Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg

Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg
Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg
Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg
Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg
Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg
 • Наличност: Да
 • Марка: Battery Nutrition
 • Модел: Battery Vitamin C 1000mg
Видян от: 4526
23.49 лв.
Без данък: 23.49 лв.

Възможни варианти

Витамини > Battery Nutrition Vitamin C 1000mg

Vitamin C от Battery Nutrition имаантиоксидантен ефект и поддържа доброто здравеВитамините са задължителна необходимост за всички, това го знаят дори и децата. И действително, без тези вещества организмът не може да функционира изобщо, техният дефицит може да доведе до сериозни последици. А витамините при спортни занимания са просто необходими, при това в дози 2 пъти по-големи от обичайните. Все пак с увеличаването на физическото натоварване, се увеличава и потребността на организма към много вещества. Витамините стартират биохимичните реакции, регулират процесите на метаболизъм, помагат за синтеза на енергия, предотвратяват разрушението на клетките и изпълняват още множество функции. При спортуването, е особено полезен витаминът C. без съмнение можем да го наречен „най-важния витамин за спортистите”. Той е полезен както за слабеенето, така и за набирането на мускулна маса. Battery Vitamin C помага за възстановяването на клетките след силни натоварвания и насища мускулите с кислород. Освен това, този витамин е прекрасен антиоксидант, който избавя организма от свободните форми на кислород. Участва и в продуцирането на колаген, който е основен елемент в съединителната тъкан, а също и за синтеза на тестостерон. Нормализира нивото на холестерола и подобрява качеството на кръвта. Този витамин се отнася към групата на водоразтворимите витамини, за това не може да се натрупва в тъканите, а от това следва, че не може и да навреди дори при прием на по-големи дози. Тъй като се изразходва изключително бързо от тялото по време на тренировките, е необходимо да запасяваме организма си с по-големи количества. За това и Battery Nutrition е създала специална доза от 1000 мг в 1 капсула в хранителната спортна добавка Vitamin C.

Защо да изберем Battery Vitamin C 1000 mg?

 • Battery Vitamin C 1000 mg на топ цена помага както за слабеене, така и за уголемяване на мускулитеИма антиоксидантни действия
 • Повишава имунните защити
 • Възстановява тъканите в организма
 • Спомага за синтеза на белтъци и за въглехидратния метаболизъм
 • Повишава резистентността на спортния организъм към инфекции
 • Предотвратява болести на сърцето, инсулт и рак
 • 1 доза от 1000 мг (1 капсула) на ден
 • Подобрява качеството на възстановителните процеси
 • Подпомага метаболитните процеси
 • Нормализира налягането
 • Pretein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin C (аскорбинова киселина) от Battery Nutrition?

Battery Vitamin C 1000 mg поддържа добтото настроение и активира имунната системаVitamin C е аскорбинова киселина на марката Battery Nutrition. Това е хранителна добавка, която съдържа в 1 капсула достатъчно количество от тази киселина за спортните натури – цели 1000 мг.

Витамин C е органично вещество, родственик на най „популярният” въглехидрат, а именно глюкозата. Това водоразтворимо съединение не може да се натрупва в организма. Заради това, на първо място, е практически невъзможно да се предозира, а на второ – аскорбиновата киселина трябва задължително да постъпва в тялото. Този витамин задейства безброй реакции и процеси, протичащи в недрата на човешкото тяло. Той участва в кръвообразуването, в обмена на веществата, в усвояването на желязо и по този начин – в синтеза на хемоглобин. Освен това, без витамин Ц е невъзможно възстановяването на друг витамин – токоферол (Е), невъзможно е образуването на интерферон, което е важно за активирането на имунната система. Едно от главните преимущества на добавката Battery Vitamin C е че подпомага превръщането на „лошия” холестерол в стомашни киселини и го извежда по този начин извън организма, като премахва холестеролните плаки от съдовете и възпрепятства появата им по стените на кръвоносните „магистрали”. Витамин Ц, бидейки мощен антиоксидант, спомага за подмладяването на кожата и защитава от вероятността от появата на онкологично заболяване. Изключително е значението на продукта за спортистите. Постъпвайки във вътрешната среда на тялото на спортиста, капсулите повишават издръжливостта му като повишава резистентността, невъзприемчивостта му към различни бактерии и вирусни инфекции. Така организмът по-бързо и без съществени проблеми се адаптира към увеличаването на физическите натоварвания. Vitamin C съдейства за обновяването на тъканите и за синтезирането на колагена.

Vitamin C помага за по-бързото възстановяване след трениране и намалява кортизолаТъй като колагенът е строителен материал за съединителната тъкан, тази добавка силно намалява рисковете от мускулни травми и едновременно с това ускорява процесите на възстановяване на увредените вече тъкани. Оказва влияние и върху усвояването на протеините, а следователно, провокира растеж на мускулната маса и помага на спортиста достатъчно бързо да достигне желаните цели. Този ефект се засилва заради намаляването под въздействието на витаминът на производството на стресовия катаболитен хормон кортизол и стопирането на разрушителния за мускулната тъкан процес на пероксидация. Така продуктът помага на лицата, занимаващи се с бодибилдинг в периода на суша по-лесно да придадат ярко изразени релефни контури на мускулите си. Vitamin C от Battery намалява вероятността от възникване на така наречените бронхиални спазми, често наблюдавани при спортистите. Това са временни свивания на бронхите, които се появяват след или по време на спортна тренировка под въздействието на физическото натоварване. Освен това, аскорбиновата киселина съществено намалява респираторните проблеми като хрипове, кашлица, задух. Разбира се, и качеството на тренировката при подобряване здравето на човека по време на натоварване също значително се повишава. Тази добавка подарява на спортистите отлични спортни показатели, тъй като съдейства за образуването на стероидни хормони в тялото. Особено това се отнася до тестостерона. Защитава и като цяло човешкия организъм от психоемоционални претоварвания, които често се случват при сериозно занимание с физическа култура. Това е така, тъй като витаминът C стимулира образуването в организма на „хормона на радостта” – серотонина. В бодибилдинга този витамин е много необходим, защото повишава имунната защита на спортиста и му помага по-добре да понася тежките високо интензивни тренировки и по-добре да се възстанови след тях. Съо така, продуктът на марката Battery Nutrition, влияейки силно върху образуването на колагенови влакна, съдейства за растежа на мускулите и регенерацията на клетките в тъканите. Аскорбинова киселина е силен стимулатор на анаболитните процеси, помага по-добре да се усвояват белтъчините и да се правят мускули. Възпрепятства и секретирането на кортизола, който разрушава мускулната тъкан.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin Cвитамин Ц на марката Battery Nutrition.

За кого е най-подходящ Vitamin C (витамин C) от Battery?

Ако имате чувството, че се разболявате, приемете ударната доза от 1 гр капсула Витамин C – това е един от начините да предотвратите развитието на болестта. Ако сте боледували и искате да се възстановите, с помощта на този продукт това ще се случи много по-бързо. Ако сте на месо и хляб, тази диета намалява съдържанието на витамина Ц в организма, за това спортната добавка би била много подходяща за прием. Ако се трудите прекалено много физически, нуждите на Вашите тяло от аскорбинова киселина се увеличават поне двойно, така че продуктът би Ви подходил за използване. Ако приемате капсулите преди тренировка, ще понижите катаболитните реакции и ще защитите мускулните тъкани. Подходящо е да приемате от този продукт в „сухия” период.

Употреба и дозировка на Battery Vitamin C - Витамин Ц:

Приемайте по 1 капсула на ден за предпочитане с прием на храна.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин С1000 мг1250%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: L-аскорбинова киселина, говежди желатин, магнезиев стеарат, титанов диоксид.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър