Menu
Your Cart

Battery Carnitine 500 mg

Battery Carnitine 500 mg
Battery Carnitine 500 mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery Carnitine 500 mg
Видян от: 2782
17.99 лв.
Без данък: 17.99 лв.

Възможни варианти

ТъйCarnitine 500 на Battery Nutrition действа благоприятно на сърцето и спомага за нормалната работа на мозъка като грижата за тялото набира все по-голяма популярност, нараства и търсенето на решения за справяне с излишните мазнини и постигане на желаната фигура. Все повече хора се насочват към приемът на добавки, които улесняват и засилват изгарянето на мазнините и по този начин осигуряват по-бързи резултати. Като цяло на пазара се предлага голямо разнообразие от продукти, някои от които са комбинирани или такива в самостоятелна форма. Въпреки това голямо разнообразие, едно от веществата, което е доказало своят ефект е аминокиселината L-карнитин. Именно L-карнитин се съдържа и в продукта на Battery Nutrition - Carnitine 500.

Carnitine 500 е произведен под формата на желатинови капсули, които осигуряват бърз и лесен прием, и се усвояват много добре в организма. L-карнитинът в Carnitine 500 се съдържа във формата L-карнитин L-тартарат, което представлява и най-лесно усвоимата форма на L-карнитинът. Въпреки че спада към аминокиселините, L-карнитинът не се използва за производството на протеини. Вместо това той изпълнява една доста важна роля, която има всъщност двоен ефект при употреба. 

L-карнитинът е важно съединение, което се използва от тялото за изгарянето на мазнини, което пък от своя страна води и до повишаване на енергията. L-карнитинът се включва в мастния метаболизъм като отговаря за транспортирането на мазнините до мястото на тяхното изгаряне (разграждане). Окислението (или разграждането) на мастните киселини се извършва в митохондриите и при самият процес се освобождава енергия, която се използва при нужда от клетките. 

Самият процес на разграждане на мазнините се осъществява след като молекула L-карнитин се свържа с молекула мастна киселина. Така формираният комплекс се транспортира в митохондриите, където протича тяхното окисление. При този процес (тъй като мастните киселини са източник на енергия) се генерира енергия, освободена като АТФ (аденозин трифосфат), която се използва за енергийните нужди на клетките. Когато комплексът (L-карнитин - мастна киселина) навлезе във вътрешността на митохондриите (техният матрикс) комплексът се разделя - мастната киселина се подлага на окисление, а L-карнитинът се освобождава и може да се свърже със следващата мастна киселина. По този начин L-карнитинът спомага не само за изгарянето на мазнините, но и за увеличаване на енергията, което ще ви осигури по-интензивни тренировки. 

L-карнитин се произвежда и по естествен път в човешкият организъм, но тъй като нуждите от тази аминокиселина са отвъд възможностите на тялото за произвеждането и, е необходимо да се приема като добавка за постигането на по-бърз и осезаем ефект. Carnitine 500 е продукт с високо качество, който ще ви помогне да постигнете своите цели по-бързо и лесно.

Защо да изберем Battry Carnitine 500?Battery Nutrition Carnitine 500 е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Гарантирано високо качество на продукта
 • 500 мг L-карнитин L-тартарат за доза
 • Ефективен в изгарянето на мазнините
 • Действа благоприятно на сърцето
 • Спомага за по-добра мозъчна дейност
 • Превръща мазнините в енергия
 • Участва в намаляване на холестерола
 • Лесни за прием капсули
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-Карнитинът Carnitine 500 на Battery Nutrition?

Carnitine 500 e продукт, който участва активно в процесите на изгаряне на мазнините. Той е произведен от компанията Battery под формата на желатинови капсули, които съдържат L-карнитин L-тартарат - най-лесноусвоимата форма на L-карнитин. L-карнитинът активно подпомага мастният метаболизъм като участва в разграждането на мазнините, транспортирайки ги до мястото за тяхното окисление - митохондриите. При този процес се освобождава и енергия, която се използва от клетките. Това прави L-карнитинът много ефективно вещество, което не напразно е сред най-търсените и употребявани вещества за постигането на тази цел - премахване на излишните мазнини. Carnitine 500 съдържа 500 mg L-карнитин L-тартарат във всяка доза от една капсула. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Carnitine 500 - L-карнитин на марката Battery

За кого е най-подходящ Carnitine 500 (L-карнитин) на Battery?

Carnitine 500 е идеалният избор за всеки, който търси лесен начин за прием на L-карнитин и желае бързо и лесно да намали натрупаните излишни мазнини. Carnitine 500 осигурява точно това - лесно и удобно приемане, бързо усвояване в организма и постигането на бързи резултати. 

Употреба и дозировка на Battery Carnitine 500:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 капсула) Carnitine 500 от един до три пъти дневно между основните хранения или до един час преди тренировка

Съдържание в една доза (1 капсула)

Състав:Стойност:
L-карнитин L-тартарат500 мг
- от които L-карнитин 340 мг

Състав на Battery Carnitine 500: L-карнитин L-тартарат, Говежди желатин (100% телешки желатин), Антислепващ агент (магнезиев стеарат), Оцветител (титаниев диоксид)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки