Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Iron

Прегледан: 2360
21st Century Iron Наличен

17.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Iron

Минералите 21st Century Iron е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bgи микроелементите са с основно значение за организма така, както и витамините, протеини, въглехидрати и някои мазнини. Всички тези вещества, намиращи се в оптимални количества в нашият организъм спомагат за неговото правилно функциониране и поддържане на всички жизнени процеси. Микроелементите, сред които спада и желязото се срещат естествено в човешкото тяло в много ниски концентрации, но играят голямо значение за цялостното състояние на организма. Тези микроелементи са важен компонент от различни протеини с извънредно важно значение и поддържат тяхната активност. Към микроелементите спадат бром, флуор, молибден, мед, аргон, йод, цинк, както и желязото, съдържащо се в продукта на 21st Century - Iron.

Iron е висококачествен продукт, произведен от компанията 21st Century под формата на таблетки, които съдържат желязо и калций и се дозират лесно и удобно за разлика от продуктите на прах или в течна форма. Желязото се включва в голям брой биологични процеси и играе важна роля за редица протеини, съдържащи метални йони. Желязото е най-важният метал за живите организми. Протеини, свързани с железни йони се срещат при всички форми на живот - от бактерии до хора. Хемоглобинът е пример за желязо-съдържащ протеин, който е с голяма роля за нашият организъм. Главната роля на тези желязо-съдържащи протеини е транспортирането и съхранението на кислород, както и транспорта на електрони. 

Освен хемоглобина, който придава червеният цвят на кръвта и участва в транспорта на кислород, друг такъв желязо-съдържащ протеин е ензимът каталаза, който е силен антиоксидант. Той предпазва тялото от токсичното влияние на кислородните радикали, като ги преобразува във вода и кислород. Именно наличието на желязо в тези протеини определя тяхната активност. Дефицитът на желязо е сред най-често срещаните проблеми с дефицит на някой елемент в световен мащаб и може да доведе до развитието на анемия и да влоши състоянието на организма. 

Освен желязо, в Iron на 21st Century се съдържа и калций - също елемент с ключово значение за организма. Калцият е основен елемент за много биологични процеси, които протичат в тялото. Калцият е важен за поддържане на здравината на костите и зъбите, като почи 99% от калция в човешкото тяло се среща именно в тях. Освен това калцият е важен за регулирането на мембранния потенциал на клетките, като също така е важен за съкращаването на мускулните влакна и много други процеси.

В продукта на 21st Century - Iron не са добавени консерванти, захар, както и изкуствени овкусители. Това подчертава високото качество на продукта и ви осигурява оптимален прием на желязо под формата на лесноусвоими капсули. Iron ще ви помогне да възстановите намалените нива на желязо в организма си и да поддържате оптималните такива за да сте в топ форма. 

Защо да изберем 21st Century Iron?Желязото е най-разпространеният метал в човешкият организъм

  • Отлично качество на продукта
  • Възстановява нивата на желязо
  • Спомага за подобряване на кислородният обмен
  • Участва в редица важни протеини и ензими в тялото
  • Съдържа калций, който също е жизненоважен за организма
  • Таблетки, лесни за дозиране и прием
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява желязото - Iron на 21st Century?

Iron е продукт с високо качество, произведен под формата на таблетки от компанията 21st Century. Желязото е най-разпространеният метал в живите организми и се включва в голям брой протеини и ензими, които поддържат правилното функциониране на организма. Дефицитът на желязо нарушава много биологични процеси и може да доведе до тежки усложнения. В Iron се съдържа и калций - основен за здравината на костите и зъбите, както и за голям брой процеси в тялото (мускулно съкращаване, провеждане на нервните импулси и др.). Iron съдържа 27 mg желязо във всяка доза от една таблетка.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Iron - желязо на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Iron (желязо) на 21st Century?

Iron е подходящ за всеки, който страна от ниски нива на желязо и желае да възстанови оптималната концентрация на този елемент. Продуктът е подходящ и за поддържане на тези оптимални нива, ако в диетата ви не се включват достатъчно храни, съдържащи желязо. Iron ще ви помогне бързо да достигнете желаните си цели и да възстановите оптималната си форма. 

Употреба и дозировка на 21st Century Iron:

Като хранителна добавка приемайте по една доза (1 таблетка) Iron дневно с храната за постигане на максимален резултат. Пазете далече от деца под 6 години, тъй като предозирането с желязо може да бъде опасно за тяхното здраве.

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:Стойност:
Калций (калциев карбонат)110 мг11%
Желязо (железен глюконат)27 мг150%

Други съставки в 21st Century Iron : Кроскармелоза натрий, Целулоза, Стеаринова киселина, Силициев диоксид, Поливинил алкохол, Магнезиев стеарат, ПЕГ, Титаниев диоксид, Изкуствени оцветители . Без добавена захар, мая, консерванти или изкуствени аромати.

Предупреждения: Случайно предозиране на желязо-съдържащи продукти е основна причина за фатално отравяне при деца под 6. Съхранявайте този продукт далеч от достъпа на деца. В случай на случайно предозиране, се свържете с лекар или веднага с Токсикологичен център. Консултирайте се с вашия лекар, преди употребата на този продукт, ако сте бременна, кърмите или имате някакво заболяване. Спрете употребата и се свържете с лекар, ако се появят нежелани лекарствени реакции. Дръжте далеч от деца. Да не се използва, ако продукта е със нарушена опаковка или уплътнение. Да се ​​съхранява при стайна температура. 

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: