Високо протеиново бисквитено тесто
Как да си приготвим идеалното бисквитено тесто?
За всички тези от Вас, които се самоопределят като "бисквитеното чудовище", днес имаме предложение за вкусна и високо протеинова рецепта, която може да се превърне в новото Ви любимо похапване, съвместимо с тренировъчния режим, който следвате.
Това бисквитено тесто е невероятно. То е сладко, гъсто, наситено на вкус, веган тесто, което ще Ви зареди с необходимите за деня протеини. За да се насладите максимално на вкуса, можете да добавите замразени плодове към тестото и да го превърнете е един от най-добрите десерти в менюто си.
Днешната рецепта е лесна, вкусна и не отнема усилия за приготвяне. Можете да я похапвате като сутрешна закуска, лека следобедна закуска или десерт с високо съдържание на протеини. Гарантираме Ви, че просто ще обикнете това високо протеиново бисквитеното тесто!
Необходими съставки:
- 1 лъжичка веган протеин на прах – можете да използвате какъвто вкус предпочитате
- 80 мл неподсладено растително мляко – съветваме Ви да използвате бадемово или кашу веган мляко
- 1 супена лъжица бадемово масло
- 3 пакетчета стевия или 1-2 супени лъжици гранулирана насипна стевия
- 1/4 чаена лъжичка ванилов екстракт
- 1/8 – 1/4 чаена лъжичка канела
- 1 чаена лъжичка мака прах
- 1/8 чаена лъжичка морска сол
Начин на приготвяне:
Добавете всички съставки в купата и ги разбъркайте докато получите гъсто и гладко тесто. Похапвайте си от него по всяко време на деня. Не забравяйте, че можете да експериментирате с вкусовете на основните съставки, за да направите тестото по-шоколадово или ванилово, а защо не и тесто с вкус тирамису... Ако желаете можете да добавите и малко замразени плодове като боровинки, малини и къпини.
Приятен апетит!
Остави коментар