Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Vitamin B1

Прегледан: 1097
21st Century Vitamin B1 Наличен

15.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Vitamin B1

ВитаминВитамин В1 се свързва главно с метаболизма на въглехидратите и аминокиселините В1, познат като тиамин представлява есенциално вещество, което се свързва с разнообразни метаболитни реакции е организма. Тиаминът е открит през 1897 и в момента е в списъка на есенциалните медикаменти, изготвен от световната здравна организация. Тиаминът се използва за да се предотвратят симптомите на различни заболявания, свързани с дефицит на този витамин - бери бери, синдром на Корсакоф, болест на Лий и заболяване, наречено урина като кленов сироп. 

Тиаминът е един от витамините от група В и се включва във въглехидратният метаболизъм в организма. Тъй като този витамин не се произвежда в човешкото тяло, той е есенциален компонент. Хранителни източници на витамин В1 са пълнозърнестите храни, както и рибата и месото. Тиамин се произвежда и под формата на хранителни добавки, съдържащи само витамин В1 или включен в състава на В-комплекса. Един такъв продукт, който ви гарантира високо качество е Vitamin B1 на компанията 21st Century

Vitamin B1 е произведен под формата на таблетки, лесни за употреба и по-точни за дозиране от течни продукти или такива на прах. В продукта на 21st Century не са добавени захари, изкуствени аромати и овкусители, както и консерванти, които намаляват високото качество на продукта. Витамин В1 се използва и за третиране на тиаминов дефицит, водещ до сериозни проблеми, както и на по-леки симптоми като физически дискомфорт, загуба на тегло, раздразнителност и объркване. 

Основната част от тиаминът в серума е свързан с протеини, главно албумин, като почти 90% от цялото количество витамин В1 се съдържа в червените кръвни клетки (еритроцити). Усвояването на тиамин от кръвните клетки и другите тъкани се осъществява чрез активен транспорт или пасивна дифузия, като най-голяма нужда от тиамин сред всички останали тъкани има в мозъка. 

Тиаминът се включва в голям брой клетъчни процеси. Най-добре проучената форма на витамина - тиамин пирофосфат (TPP) служи като коензим в катаболизма на захарите, при което се получава енергия от тяхното разграждане. Освен това витамин В1 е необходим и за процесите на разграждане на някои аминокиселини

Защо да изберем 21st Century Vitamin B1?Vitamin B1 е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Гарантирано високо качество на продукта
  • Участва в метаболизма на захарите
  • Необходим за разграждането на някои аминокиселини
  • Участва в разнообразни процеси в организма
  • Подпомага нормалната мозъчна функция
  • Удобни за прием таблетки
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin B1 на 21st Century?

Vitamin B1 е водоразтворим витамин от група В, който се включва в енергийният метаболизъм, тъй като служи като коензим в реакциите на разграждане на захарите. Vitamin B1 е произведен от марката 21st Century под формата на таблетки, лесни и удобни за прием, които не съдържат добавени захари или други изкуствени добавки (подсладители и аромати), както и консерванти. Витамин В1 е есенциален нутриент, който не се произвежда в човешкият организъм и е необходим неговият прием с храната. Vitamin B1 съдържа 100mg витамин В1 във всяка доза от една таблетка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin B1 - тиамин (В1) на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Vitamin B1 (тиамин) на 21st Century?

Vitamin B1 е подходящ за всеки, който страда от намалени нива на витамин В1, вследствие от дадено заболяване или поради строга диета, която не позволява достатъчният прием на този витамин. Тиаминът е есенциален компонент за човешкото тяло, който се включва в катаболитните процеси на въглехидрати и аминокиселини.

Употреба и дозировка на 21sr Century Vitamin B1:

Приемайте по една доза (1 таблетка) Vitamin B1 дневно с храна за постигане на оптимален резултат или приемайте по предписание на лекар. 

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:
Витамин В1 (тиамин HCL)100 mg
Калций180 mg

Други съставки в 21st Century Vitamin B1 : Целулоза, Кроскармелоза натрий, Стеаринова киселина, Силициев диоксид, Магнезиев стеарат.

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: