддържа функционирането и подвижността на ставните връзки. Той е естествена аминозахар и участва в изграждането на глюкозаминогликаните - структурните единици на хрущяла. Glucosamine съдържа 1000мг. глюкозамин сулфат двукалиев хлорид във всяка капсула.

Освен всички изборени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Glucosamine - глюкозамин сулфат на марката Battery

За кого е най-подходящ Glucosamine (глюкозамин сулфат) на Battery?

Glucosamine е подходящ продукт за всеки, който е подложен на интензивно физическо натоварване. Глюкозаминът редуцира увреждането на хрущялите, подпомага съединителната тъкан и поддържа подвижността на ставните връзки. Глюкозаминът намалява наличната болка в ставите и като цяла улеснява подвижността. 

Употреба и дозировка на Battery Glucosamine:

Приемайте по една доза (1 капсула) Glucosamine 2 пъти дневно между основните хранения. 

Състав:Количество в една доза:
Глюкозамин сулфат 2KCl
от които чист глюкозамин
1000 mg
574 mg

Състав на Glucosamine: Глюкозамин сулфат 2KCl (от ракообразни и мекотели), Говежди желатин (100% телешки желатин), Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Оцветител (титаниев диоксид)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки