Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Бета-Аланин > Beta Alanine Powder

OstroVit Beta Alanine Powder 200 грама
OstroVit Beta Alanine Powder 200 грама
OstroVit Beta Alanine Powder 200 грама
OstroVit Beta Alanine Powder 200 грама
Бета-Аланин > Beta Alanine Powder
  • Наличност: Да
  • Марка: OstroVit
  • Модел: 20869 Beta Alanine Powder
  • КОД: FT1_30869
  • UPC: FT1ID_20869
Видян от: 117
24.95 лв.
Без данък: 24.95 лв.

Възможни варианти

Бета-Аланин > Beta Alanine Powder

Открийте най-високата ефективност с OstroVit Beta Alanine Powder 200 грама

Като медицински обучен фитнес инструктор разбирам важността на всеки елемент, който решите да включите в тренировъчната си програма. OstroVit Beta Alanine Powder не е само добавка; е научен начин за увеличаване на издръжливостта, силата и регенерацията. Бета-аланинът е аминокиселина, която повишава нивото на карнозин в мускулите, което е от решаващо значение за атлети и бодибилдъри, които търсят максимална физическа ефективност.

Повишена издръжливост и мускулна сила

Повишеното производство на карнозин предпазва мускулите от подкисляване, настъпващо по време на интензивна тренировка. Това означава, че можете да тренирате по-интензивно и по-дълго, без да се чувствате уморени. Бета аланинът от OstroVit помага за повишаване на ефективността на работа с всяка тренировка, като същевременно увеличава способността за изпълнение на упражнения с висока интензивност.

Максимални резултати с правилната комбинация

За оптимизиране на ефективността се препоръчва комбиниране на бета-аланин с креатин и HMB. Тази комбинация повишава нивото на карнозин в мускулите, като допълнително повишава издръжливостта и ускорява възстановяването след тренировка. Благодарение на OstroVit Beta Alanine вие ще изпитате не само подобрение в мускулната ефективност, но и значително подобрение в цялостната тренировъчна ефективност.

Забавена мускулна недостатъчност и подобрена регенерация

OstroVit Beta Alanine помага за значително забавяне на момента на мускулна атрофия, което ви позволява да постигнете върхови мускулни възможности. Тази добавка също така помага за повишаване на кислородната ефективност в клетките на тялото, което подобрява процесите на регенерация и намалява възпалението. Благодарение на това можете да се върнете във фитнеса по-бързо от всякога.

Как да използвате OstroVit Beta-Alanine: За да получите оптимални резултати, вземете една доза (3,2 грама) приблизително 30 минути преди тренировка. Насладете се на подобрения във вашата тренировъчна програма и достигнете нови върхове в спортните си постижения с OstroVit Beta Alanine!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър