Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама

Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама
Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама
Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама
Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама
Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама
  • Наличност: Да
  • Марка: Kevin Levrone
  • Модел: 23991 Black Line Anabolic Pro Blend 5
  • КОД: FT1_33991
  • UPC: FT1ID_23991
Видян от: 134
99.95 лв.
Без данък: 99.95 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 908 грама

Представяме ви Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 – вашият надежден партньор в изграждането на мускули

Като фитнес инструктор и представител на онлайн магазин за фитнес добавки разбирам колко е важно да изберете правилната протеинова добавка, която ще подпомогне усилията ви във фитнеса. Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 е уникален продукт с балансиран състав, който осигурява всичко необходимо за ефективна регенерация и растеж на мускулна маса. Неговата иновативна протеинова формула включва 5 различни източника на протеин: суроватъчен изолат, суроватъчен концентрат, хидролизиран суроватъчен протеин, мицеларен казеин и яйчен протеин, което го прави изключително ефективен в различни фази на мускулна регенерация и растеж.

Основни предимства на сместа Anabolic Pro Kevin Levrone Black Line 5

  • Многокомпонентен протеинов състав: Комбинацията от бързи и бавни протеини осигурява непрекъснато снабдяване с аминокиселини, което помага за намаляване на разграждането на мускулите и подобрява анаболния отговор след тренировка.
  • Насърчава мускулния растеж: Всяка порция осигурява 20 грама висококачествен протеин, който е от съществено значение за стимулиране на синтеза на мускулен протеин и подпомагане на мускулния растеж.
  • Подобрява регенерацията: Съдържанието на мицеларен казеин осигурява бавно и стабилно освобождаване на аминокиселини, което е идеално за регенерация през нощта и минимизира разграждането на мускулите по време на сън.
  • Без наситени мастни киселини: Формулата не съдържа наситени мастни киселини, което поддържа здравословен начин на живот и спомага за поддържане на оптимално сърдечно и съдово здраве.
  • Страхотни вкусове: Насладете се на ненадминати вкусови стойности, които правят всяка порция не само полезна, но и изключително приятна.

Как да използвате Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5, за да получите оптимални резултати?

За постигане на максимални резултати разтворете 1 доза от 27 грама в 200 мл вода. Препоръчителният прием е 2-4 дози на ден - след закуска, 60-90 минути преди тренировка, непосредствено след тренировка и 30-60 минути преди лягане. Редовната употреба ще ви помогне не само да увеличите мускулната маса, но и да поддържате плътността на костите и цялостното здраве на опорно-двигателния апарат.

Защо си струва да изберете Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5?

Изборът на Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 не е случаен. Продуктите на Kevin Levrone са с високо качество, формулирани по строги стандарти и използват най-добрите съставки. Този протеин е изборът на шампионите и тези, които не правят компромис със здравето и резултатите си. Подходящ е за всеки активен човек или спортист, който търси надежден и ефективен продукт, подпомагащ тренировките и регенерацията.

Изберете Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend 5 и положете солидна основа за своите фитнес цели. Доверете се на науката и опита зад този продукт и направете следващата стъпка към по-силно и по-мускулесто тяло!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър