Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки

Комплекси за имунна система > Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology

FA Nutrition Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology 5 грама
FA Nutrition Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology 5 грама
FA Nutrition Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology 5 грама
FA Nutrition Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology 5 грама
Комплекси за имунна система > Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology
  • Наличност: Да
  • Марка: FA Nutrition
  • Модел: 30822 Beauty Elixir Immuno Liposomal Technology
  • КОД: FT1_40822
  • UPC: FT1ID_30822
Видян от: 121
2.95 лв.
Без данък: 2.95 лв.

Комплекси за имунна система > Beauty Elixir Immuno | Liposomal Technology

Поддържайте имунната си система силна с Beauty Elixir Immuno от FA Nutrition

Когато става дума за поддържане на здравето, имунната система играе важна роля. За да бъде действието ефективно, е необходима адекватна хранителна подкрепа. Точно за това е създаден Beauty Elixir Immuno от FA Nutrition - да ви помогне да поддържате силна имунна система и оптимално здраве.

Тази висококачествена хранителна добавка използва уникална липозомна технология, която осигурява незабавно усвояване и максимална ефективност. Комбинирайки витамини C и D3, куркумин, цинк и пиперин, Beauty Elixir Immuno е идеалният начин за укрепване на имунната ви система.

Как Beauty Elixir Immuno поддържа вашата имунна система

Забравете за отслабената имунна система и риска от настинки. Благодарение на Beauty Elixir Immuno можете да се насладите на активен и здравословен начин на живот. Доказано е, че витамините C и D3, съдържащи се в този продукт, представляват ефективен съюз в борбата срещу болестите и инфекциите.

Цинкът, който също се съдържа в Beauty Elixir Immuno, играе важна роля в поддържането на киселинно-алкалния баланс и подобрява здравето на косата, кожата и ноктите. Освен това цинкът спомага за правилния метаболизъм на мастните киселини и нивото на витамин А. В комбинация с витамин В6, цинкът спомага за оптималното функциониране на имунната система.

Витамин C и други предимства на Beauty Elixir Immuno

Освен благотворния си ефект върху имунната система, Beauty Elixir Immuno има и други полезни свойства за здравето и красотата. Витамин С е мощен антиоксидант, който помага за защитата на клетките от оксидативен стрес. Освен това подобрява производството на колаген, осигурявайки правилното функциониране на кръвоносните съдове и кожата. Необходим е за правилната грижа за костите, зъбите, ставите и венците.

Продуктът обаче не се ограничава до това. Витамин С подпомага усвояването на желязото и подобрява работата на нервната и имунната система. Благодарение на перфектната комбинация от полезни съставки, Beauty Elixir Immuno е цялостно решение за вашето здраве и имунитет.

Съхранение и внимание

Beauty Elixir Immuno е лесен за използване и ефективен, ако имате натоварен график. Препоръчителната дневна доза е 5 грама. Подробни инструкции можете да намерите на опаковката или капачката на продукта.

За да запазите свежестта и ефективността на Beauty Elixir Immuno, съхранявайте го на хладно и сенчесто място, далеч от слънчева светлина и при температура не по-висока от 25°C.

Въпреки това, както при всяка друга хранителна добавка, моля, не забравяйте, че Beauty Elixir Immuno е предназначен само за отговорни и здрави възрастни. Трябва да се съхранява на недостъпно за деца място. Ако сте бременна или кърмите, не използвайте този продукт.

Beauty Elixir Immuno от FA Nutrition е вашата ключова подкрепа за силен имунитет, здрава кожа и коса и оптимално здраве. Помогнете на тялото си да се възстанови и да заблести със силния имунитет, който заслужава.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Рейтинг
Лош Добър