Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Азотни бустери без стимуланти > Renew Pre-Workout / Stimulant Free

Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout / Stimulant Free 19 грама
Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout / Stimulant Free 19 грама
Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout / Stimulant Free 19 грама
Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout / Stimulant Free 19 грама
Азотни бустери без стимуланти > Renew Pre-Workout / Stimulant Free
  • Наличност: Да
  • Марка: Dorian Yates Nutrition
  • Модел: 27090 Renew Pre-Workout Stimulant Free
  • КОД: FT1_37090
  • UPC: FT1ID_27090
Видян от: 104
3.25 лв.
Без данък: 3.25 лв.

Възможни варианти

Азотни бустери без стимуланти > Renew Pre-Workout / Stimulant Free

Иновативната сила на Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout / Stimulant Free

Като фитнес инструктор и представител на Protein.bg с медицинска степен, разбирам важността на качествената предтренировъчна подготовка. Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout / Stimulant Free е продукт, който е съобразен с не само с научните изследвания, но и с индивидуалните нужди на хората, които искат да тренират ефективно, без да се притесняват от страничните ефекти на стимулантите.

Защо да изберете Renew Pre-Workout / Stimulant Free?

Продуктът предлага всичко необходимо за въздействащ и енергизиращ начало на тренировъчния ви режим без да нарушава вашето съня – ключов елемент в процеса на възстановяване и мускулна хипертрофия.

Основни предимства на продукта

  • Обогатен с креатин монохидрат: Съдържанието на 3400 mg креатин монохидрат подобрява производството на енергия и подпомага силата и издръжливостта.
  • Бета-аланин за по-дълги тренировки: С 2500 mg бетаин хидрохлорид, Renew Pre-Workout оптимизира издръжливостта ви при интензивни натоварвания.
  • Подобрена кръвоточност: 3000 mg аргинин AKG стимулира синтеза на азотен оксид, което води до по-добра перфузия и кислород снабдяване на мускулите.
  • Мощен усилвател на пъпинг: Цитрулин малатът в продукта действа като мощен прекурсор на L-аргинин и подобрява пъмп ефекта, който тежко търсим по време на тренировка.
  • Глицерол монохидрат за хидратация: С поддържането на хидратацията на мускулите, 1500 mg глицерол монохидрат гарантира удължаване на вашия атлетичен капацитет.
  • Антистрес и адаптация: С 188 mg родиола розеа, която е известна с адаптогените си ефекти, помага за управлението на стреса и повишава устойчивостта на организма към различни стресори.
  • Витамини и електролити: За балансирано попълване на загубените електролити и витамини по време на тренировка, от което зависи вашата цялостна производителност и възстановяване.
  • Без нарушаване на съня: Формулата е без кофеин, което помага да се избегнат ефектите на стимулантите, включително нарушения на съня и зависимост.
  • Перфектен за вечерни тренировки: Продуктът е идеален за тези, които предпочитат да тренират късно вечер и не желаят да нарушават своето естествено сънят.

Начин на употреба:

За да постигнете максимален ефект, смесете 1 саше (около 19 g) с 200-300 ml вода и приемайте 30 минути преди началото на тренировъчната сесия. Renew Pre-Workout е хранителна добавка, която е за предпочитане да се използва в комбинация с балансирана диета. Препоръчителното дневно количество на порцията е не повече от една. Разбира се, преди началото на всяка диета или тренировъчен режим, е важно да се консултирате с вашите здравни специалисти. Всеки продукт от серията на Dorian Yates Nutrition се характеризира с внимание към детайла и научнообоснован подход към съставките и техните количества, което гарантира качеството и ефективността, които искате и заслужавате. Пригответе се за безкомпромисна тренировъчна сесия с Renew Pre-Workout / Stimulant Free – защото вашата енергия и здраве са на първо място за нас в Protein.bg.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър