Menu
Your Cart

Bulk Powders Brown Rice Protein 80%

Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
 • Наличност: Да
 • Модел: Bulk Powders Brown Rice Protein 80%
Видян от: 5847
26.00 лв.
Без данък: 26.00 лв.

Възможни варианти

Оризовият протеин Brown Rice Protein 80% е с богат аминокиселинен профил, високо съдържание на протеини и топ цена от Protein.bgBrown Rice Protein 80% представлява висококачествен протеин на марката Bulk Powders, съставен от кафяв ориз. За разлика от другите оризови протеини, Brown Rice Protein 80% е изключително лесен за разтваряне, което улеснява използването му. Оризовият протеин на Bulk Powders е един от най-добрите оризови протеини, като е показал резултат 1.0 (най-високият) по PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score). Това е метод, който оценява качеството на даден протеин според аминокиселинния му състав и степента на разграждане в организма на човека. Това го поставя на едно ниво с млечните протеини (казеин и суроватъчен), яйчните и соевите.

Brown Rice Protein 80% е пълен протеин - източник на всички аминокиселини, нужни на тялото за изграждане на мускулите и на практика всички части на тялото. Към тези аминокиселини спадат и деветте есенциални (незаменими), които трябва да се приемат отвън (напр. с храната), тъй като не се произвеждат в човешкото тяло.

Както вече стана ясно, оризовият протеин на Bulk Protein - Brown Rice Protein 80% се характеризира с висока степен на разграждане, което води до бързо усвояване в организма, а това от своя страна дава бързи резултати. Така може да използвате оризовия протеин като идеален протеин за прием след тренировка, който бързо да започне процеса на възстановяване на мускулите. 

Друго предимство на Brown Rice Protein 80% е това, че не съдържа алергените, съдържащи се в другите протеинови продукти като например млечните (вкл. лактоза), соевите, яйчните и тези, съдържащи глутен. Това прави оризовия протеин подходящ за използване от хора, които са чувствителни към тези съставки.

Защо да изберем Bulk Powders Brown Rice Protein 80%?Bulk Powders Brown Rice Protein 80% е подходящ източник на протеини за вегани и вегетарианци и е на топ цена в Protein.bg

 • Висококачествен протеин от кафяв ориз
 • Високо съдържание на протеини - 80%
 • Бързо се усвоява в организма
 • Богат аминокиселинен профил
 • Лесен за разтваряне
 • Добра алтернатива на останалите протеини (PDCAAS - 1.0)
 • Ниски количества мазнини и въглехидрати
 • Без Алергени
 • Без ГМО
 • Увеличава растежа на мускулната маса
 • Допринася за поддържане на мускулите

Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява оризовият протеин Brown Rice Protein 80% на Bulk Powders?

Brown Rice Protein 80% е оризов протеин, създаден от кафяв ориз, който се усвоява бързо в организма и е отлична алтернатива на суроватъчните протеини. Оризовият протеин има богат аминокиселинен профил, ниско количество мазнини и въглехидрати, а съдържанието на протеини е 24 гр. във всяка доза от 30 гр.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Brown Rice Protein 80% - оризов протеин на марката Bulk Powders

За кого е най-подходящ Brown Rice Protein 80% (оризов протеин) на Bulk Powders?

Brown Rice Protein 80% е много подходящ за хора, които избягват приемането на животински протеини или такива с животински произход. За веганите и вегетарианците често е трудно да задоволят изискванията на организма си към протеини. Brown Rice Protein 80% обаче предоставя идеалното решение на проблема и е подходящ избор, тъй като е с високо съдържание на протеини, богат аминокиселинен профил и се усвоява много лесно.

Употреба и дозировка на Bulk Powders Brown Rice Protein 80%:

Смесете една доза (около 30гр.) Brown Rice Protein 80% с 250мл. вода, като може да използвате шейкър. Може да се приема по всяко време като допълнително количество протеини към вашето хранене.

Brown Rice Protein 80% се предлага в опаковки от 500/1000/2500/5000 грама.

Хранителна Стойност 30 грама 100 грама
Енергия KJ/kcal 505/119 1683/397
Мазнини
- от които наситени
1.05 g
0.33 g
3.5 g
1.1 g
Въглехидрати
- от които захари
1.14 g
0.03 g
3.8 g
0.1 g
Фибри 1.14 g 3.8 g
Протеини 24.0 g 80 g
Соли 0.16 g 0.533 g

Състав на Brown Rice Protein 80% : 100% Протеин от кафяв ориз.

*Информация за алергии : Няма информация за установени алергии

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки