Menu
Your Cart

Battery Isotonic+ 660g

Battery Isotonic+ 660g
Battery Isotonic+ 660g
 • Наличност: Да
 • Модел: Battery Isotonic+ 660g
Видян от: 3214
32.99 лв.
Без данък: 32.99 лв.

Възможни варианти

ПоBattery Isotonic+ подобрява водната абсорбция време на тренировка тялото се нуждае от основни вещества, които да поддържат нормалните функции на организма и да подобрят неговата издръжливост. Isotonic+ съдържа в състава си различни вещества - електролити, въглехидрати, витамини и аминокиселини, които ще ви помогнат да поддържате своята енергия по време и след тренировка. Внимателно селектираната формула на Isotonic+ хидратира тялото и спомага за по-ефективното усвояване на водата по време на продължителни тренировки. 

Витамин С - единият от двата витамина в състава на Isotonic+ влияе благоприятно върху имунната система и подпомага нормална и функция. Витамин С притежава и антиоксидантни свойства, с което участва в неутрализирането на токсичните кислородни радикали, образуващи се по време не физическо натоварване на организма. Тези радикали всъщност са реактивни форми на кислорода, които могат да причинят необратимо увреждане на клетки и тъкани. Витамин С е необходим на организма и за производството на някои други важни вещества като колаген, карнитин и някои невротрансмитери. Витамин Е - другият витамин в състава на Isotonic+ също има своята роля като антиоксидант, но освен това регулира активността на някои ензими, влияе върху нервната функция на очите и предотвратява кръвосъсирването.

В електролитният матрикс на Isotonic+ се съдържат магнезий, калий и фосфор. Магнезият е много важен елемент, който е необходим на голям брой ензими за да функционират правилно. Освен това магнезият е нужен за поддържането на мускулният тонус и оптималните му нива предотвратяват мускулните крампи. Магнезият влияе благоприятно на нервната система, участва в поддържането на електролитният баланс, служи като донор на електрони и спомага за здрави кости и зъби. 

Калият е широко разпространен елемент, който е необходим за поддържане на сърдечната функция, както и за регулиране на водният баланс в тялото. Освен това калият е нужен на всички клетки в организма за поддържане на техният мембранен потенциал и нормална физиология не клетъчните мембрани. Калият също се използва от много ензими и други протеини за да функционират нормално. Освен това калий е нужен за производството и действието на някои хормони и участва в регулирането на кръвното налягане.

Фосфорът има разнообразни и изключително важни функции в човешкият организъм. Фосфор е необходим за производството на нуклеиновите киселини (ДНК, РНК) във всяка една клетка и е жизненоважен за този процес. Друго много важно приложение на фосфорът е неговата основна роля в енергийните процеси. Именно при разграждането на фосфатните връзки тялото си осигурява необходимата енергия (напр. АТФ - аденозин трифосфат) за всички протичащи процеси, които изискват енергия. Фосфорът влиза и в състава на фосфолипидите, които изграждат мембраните на клетките в организма.

В състава на Isotonic+ се съдържат и аминокиселини. Това са трите есенциални (незаменими) аминокиселини - левцин, изолевцин и валин. Те спадат под общото наименование аминокиселини с разклонени вериги или ВСАА. Те са може би най-ефективните аминокиселини що се отнася до мускулният синтез, тъй като чрез своето действие на сигнални молекули активират верига от реакции (mTOR път), които стимулират производството на протеини в мускулите. ВСАА спомагат също за метаболизма на глюкозата и поддържат нивата на гликоген; спомагат за намаляване на умората чрез действието си върху серотониновите рецептори; чрез разграждането си повлияват и разграждането на някои мастни киселини и имат бързо действие, тъй като се усвояват директно в мускулите.

Освен ВСАА, в Isotonic+ се съдържа и L-глутамин. Това е най-широко разпространената аминокиселина, която освен, че участва в съставянето на протеините, е един от основните източници на енергия за клетките (след глюкозата). Глутаминът също така подобрява и бъбречната функция, участвайки в киселинно-основният баланс. Глутаминът спомага и за транспортирането на амоняк извън организма и служи като източник на въглерод и азот за нуждите на клетките.

Всички тези съставки в Isotonic+ са внимателно съчетани за да ви осигурят оптимално действие след прием. Istonic+ е произведен от компанията Battery Nutrition под формата на прах, който се разтваря много лесно във вода и се усвоява бързо след прием. Въглехидратите, които се съдържат в състава на Isotonic+ ще ви осигурят необходимата енергия за пълноценна тренировка. Isotonic+ не съдържа никакви мазнини и се предлага в три отлични вкуса на кола, портокал и лимон, които доставят истинско удоволствие при консумиране.

Защо да изберем Battery Isotonix+?Isotonic+ е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

 • Продукт с високо качество, гарантирано от производителя
 • Съдържа витамини С и Е за оптимална антиоксидантна защита
 • Калий, Магнезий и Фосфор за оптимален електролитен баланс
 • 3 грама ВСАА (2:1:1) за по-бързи ефективен мускулен растеж
 • 20 грама въглехидрати за максимум енергия по време на тренировка
 • Действа благоприятно на сърцето, мускулите и нервната система
 • 2000 mg L-глутамин за доза
 • Спомага за нормалната функция на имунната система
 • 0 грама мазнини
 • Отлични вкусове
 • Бързо и лесно разтваряне във вода или друга напитка
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява изотоничната формула Isotonic Plus на Battery Nutrition?

Isotonic+ представлява внимателно селектирана смес от вещества, които подобряват издръжливостта и подобряват усвояването на вода в организма. Isotonic+ е произведен от компанията Battery Nutrition под формата на прах, който бързо и лесно може да се разтвори във вода. Isotonic+ съдържа витамини С и Е - антиоксидантни, които осигуряват защита от образуващите се кислородни радикали. Електролитният матрикс на Isotonic+ съдържа калий, фосфор и магнезий, които имат разнообразни и жизненоважни свойства, сред които и поддържане на водния баланс в организма. Въглехидратите в състава на Isotonic+ осигуряват енергия, а аминокиселините с разклонени вериги стимулират биосинтеза на протеини в мускулите. Всичко това допринася за по-доброто представяне по време на тренировка. Isotonic+ съдържа 20 грама въглехидрати и 3 грама ВСАА във всяка доза от 33 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за isotonic+ - изоточнична формула на марката Battery

За кого е най-подходящ Isotonic+ (изотонична формула) на Battery?

Isotonic+ е отличен избор за всеки, който тренира активно и желае да подобри своята издръжливост по време на тренировка, както и да постигне по-добри и по-бързи резултати. Isotonic+ съдържа формула от вещества, които подобряват цялостната форма и осигуряват енергия за по-бързо натрупване на мускули.

Употреба и дозировка на Battery Isotonic Plus (Изотоник плюс):

Смесете една доза (33гр.) Isotonic+ с около 500 мл вода и разбъркайте добре с шейкър. Приемайте по една доза Isotonic+ дневно по време на тренировка за да възстановите намалените нива на електролити, въглехидрати и течности. Isotonic+ е подходящ и за прием преди тренировка - 30 до 60 мин преди тренировка за да си осигурите достатъчно въглехидрати и течности за тренировката. Isotonic+ може да приемате и след тренировка за възстановяване на намалените нива гликоген.

Състав: Съдържание в една доза (33гр):
Енергия 336KJ/80kcal
Мазнини
- наситени
0 g
0 g
Въглехидрати
- захари
20 g
9,4 g
Протеини 0 g
Соли 0,63 g
Витамин С 200 mg
Витамин Е 15mg 
L-глутамин 2000 mg
L-левцин 1500 mg
L-изолевцин 750 mg
L-валин 750 mg
Калий 200 mg
Магнезий 90 mg
Фосфор 442 mg

Състав на Battery Isotonic+ : Въглехидратен комплекс (малтодекстрин, декстроза, фруктоза, силно разклонен цикличен декстрин), Регулатор на киселинността (лимонена киселина анхидрат), Овкусители (кола, портокал, лимон), L-глутамин, L-левцин, Динатриев хидроген фосфат, L-изолевцин, L-валин, Калиев дихидроген фосфат, Магнезиев хидроген фосфат, Оцветители (Sulphite ammonia caramel, Sunset Yellow FCF*, рибофлавин), Подсладители (Сукралоза, Ацесулфам К), L-аскорбинова киселина, DL-алфа токоферил ацетат.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки