Тези добавки са избрани от експертите на основание на данни от научно изследване на действията на тези спортни продукти, отзивът на потребителите, които използват такива добавки с цел намаляване на килограмите и спортната литература. В основата на комплекса на това спорно хранене влизат най-ефективните продукти, които притежават взаимно усилващ ефект и перфектно се съчетават една с друга.

За кого са предназначени тези спортни „отслабващи“ продукти?

Спортните добавки подхождат за хора с наднормено тегло, които имат мазни слоеве повече от 3 сантиметра (мери се на нивото на пъпа, 3 см встрани от него). Добавките могат да се приемат и от мъжете, и от жените, които не страдат от патологии на сърдечната система. Работоспособността на добавките се потвърждава от многократни отзиви на потребителите им. Положителните резултати са получени в 95% от случаите, което е много висок показател на ефективността, при това страничните ефекти са много рядко явление, което говори за високата степен на безопасността на тези добавки.

Горелки за мазнини

L-карнитин се бори с наднорменото тегло и мазнините

Първите във веригата от средства за отслабване са горелките за мазнини. Може да разгледате различни наши продукти от тази категория тук! Те активират разпадането на мазнините, потискат апетита и увеличават производителността на тренировките.

Л-карнитин

Само освобождаването на мазнините от вътрешността на клетките не е изобщо достатъчно. Ако тези мазнини не се използват като гориво, ще останат в кръвния поток и скоро ще се върнат по старите си места. Това е лоша новина. Но тази ситуация може да се избегне с помощта на карнитина. Той помага тези вече освободени мазнини да се пренесат точно в местата, където се стопяват успешно – митохондриите.

Acetyl L-Carnitine на Dymatize способства преработването на мазнините и трансформирането им в енергия, като ние от Protein.bg Ви предлагаме този продукт на страхотна цена. При липсата на карнитин ефективното разграждане на мазнините е практически невъзможно, дефицитът именно на този компонент много често е причина за излишните килограми и затлъстяването. Той се смята за най-безопасното вещество, което гори мазнините, не влияе върху сърдечно-съдовата система и смекчава отрицателните ефекти от термогенните добавки (които, както вече отбелязахме, се наблюдават много рядко).

Комплексът BCAA помага за отслабване

BCAA

Това е цял аминокиселинен комплекс, който се използва при отслабване с помощта на спортни добавки.

Един такъв продукт предлагаме да изпробвате в постигането на целта си да отслабнете – BCAA 1000 капсули на Optimum Nutrition. Това е специален продукт, който се препоръчва да се използва за отслабване. Предназначен е за употреба по време на тренировка – помага да се предотврати разрушаването на мускулната тъкан, осигурява хидратиране, повишава издръжливостта и способства разпада на мазнините и потискането на апетита.

Протеин

100% Whey Gold Standard съдържа протеин с бърза, средна и бавна степен на освобождаване на хранителните вещества, което гарантира постоянен аминокиселинен приток в мускулите продължително време. Продуктът се предлага от Optimum Nutrition.

Тази хранителна спортна добавка е прекрасен избор за тези, които се стремят да извлекат максимална полза от оптималния протеинов синтез и при това без излишни калории от многото мазнини и въглехидрати.

Приемът на добавки с протеин е много важен при процеса на отслабванеПротеинът има важно значение за отслабването, тъй като с диетата не постъпва достатъчно белтък и организмът използва като аминокиселинен източник собствените си мускули, а бавният белтък не допуска това. Бавният протеин не се отлага под формата на мазнини и не пречи на отслабването.

Витаминно-минерален комплекс

Не трябва да забравяте за тези вещества, когато се придържате към спортен тип хранене, за да отслабнете. Именно те са задължителни за доброто протичане на всички видове реакции в тялото. Без наличието им не е възможно питателните вещества да се усвоят от организма и мастните отлагания да се утилизират както трябва.

Освен това често диетата провокира дефицит на витаминни и минерални елементи, затова специалните добавки, които съчетават витаминни вещества и макро- и микроелементи, при отслабване трябва да се ползват непременно. Те са оптимизирани за спорта, създават идеални условия за набор на мускулна маса и горене на мазнини. Запознайте се с нашите предложения за такива комплекси в категориите ни „Витамини“ и „Минерали“.

Опционални спортни добавки

Мастни киселини клас омега-3

Важно при отслабването е да се приемат много витамини, минерали и омега-3 мастни киселиниUniversal Nutrition предлага една добавка с доказани качества и ефекти – Animal Omega. Тя съдържа небезизвестните полиненаситени мастни киселини. Много специалисти ги наричат уникален елемент от този вид „отслабващи добавки“. Тази мастна киселина не само е полезна за целия организъм (подобрява дейността на сърцето и съдовете, понижава нивото на холестерола, повишава имунитета), тя потиска освен това формирането на мазнини. Омега-3 не се произвежда в организма, затова трябва да постъпва с храната. В големи количества се съдържа в рибата и различни масла. Странични ефекти не се наблюдават.

Малинови кетони

Малиновите кетони възпрепятстват усвояването и трупането на мазнини и намаляват набирането на излишни мазнини заради неправилно хранене. Този вид спортна добавка носи помощен характер и не може напълно да блокира постъпването на хранителни мазнини, затова необходимостта да се спазва диета е актуална. Възползвайте се от предложението ни за малинови кетони с продукта на 21st Century –Raspberry Ketone, който Protein.bg Ви предлага на доста изгодна цена.

Заключение

Комплексният режим на спортно хранене може да помогне да се избавим от излишните килца чрез специални добавки, които не са лекарства!

Спортните добавки, които помагат за отслабване, представляват специални добавки, които притежават свойствата да ускоряват процеса на избавянето на излишните мазнини. Но без съчетанието на спорното хранене с физически упражнения и диета, това избавяне от мазнините трябва да се забрави – добавките са ефективни само при условия че се използват заедно с физически натоварвания. Освен това, че спортните упражнения способстват по-бързото понижаване процента на мазнините, те също помагат на цялото ни тяло да се насити с кислород, помагат да се поддържа мускулното тонизиране и ефективно моделират фигурата.