Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули

OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули
OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули
OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули
OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули
OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули
  • Наличност: Да
  • Марка: OstroVit
  • Модел: 26130 Omega 3-6-9
  • КОД: FT1_36130
  • UPC: FT1ID_26130
Видян от: 152
8.95 лв.
Без данък: 8.95 лв.

OstroVit Omega 3-6-9 30 Гел капсули

Пълноценна подкрепа за Вашето здраве с OstroVit Omega 3-6-9

Като онлайн магазин за хранитени добавки, разбираме колко важно е всеки аспект от нашето здраве да бъде подхранван с правилните хранителни вещества. В света на добавките, OstroVit Omega 3-6-9 се откроява като мощен източник на незаменими мастни киселини, богат на EPA, DHA, ALA, LA и OA, които са важни за поддържането на здравословния баланс в тялото. Благодарение на добавения Витамин Е, целостта и ефикасността на масления комплекс са гарантирани.

Подобрява сърдечно-съдовата функция

Омега 3-6-9 в OstroVit Omega 3-6-9 30 гел капсули на супер цена играе ключова роля в поддържането на сърдечно-съдовата здраве. EPA и DHA мастни киселини са изключително ефективни в намаляването на риска от сърдечни пристъпи, тъй като помагат за понижаване на триглицеридите и предотвратяват артериални заболявания. Omega-6 киселината LA подпомага оптималното кръвно налягане, а OA помага за балансиране на холестерола в кръвта.

Подпомага мозъчната функция и нервната система

Алфа-линоленовата киселина (ALA) и другите Омега-3 мастни киселини в OstroVit Omega 3-6-9 са от съществено значение за развитието на мозъка и подобряване на когнитивните функции. Те ефективно участват в борбата срещу дегенеративни заболявания и спомагат за намаляване на симптомите на депресия.

Укрепва имунната система и поддържа добро здраве

Полиненаситените мастни киселини в Omega 3-6-9 играят важна роля в имунната система и помагат за нейното правилно функциониране. Олеиновата киселина (ОА) в Омега-9 помага за подобряване на автоимунния отговор и облекчава възпалителни процеси в тялото, което е особено важно за хора, страдащи от хронични заболявания.

Подобрява здравето на кожата и косата и спомага за здрави кости

OstroVit Omega 3-6-9 оказва благотворно влияние върху кожата и косата, като поддържа тяхното здраве и блясък. Омега-6 киселините подобряват сухата кожа и предотвратяват преждевременното стареене. В допълнение, EPA и DHA допринасят за силата и плътността на костите, предотвратявайки развитието на остеопороза.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула дневно с чаша вода, за предпочитане след хранене.

С OstroVit Omega 3-6-9, Вие избирате да подкрепите Вашето здраве по комплексен начин, засилвайки всеки ключов аспект от човешката физиология. Това е изборът за всеки, който търси оптимално здраве и виталност.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър