Menu
Your Cart

Vitamin B17 500mg PDM Pharmaceuticals

Vitamin B17 500mg PDM Pharmaceuticals
Vitamin B17 500mg PDM Pharmaceuticals
Разграбен
Vitamin B17 500mg PDM Pharmaceuticals
  • Наличност: Разграбен
  • Модел: Витамин Б17 500 мг 60 капсули | PDM Pharmaceuticals
Видян от: 2167
150.00 лв.
Без данък: 150.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Ракът може да се победи! Майката-природа не ни е забравила и се е погрижила за нас, като ни е дала натурално ефективно средство срещу рака – витамин В17. Малко количество от него се съдържа в костилките на кайсиите, ябълките, вишните, прасковите, сливите и нектарините, а също и в горчивите бадеми.

В какво се крие тайната му? Защо именно този витамин помага срещу рака и какъв е механизмът му на действие?

PDM Pharmaceuticals дава отговори на тези въпроси с разработения продукт Vitamin B17 500 мг.

Защо да изберем Vitamin B17 500mg PDM Pharmaceuticals?

  • Vitamin B17 500mg PDM Pharmaceuticals е чист витамин В17, извлечен от кайсиеви ядкиЗадейства имунната система
  • Помага на организма сам да се бори с рака
  • Убива заразените с рак клетки
  • Не засяга здравите клетки в организма
  • Има обезболяващ ефект
  • Помага при възпаления
  • При рак – 4 капсули, при профилактика – 1 капсула дневно
  • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin B17от PDM Pharmaceuticals?

Vitamin B17 е витаминна хранителна добавка на марката PDM Pharmaceuticals. Б17 има способността да се притяга към раковите клетки и да ги унищожава, като при това здравата тъкан се съхранява. Но защо е безвреден за здравите тъкани на тялото и не ги уврежда? Работата е там, че всяка молекула на този витамин притежава хитър боен заряд – съединение цианид, което всъщност е отрова. Но за да може цианидът да се превърне в опасен елемент, първо трябва молекулата да се „разкрие“ и да го освободи, на което е способен само особен вид ензим (белтък, който играе ролята на катализатор в биохимичните реакции).

Vitamin B17 500mg на топ цена унищожава туморите и раковите клеткиТози ензим присъства в тялото ни, но в много малки количества. Но в туморите той присъства почти стократно повече. Именно заради това, отровата цианид задейства бойния заряд във витамина само и единствено в раковите участъци на тялото. Това е пагубно за тези болни клетки, но не и за здравите. Това е така защото в здравите този ензим не е в големи количества и бойният заряд остава в покой. В резултат на това раковите клетки загиват, а здравите продължават дейността си, което всъщност ни е необходимо.

Ако раковото заболяване е възникнало, най-важното е по най0бързия начин да снабдим организма си с възможно най-голямата доза витамин Б17. Всички съпътстващи медицински навици са второстепенни в този момент. Почти във всички случаи на заболяването, когато човек приема този витамин, раковите клетки се смаляват.

Но защо не можем просто да ядем костилки на кайсии при възникване на рак? Работата е там, че тази храна едновременно подхранва и заразените клетки. Затова е за предпочитане пречистеният екстракт или таблетки. PDM Pharmaceuticals дава решение – хранителната добавка Витамин Б17.

Този продукт възстановява имунната система на тялото ни, след което то има способността самостоятелно и ефикасно да се „разправя“ с болестта. Този метод не съвпада с догмите на традиционната медицина, но приемът на добавката е с отлични резултати.

Витаминът Б17 помага в борбата с раковите болести, но това твърдение не е точно. Освен това, действа и като обезболяващо средство, забавя стареенето и подобрява обменните процеси.

Vitamin B17 от PDM Pharmaceuticals има противораков и болкоуспокояващ ефектФормулата на Vitamin B17 се състои от глюкоза и циановодород. Точно тази смес разрушава раковите образувания. Когато молекулата на витамина среща по пътя си ракова клетка, тя се разделя на 2 молекули глюкоза, 1 молекула циановодород и 1 молекула от бензалдехид. Първо глюкозата влиза в увредената клетка, след това цианидът и бензалдехидът от глюкозата правят специална отрова, която разрушава раковото образувание. Ранни изследвания сочат, че главна в антираковата борба е молекулата на циановодорода. По-късно обаче се доказва, че „убиецът“ на злокачествените образувания е бензалдехидът. Ако трябва да изоставим научните термини и да обясним по-просто и разбираемо се получава ето това: ракът обича захарта, той я изяжда и така освобождава цианида, който започва да действа само е раковата клетка, заедно с бензалдехида.

Получава се, че ако в ежедневното меню има много захар, дори и да снабдявате организма си с този витамин, Вие ще храните повече рака, отколкото да го убивате.

Друг положителен ефект от приема на PDM Pharmaceuticals Витамин Б17 е че провокира организма да синтезира повече витамин Б12, който в комбинация с витамин С също е отличено антираково средство.

Дефицитът на витамин В17 може да стане причина за много болести като хипертония, болки с неопределен произход, възпаление.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Vitamin B17витамин В17 на марката PDM Pharmaceuticals.

За кого е най-подходящ Vitamin B17 (Витамин Б17) от PDM Pharmaceuticals?

Хранителната добавка на PDM Pharmaceuticals е подходяща за онкологично болни хора и такива, които имат нужда от профилактика на това заболяване. Освен това, може да се използва и като имуностимулиращо и болкоуспокояващо средство.

Употреба и дозировка на PDM Pharmaceuticals Vitamin B17:

Ако е налице онкологично заболяване – приемайте по 4 капсули на ден

В случай на профилактика на рак – приемайте по 1 капсула на ден.

Състав: 98% чист амигдалин, извлечен от кайсиеви ядки.

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

 

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки