Menu
Your Cart

AMIX BCAA Gold

AMIX BCAA Gold
AMIX BCAA Gold
AMIX BCAA Gold
AMIX BCAA Gold
AMIX BCAA Gold
 • Наличност: Да
 • Модел: AMIX BCAA Gold
Видян от: 9326
42.00 лв.
Без данък: 42.00 лв.

Възможни варианти

BCAAAMIX BCAA Gold са аминокиселини с разклонени вериги с отлично качество и топ цена в Protein.bg Gold представляват аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА), произведени от компанията AMIX под формата на таблетки, които ви осигуряват бързо и ефективно усвояване на аминокиселините в кръвта и ви помагат бързо да постигнете желаните резултати. Аминокиселините с разклонени вериги, участващи в изграждането на телесните протеини са 3 - левцин, изолевцин и валин. Те съдържат в молекулата си странична алифатна верига с разклонение (от където идва и името им) и спадат към т.нар. есенциални (ЕАА) или незаменими аминокиселини. Човешкият организъм не може да произвежда тези ЕАА, поради което трябва да се набавят с храната. В естествени условия, както и в BCAA Gold, нормалното съотношение на ВСАА е 2:1:1 в полза на левцина. Тези аминокиселини съставят около 35% от всички есенциални аминокиселини.

Основно, ВСАА служат като градивни елементи на протеините в човешкото тяло. С това обаче не се изчерпват техните функции. Те проявяват още няколко специфични за тях функции, които ги правят толкова полезен и ефективен продукт като добавка за изграждане на мускули. Аминокиселините с разклонени вериги и особено Левцинът ефективно стимулират синтеза на протеини в мускулите и ги предпазват от разпадане в следствие на по-интензивните тренировки. ВСАА значително подобряват процесите на възстановяване след упражнение, а освен това спомагат за премахването на излишните мазнини и участват в поддържането и възстановяването на нивата на гликоген.

Аминокиселините с разклонени вериги имат потенциалната способност да намаляват умората, чрез свързването си със специфични рецептори. По време на интензивни физически усилия, количеството свободен триптофан в кръвта се повишава. При достигането си до мозъка, триптофана се превръща ензимно в 5-хидрокситриптамин, по-познат като серотонин. Именно той придава чувството на умора. Аминокиселините с разклонени вериги се транспортират по същия начин в кръвта както и триптофана. Когато те са в по-голяма концентрация, могат да намалят действието на серотонина и така ефективно да намалят умората.

Всичко това прави BCAA Gold продукт с отлично качество, който ви позволява да увеличите мускулната си маса, да подобрите възстановяването и като цяло да подобрите своята физика. ВСАА Gold съдържа 3 грама аминокиселини с разклонени вериги за доза в съотношение 2:1:1 в полза на левцина, а тъй като е под формата на таблетки, осигурява много добро усвояване в организма.

Зашо да изберем AMIX ВСАА Gold?BCAA Gold намаляват чувството на умора и спомагат за премахване на излишните мазнини

 • Висококачествен източник на ВСАА
 • Стимулират производството на протеини
 • Ускоряват изграждането на мускулна маса
 • Подобряват възстановяването след тренировка
 • Намаляват умората
 • Спомагат за премахването на излишните мазнини
 • Поддържат нивата на гликоген
 • Усвояват се бързо и ефективно в организма
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Gold на AMIX?

BCAA Gold са аминокиселини с разклонени вериги под формата на лесноусвоими таблетки, произведени от AMIX. Те са в естествено съотношение 2:1:1 в полза на левцина и ефективно стимулират изграждането на протеини в мускулите, спомагат за по-лесно натрупване на мускулна маса, предпазват самите мускули от разпад и подобряват възстановяването след тренировка. BCAA Gold е ефективен продукт за постигане на желаните резултати като съдържанието на аминокиселини с разклонени вериги е 3 грама във всяка доза от 3 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Gold - аминокиселини с разклонени вериги на марката AMIX

За кого е най-подходящ BCAA Gold (аминокиселини с разклонени вериги) на AMIX?

BCAA Gold е подходящ за всеки, който спортува активно и желае бързо натрупване на чиста мускулна маса. Аминокиселините с разклонени вериги ще ви помогнат да намалите излишните мазнини, като освен това ще ускорят изграждането на мускули и ще ги предпазят от разграждане в следствие на интензивните тренировки.

Употреба и дозировка на AMIX BCAA Gold:

Приемайте по една доза (3 таблетки) BCAA Gold дневно, като може да приемете 2 таблетки преди и 1 таблетка след тренировка.

Количество ВСАА за доза (3 таблетки)

L-левцин1500 mg
L-изолевцин750 mg
L-валин750 mg

Състав на BCAA Gold : L-левцин, L-изолевцин, L-валин, Антислепващи агенти (микрокристална целулоза), Стабилизатор (ди-калциев фосфат, кроскармелоза натрий), Антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диокисд).

*Информация за алергии : може да съдържа следи от мляко, яйца, соя, глутен, ракообразни, орехи и фъстъци.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки