Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter

Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter
Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter
Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter
Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter
Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter
  • Наличност: Да
  • Марка: OstroVit
  • Модел: 28033 Cooking Spray Butter
  • КОД: FT1_38033
  • UPC: FT1ID_28033
Видян от: 91
14.95 лв.
Без данък: 14.95 лв.

Спрейове за готвене > Cooking Spray / Butter

Масло за готвене OstroVit с аромат 250 мл
OstroVit Cooking Spray Butter с аромат е иновативно масло за готвене със спрей за готвене. Заключено в бутилка с удобен спрей, рапичното масло с вкус на масло ще бъде подходящо в много ситуации. Можете да го използвате за пържене, скара и печене. Продуктът ще ви позволи лесно да контролирате количеството използвано масло.

За кого е предназначен ароматизираното масло за готвене OstroVit?
Ароматизираното масло за готвене OstroVit е чудесна алтернатива на традиционното масло - вкусът му е еднакво добър, но не изгаря на тиган. Допълнителната мазнина в продукта е незаменима част от ежедневното балансирано хранене. Ако го консумирате, вие повишавате усвояемостта на такива витамини като A, D, E и K, благодарение на което вашият организъм може да работи по-добре.

Масло с аромат на масло от OstroVit е нещо за всички любители на готвенето, тези, които обичат вкуса на маслото и искат да се грижат за здравето и фитнеса си. Продуктът, доставен с прецизен дозатор, ви позволява лесно да намалите количеството мазнини. Благодарение на комбинацията от свойства на рапично масло и аромат на масло, спреят се представя перфектно с всички съставки, които се съчетават с маслото, например яйца, зеленчуци, пържоли.

Основни свойства на ароматизираното масло за готвене от OstroVit.

ЛЕСНО ДОЗИРАНЕ - Удобният спрей ще ви помогне да контролирате количеството на използваната мазнина, както и да покриете тигана или друга тенджера с равномерен слой мазнина.
ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ - Благодарение на факта, че можете лесно да контролирате размера на порциите, използвате по-малко продукт и следователно той става по-ефективен и достатъчен за дълго време.
ЗА ПЪРЖЕНЕ, ПЕЧЕНЕ И СТУДЕНИ ЯСТИЯ - Рапичното масло с вкус на масло ще се представи добре в много ситуации, напр. за пържене на тиган, печене или приготвяне на салати и други студени ястия.
ЗА ХОРА НА ДИЕТ - Продуктът е предназначен и за лица, които отслабват и са на диета с ниско съдържание на мазнини. Благодарение на лесното дозиране можете да сте сигурни, че няма да надвишите препоръчания прием на масло.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър