Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Енергийни шотове и блистери > Renew Pre-Workout Sachets

Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout Sachets
Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout Sachets
Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout Sachets
Dorian Yates Nutrition Renew Pre-Workout Sachets
Енергийни шотове и блистери > Renew Pre-Workout Sachets
  • Наличност: Да
  • Марка: Dorian Yates Nutrition
  • Модел: 30160 Renew Pre-Workout Sachets
  • КОД: FT1_40160
  • UPC: FT1ID_30160
Видян от: 117
3.25 лв.
Без данък: 3.25 лв.

Възможни варианти

Енергийни шотове и блистери > Renew Pre-Workout Sachets

Отключете Пълния Си Потенциал с Renew Pre-Workout Sachets

Като фитнес инструктор и представител на онлайн фитнес магазин с медицинско образование, разбирам връзката между съставките в хранителните добавки и тяхното въздействие върху тялото. Renew Pre-Workout Sachets е разработена с цел да ви даде предимства и да засили вашите тренировки, като същевременно спомага за вашето здраве и благосъстояние.

Основни Предимства и Как Те Ви Касаят

  • Повишен Енергиен Обмен: Съдържащите се 3000 mg цитрулин малат и 200 mg кофеин работят синергично, за да осигурят бърза инжекция на енергия и издръжливост, което е от ключово значение за интензивни тренировки.
  • Подобрено Мускулно Напомпване и Сила: Креатин монохидратът помага за увеличаване на мускулния обем и силата, което допринася за по-ефективно използване на мускулната енергия.
  • Издръжливост на Мускулатурата: Бета-аланинът играе роля в производството на карнозин, който допомага за намаляване на мускулната умора, позволявайки ви да тренирате по-тежко и по-дълго.
  • Подобрена Хидратация и Функция на Клетките: Бетаин хидрохлоридът спомага за поддържане на клетъчната хидратация, което е напълно необходимо за оптимална работа на мускулите.
  • Увеличен Фокус и Концентрация: N-ацетил L-тирозин и кофеинът помагат за подобряване на концентрацията и фокуса по време на тренировка, като по този начин увеличават вашата тренировъчна ефективност.
  • Адаптогенно Действие: Rhodiola Rosea е известна със своите адаптогенни свойства, които помагат за намаляване на стреса и умората, като същевременно повишават енергийните нива и устойчивостта.
  • Подкрепа за Общото Здраве: Витамините от група B и витамин C са важни за поддържането на имунната функция и помагат в процеса на възстановяване след интензивни тренировки.

Защо да Изберете Renew Pre-Workout Sachets?

Като хора, които се стремим към усъвършенстване на нашите тела и увеличаване на способностите си във фитнеса, балансирането на енергията и фокуса е от съществено значение. Renew Pre-Workout Sachets ни предоставят този баланс, като ни осигуряват всичко необходимо за ефективна предтренировъчна подготовка. Те са създадени, за да ни помогнат да работим усърдно, да тренираме смело и да постигаме по-добри резултати.

Препоръки за Употреба

За оптимализация на вашите тренировки, смесете 1 саше (приблизително 14 g) с 200-300 ml вода и го приемете 30 минути преди началото на вашата физическа активност. Тази формула е предназначена да се използва заедно с храна, като част от балансирана и разнообразна диета. Renew Pre-Workout Sachets притежават състав, който ви дава енергията и силата, от които се нуждаете за преодоляване на физически и умствени предизвикателства, и са вашата тайна съставка за достигане на нови върхове във фитнес залата. Важно: Продуктът съдържа кофеин и не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени. Препоръчителната дневна доза не трябва да се надвишава. Винаги се консултирайте с Вашия лекар преди употреба на каквито и да било добавки. Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина. Нека всяка тренировка бъде превърната в триумф над Вашите ограничения с Renew Pre-Workout Sachets – вашия надежден съюзник в стремежа към съвършенство.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър