Menu
Your Cart

Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate

Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Hot 2 - 3 Дни
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: Superior Pea Protein Isolate
Видян от: 5830
20.00 лв.
Без данък: 20.00 лв.

Възможни варианти

SuperiorSuperior Pea Protein Isolate има богат аминокиселинен прифил и топ цена в Protein.bg Pea Protein Isolate е растителен протеин, разработен от Bulk Powders и съставен изцяло от грах. Superior Pea Protein Isolate се характеризира с бързото си разтваряне, което го прави лесен за приемане и подходящ за използване след тренировка. Ако избягвате приема на продукти с животински произход, граховият протеин е един отличен избор за вас. Благодарение на високото си количество бързо усвояващ се протеин, Superior Pea Protein Isolate може да се приема от всеки, който желае да снабди тялото си с качествен растителен протеинПредимството за граховия протеин на Bulk Powders е страхотният вкус, на който можете да се насладите.

За вегетарианците и веганите понякога е трудно да си набавят всички необходими съставки и това представлява проблем в известна степен. Този проблем се решава с използването на Superior Pea Protein Isolate, който е предпочитан и от не-вегетарианци поради високото протеиново съдържание и богатия аминокиселинен профил. Граховият протеин на Bulk Powders съдържа всички необходими на тялото аминокиселини, в чийто състав влизат незаменими (есенциални аминокиселини).

Superior Pea Protein Isolate е изцяло съставeн от грах и съдържа много ниски количества мазнини и въглехидрати, като за тяхна сметка количеството на протеини е 80%. Освен това в граховият протеин не се съдържат лактоза или глутен, както и никакъв холестерол. Продукта е обработен чрез разпръсквателно сушене и гранулиране за по-добра разтворимост.

Защо да изберем Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate?

 

 • Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate е растителен грахов протиен с високо съдържание на протеини и топ цена от Protein.bgОтличен растителен протеин
 • Подходящ за вегетарианци и вегани
 • Богат аминокиселинен профил (ЕАА)
 • Високо съдържание на протеини - 80%
 • Подобрява възстановяването след тренировка
 • Подпомага натрупването на мускулата маса
 • Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати
 • Лесноразтворим
 • Усвоява се бързо в организма

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява граховият протеин Superior Pea Protein Isolate на Bulk Powders?

Superior Pea Protein Isolate е растителен грахов протеин на марката Bulk Powders, съствен изцяло от грах, който се усвоява лесно у бързо в организма и е подходящ както за вегетарианци и вегани, така и за не-вегетарианци, тъй като е с ниско съдържание на въглехидрати и мазнини, богат аминокиселинен профил (съдържа всички необходими аминокиселини) и високо съдържание на протеини, което е 24 грама протеин във всяка доза от 30гр.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Superior Pea Protein Isolate - грахов протеин на марката Bulk Powders

За кого е най-подходящ Superior Pea Protein Isolate (грахов протеин) на Bulk Powders?

Superior Pea Protein Isolate е отличен избор за тези, които избягват консумирането на месни и други продукти от животински произход, както и за хора проявяващи алергии към лактоза или глутен, както и към млечни, яйчни, соеви и други протеини. Superior Pea Protein Isolate може да се приема и от хора, които не проявяват подобни алергии. Високото съдържание на протеини и ниските количества въглехидрати и мазнини правят граховия протеин подходящ и за поддържане на изградената мускулна маса.

Употреба и дозировка на Bulk Powders Superior Pea Protein Isolate:

Смесете една доза (30гр.) Bulk Powders с около 300 мл. студена вода в шейкър. Може да консумирате граховият протеин по всяко време когато имате нужда от увеличаване на приема на протеини. Superior Pea Protein Isolate е подходящ за приемане след тренировка.

Продукта се предлага в опаковки от 500/1000/2500/5000 грама

Хранителна стойност на Superior Pea Protein Isolate за 30/100гр.

Енергия KJ/kcal 496/119 1653/395
Мазнини
- наситени
1.8 g
0.3 g
6 g
1 g
Въглехидрати
- захари
0.9 g
0.03 g
3 g
0.1 g
Фибри 0.33 g 1 g
Протеини 24 g 80 g
Соли 1.14 g 3.8 g

*Информация за алергии : Грах

Състав на Superior Pea Protein Isolate : 100% Грах

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки