Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Цитрулин Малат > Citrulline Malate Powder

OstroVit Citrulline Malate Powder 400 грама
OstroVit Citrulline Malate Powder 400 грама
OstroVit Citrulline Malate Powder 400 грама
OstroVit Citrulline Malate Powder 400 грама
Цитрулин Малат > Citrulline Malate Powder
  • Наличност: Да
  • Марка: OstroVit
  • Модел: 26311 Citrulline Malate Powder
  • КОД: FT1_36311
  • UPC: FT1ID_26311
Видян от: 121
59.95 лв.
Без данък: 59.95 лв.

Възможни варианти

Цитрулин Малат > Citrulline Malate Powder

OstroVit Citrulline Malate Powder 400 грама: Вашият еликсир за оптимално физическо представяне

Като фитнес инструктор, представител на онлайн магазин за спортни добавки и притежател на медицинска диплома, мога да подчертая колко важна е правилната подкрепа във всички ваши тренировъчни усилия. OstroVit Citrulline Malate Powder е сериозна подкрепа за вашето тяло в борбата с интензивните тренировки и състезания. Продуктът под формата на лесна за консумация пудра е перфектен за всеки активно спортуващ.

Какво представлява OstroVit цитрулин малат?

Този продукт е специализирана комбинация от аминокиселината цитрулин и органичната сол малат. Цитрулинът играе ключова роля в синтеза на аминокиселини и е важен елемент за увеличаване на производството на странични продукти от интензивна тренировка като млечна киселина и амоняк. Предлага стратегическа подкрепа за значително повишаване на нивото на азотен оксид в тялото, което води до подобрено кръвообращение и максимална оксигенация на мускулите.

Основните предимства от използването на OstroVit цитрулин малат

  • Интензивно възстановяване: помага за намаляване на натрупването на млечна киселина и осигурява бързо възстановяване след тренировка.
  • Ускорен мускулен растеж: Стимулира хормона на растежа, повишава секрецията на инсулин, което помага за гъвкавостта и мускулния растеж.
  • Подобряване на кръвообращението: повишава нивата на азотен оксид, което води до подобрено кръвообращение и повишени нива на ключови метаболити в тялото.
  • Задържане на енергия: Увеличава производството на АТФ, осигурявайки повече енергия за по-дълги, по-интензивни тренировки.
  • Защита на имунната система: Стимулира имунната система и поддържа естествените защитни механизми на тялото – ключов елемент, особено при високи тренировъчни натоварвания.

Как се използва

За максимални резултати включете OstroVit Citrulline Malate в ежедневния си режим. Просто добавете избраното количество вода или плодов сок към една част от продукта, разбъркайте добре и консумирайте. Препоръчително е да се използва максимум два пъти на ден.

Не забравяйте, че както всички добавки, OstroVit Citrulline Malate Powder трябва да се използва като част от балансирана диета и план за контролирани упражнения.

Забележка: не превишавайте препоръчителната дневна доза. Преди да започнете каквато и да е програма за добавки, консултирайте се с фитнес специалист или лекар.

Приложение

Ако целта ви е да постигнете върхови физически постижения, OstroVit Citrulline Malate Powder е надежден и ефективен избор, който може да бъде ценна помощ при постигането на вашите спортни и здравни амбиции. Нека този продукт бъде ваш таен съюзник в стремежа ви към завидни резултати!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър