Menu
Your Cart

AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1

AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1
Видян от: 7712
79.00 лв.
Без данък: 79.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

AminoAmino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 е висококачествен продукт на AMIX с топ цена от Protein.bg Leu-Core™ BCAA 8:1:1 е продукт на компанията AMIX, съставен основно от аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) и допълнително добавени цитрулин малат, бета-аланин и HMB (хидрокси метил бутират), плюс пълен спектър от останалите протеиногенни аминокиселини

В състава на Amino Leu-Core™ BCAA 8:1:1 се съдържат левцинови пептиди (Pep-Form™), както и L-левцин, L-изолевцин и L-валин в свободна форма. Тези аминокиселини съдържат към молекулата си странична верига с разклонение, от където идва и името им - аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Те са есенциални (незаменими) аминокиселини и изпълняват важни функции в организма. L-левцина най-активно от всички ВСАА стимулира синтеза на мускулни протеини и по този начин предпазва мускулите от разграждане. Освен това аминокиселините с разклонени вериги участват активно в изгарянето на излишните мазнини и значително намаляват чувството на умора, тъй като се свързват със специфични мозъчни рецептори. Съотношението на ВСАА (8:1:1) в Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 е много по-ефективно от естественото (2:1:1), където остатъчният изолевцин инхибира действието на левцина и по този начин намалява ефективността на ВСАА. Повишеното количество L-левцин преодолява инхибиращото действие на изолевцина и така води до по-голяма ефективност.

L-цитрулин малат е аминокиселина, също включена в състава на Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1. Цитрулинът има свойството да понижава умората от тренировките и да повишава издръжливостта като осигурява производство на АТФ и увеличава мускулната му концентрация. Освен това, цитрулинът повишава количеството на орнитин и аргинин в кръвната плазма, което от своя страна подобрява азотния метаболизъм.

Кre-Alkalyn® представлява буферирана алкална форма на креатина - аминокиселина, която осигурява енергията за съкращаване на мускулите. В организма креатинът се преобразува във фосфокреатин (или креатинфосфат), който служи за синтез на АТФ, чиито количества иначе са достатъчни само за няколко съкращения на мускула. Алкалната форма на креатина му осигурява преодоляването на стомашните киселини и по-ефективното абсорбиране и транспортиране до мускулите, където е нужен в най-големи количества. При киселото рН в стомаха, креатина бързо се инактивира като се превръща в отпадния продукт креатинин. При Kre-Alkalyn® това инхибиране на креатина е преодоляно и по този начин много по-малки количества постигат същият ефект.

CarnoSyn® е бета-аланин, чиято роля е да предотвратява понижаването на рН в мускулите (т.е. натрупване на киселини) и по този начин подобрява тяхната работоспособност. От бета-аланин и хистидин се образува L-карнозин - съединение с различни антиоксидантни свойства. 

HMB - хидрокси метил бутиратът е метаболит на левцина и играе роя в синтеза на протеини. Изледвания са показали ролята му върху увеличаването на мускулната маса и предпазването на мускулите от разграждане. 

Освен всичко това, в състава на Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 е добавен и пълният спектър от останалите протеиногенни аминокиселини за да се осигури необходимото количество за бърз мускулен растеж.

Защо да изберем AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1?Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 съдържа пълен аминокиселинен профил и е с топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен източник на аминокиселини
 • Увеличава натрупването на мускулна маса
 • ВСАА в съотношение 8:1:1
 • PepForm™
 • KreAlkalyn®
 • CarnoSyn® (бета-аланин)
 • L-цитрулин малат
 • HMB (хидрокси метил бутират)
 • Пълен аминокиселинен профил
 • Лесен за разтваряне
 • Подобрява възстановяването на мускулите
 • Намалява умората
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 на AMIX?

Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 представлява комплекс от аминокиселини, произведен от AMIX, в основата на който са аминокиселинтие с разклонени вериги в съотношение 8:1:1, към които са добавени Левцинови пептиди, L-цитрулин малат, бета-аланин, креатин, ХМБ и аминокиселинен матрикс с останалите протеиногенни аминокиселини. Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 съдържа по-малко от 1 грам мазнини и по-малко от 0,5 грама захари, а общото количество аминокиселини е 10 грама за всяка доза от 13 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого е най-подходящ Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 е подходящ за вас, ако желаете бързо да натрупате чиста мускулна маса. Аминокиселините с разклонени вериги в съотношение 8:1:1 са много по-ефективни от тези със съотношение 2:1:1 и ще ви помогнат да подобрите резултатите си. Останалите добавени аминокиселини допълнително осигуряват намаляване на умората, повишаване на издръжливостта и енергията и синтеза на протеини.

Употреба и дозировка на AMIX Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1:

Смесете една доза (2 мерителни лъжички) Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 с 200-300мл вода, като използвате блендер или разбъркате на ръка за около 30 секунди (до разтваряне) и приемете веднага след тренировка. Може да регулирате количеството вода в зависимост от предпочитанията за вкус и консистенция. 

Състав:Стойност за 1 доза:
Мазнини
- наситени
<1,0 g
<0,5 g
Въглехидрати
- захар
<1,0 g
<0,5 g
Соли<0,1 g
Калций120 mg
Фосфор190 mg
Протеини8 g

Amino Leu-Core™ MATRIX

PepForm®3500 mg
BCAA 7:1:1
- Левцин
- Изолевцин
- Валин
4500 mg
3500 mg
500 mg
500 mg
Amix Phospho Matrix 1:1
ди-калциев и ди-калиев фосфат
1000 mg
Dual Action Matrix 1:1
Kre-Alkalyn® CarnoSyn® (beta-alanin)
1000 mg
L-цитрулин малат500 mg
НМВ (хидрокси метил бутират)500 mg

Аминокиселинен профил за една доза

Аланин101,5 mgЛизин182 mg
Аргинин28 mgМетионин38,5 mg
Аспартат248,5 mgФенилаланин59,5 mg
Цистеин45,5 mgПролин122,5 mg
Глутамин395,5 mgСерин94,5 mg
Глицин31,5 mgТреонин147 mg
Хистидин31,5 mgТриптофан42 mg
Изолевцин633 mgТирозин56 mg
Левцин5124 mgВалин615, 5 mg

Състав на Amino Leu-Core ™ BCAA 8:1:1 : PepForm® - левцинови пептиди (суроватъчни пептиди / от мляко / L-левцинови пептиди, L-левцин), L-левцин, регулатор на киселинността (лимонена киселина), L-изолевцин, L-валин, Креатин монохидрат KreAlkalyn®, HMB (хидрокси метил бутират), ди-калциев фосфат, бета-аланин (CarnoSyn®), L-цитрулин малат, регулатор на киселинността - натриев бикарбонат, ябълчна киселина, оцветители: вкус синя малина - брилянтено синьо и кармин, вкус плодов пунш - цвеклово червено, емулгатор - соев лецитин, подсладители : сукралоза (Splenda®), ацесулфам К, аромати, антислепващ агент - силициев диоксид.

* Информация за алергии : Може да съдържа следи от яйца, глутен, орехи, ядки и ракообразни.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки