Menu
Your Cart

Beast Nutrition

BEAST Sports Nutrition се е утвърдила като най-бързо развиващата се компания в индустрията на спортното хранене. BEAST Creature Creatine печели Добавка на годината през 2014 г. и 2015 г., а също така спечели Breakout Марка на годината през двете 2012 и 2013 г., което свидетелства за драматичен растеж на компанията. Мисията на компанията BEAST Nutrition е да доставят на пазара най-качествени продукти, които са новаторски по своя характер, произведени при най-строги протоколи и достъпни за всички цени.

Продуктите на BEAST Sports Nutrition са произведени за "многоцелеви", за да отговарят на нуждите на много спортисти без да се налага да се запасите с множество продукти, за да се постигне една конкретна цел. Тази комбинация е уникална за пазара на хранителните добавки и е позволила на BEAST Nutrition да се утвърди като лидер в спортното хранене. Днес марката BEAST е със силно присъствие, с разпределение на шест континента и страстта им към иновациите все още продължава. Независимо дали сте начинаещ, който просто иска да влезе във форма или сте елитен спортист, който се стреми да бъде най-добрият, продуктите на BEAST Sports Nutrition са проектирани с мисълта за вас.

Марка: Beast Nutrition Модел: Beast Nutrition Beast Whey Protein
Beast Nutrition Beast Whey Protein е висококачествена хранителна добавка, съдържаща пълноценни и разнообразни източници на протеин. Благодарение на комплексната си формула, продуктът на Beast Nutrition гарантира бързо качване на чиста мускулна маса, подобрено регенериране след тренировка и..
66.00 лв.
Без данък:66.00 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки