Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

GymBeam Inosine 120 капсули

GymBeam Inosine 120 капсули
GymBeam Inosine 120 капсули
  • Наличност: Да
  • Марка: GymBeam
  • Модел: GymBeam Inosine 120 Capules
  • UPC: FT-40505
Видян от: 151
29.90 лв.
Без данък: 29.90 лв.

GymBeam Inosine 120 капсули

GymBeam Inosine 120 капсули – незаменим съюзник на спортистите

В динамичния свят на спорта, където всяка секунда и милиметър са от значение, GymBeam Inosine предлага предимството, което спортистите от високо ниво търсят. Разберете защо си струва да изберете GymBeam Inozyne 120 капсули, за да изведете тренировъчния си план на следващото ниво.

5-те най-важни причини да използвате GymBeam Inosine:

  1. Естествен източник на енергия: Инозинът е естествен компонент на аденозин трифосфата (АТФ) – основният молекулен носител на енергия във всяка клетка;
  2. Подобрява използването на кислород: Този продукт спомага за подобряване на насищането на мускулите с кислород, което е от решаващо значение за висока издръжливост и производителност;
  3. Без стимуланти: Подходящ за тренировка по всяко време на деня, без да нарушава естествения сън;
  4. Идеален за силови спортисти: за хора, които търсят максимална производителност и резултати без допълнителни стимуланти;
  5. Удобство и ефективност: Благодарение на високото съдържание от 1000 mg инозин на капсула и удобната форма, продуктът гарантира лесен прием.

Какво е инозин?

Инозин е естествено съединение, неразделна част от АТФ, което играе ключова роля в енергийния метаболизъм на човешкото тяло и стимулира метаболитните процеси в мускулите клетки, подобрявайки енергийния им капацитет.

Ползи от използването на GymBeam Inosine

Изследванията показват, че инозинът повишава нивото на аденозин в клетките, което допринася за по-ефективното използване на кислорода. Това е особено полезно по време на дълги и динамични тренировки, където бързата регенерация между сериите или спринтовете е важна.

Състав и дозировка

Всяка капсула съдържа 1000 mg инозин, комбиниран с магнезиев стеарат като антислепващ агент и желатинова капсула за лесно преглъщане. Редовната доза е 1 капсула 1-2 пъти дневно, което гарантира подходяща концентрация на активното вещество, без да натоварва организма.

Често задавани въпроси:

Кога е най-доброто време за прием на инозин?
Препоръчително е да се приема преди тренировка за максимален ефект върху усвояването на кислород, но може да се приема и в друго време от деня, защото не съдържа стимуланти.

Има ли странични ефекти от употребата на инозин в тези дози?
Приемането на препоръчителната доза инозин се счита за безопасно. Ако обаче не сте сигурни, моля, консултирайте се с Вашия медицински специалист.

Могат ли вегетарианците да приемат този продукт?
Тъй като капсулите са направени от желатин, продуктът може да не е подходящ за стриктни вегетарианци и вегани.

Инозинът подходящ ли е за спортове за издръжливост?
Да, инозинът е подходящ за спортисти, участващи в състезания за издръжливост като триатлон, плуване и бягане на дълги разстояния.

Приложение

GymBeam Inosine 120 Capsules е мощна добавка, която осигурява ключови ползи за фитнеса и спорта. Оптимизирайте тренировъчния си план днес с тази иновативна формула.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър