Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Double Wood Supplements

Double Wood Supplements е малка компания, основана през 2013 г. от двама братя: Евън и Рийз Ууд – оттам и „Double Wood“. Компанията е базирана във Филаделфия, Пенсилвания и първоначално работи онлайн чрез официалния им уебсайт.

Double Wood Supplements произвежда и продава различни хранителни добавки. Те са специализирани в производството на ноотропи или продукти, които се използват за поддържане на психичното здраве и подобряване на фокуса, паметта, настроението и умствената енергия.

Double Wood Supplements се фокусират главно върху естествени и билкови добавки, въпреки че продават и някои синтетични ноотропни лекарства, като адрафинил и фенибут. Техните най-продавани са адрафинил, алфа GPC, магнезиев l-треонат и сулбутиамин.

Double Wood Supplements има диверсифицирано портфолио от повече от 60 продукта и стабилна линия за разработване на нови продукти. От основаването си през 2013 г. компанията претърпява значителен растеж и е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващите се частни компании в Америка.

Double Wood Supplements поддържа ангажимент към високи стандарти за качество, произвеждайки всички продукти на вътрешния пазар в регистрирани от FDA и сертифицирани cGMP съоръжения. Всеки продукт с марката Double Wood Supplements се подлага на лабораторни тестове за ефективност, микроби и тежки метали.

Освен това компанията Double Wood Supplements е изградила широка дистрибуторска мрежа, като си партнира с платформи за електронна търговия от световна класа.


Няма налични продукти