Menu
Your Cart

Суроватъчен протеин изолат

Суроватъчният протеин изолат се приема от експертите за протеин от най-висок клас и е с доказано по-добри качества от суроватъчния концентрат. Суроватъчният изолат протеин е с редуцирано съдържание на въглехидрати и мазнини и се усвоява много бързо от организма. Протеинът представлява белтък с изключително висока чистота, съставен от верига къси пептиди. Получава се при допълнителната преработка на суроватъчния протеин, която води до повишаване концентрацията на белтъците и редуциране на мазнините, лактозата и въглехидратите. Суроватъчният протеин изолат с неговото високо белтъчно съдържание около 90-94 на сто, се произвежда при ниска температура и по метода на кръстосаната микронанофилтрация. Процесът на производство е високотехнологичен, тъй като е важно биологичната активност на суроватъчния протеин изолат да се съхрани, заедно с жизнените субфракции. При микронанофилтрацията се отстраняват само примесите, но жизнените субфракции се запазват.

В състава на суроватъчния протеин изолат се откриват голямо количество от верижно разклонените аминокиселини левцин, валин и изолевцин, които са отговорни за растежа. Тези аминокиселини бързо се разпространяват в кръвта, тъй като суроватъчният протеин изолат има свойството да се усвоява скоростно от организма – за около 15 минути. За растежа и възстановяването на мускулите спомага и наличието на аминокисилините L-глутамин и таурин, които някои производители добавят към суроватъчния протеин изолат.

Суроватъчният протеин изолат може да се използва като заместител на храненето, ако към него се добавят и въглехидрати. Изолатът позволява да постигнете максимално високи цели през целия ден, независимо дали те са свързани с натрупване на мускулна маса или със загуба на тегло. Суроватъчният протеин изолат е много подходящ именно за тези цели, защото на практика не съдържа мазнини и въглехидрати. Важно е да знаете, че ако ограничите до минимум мазнините и въглехидратите в хранителния си режим, като същевременно приемате високо съдържание на протеин, Вие давате възможност на организма си да намали драстично разграждането на мускулите и да започне разграждане на мастните депа, а това от своя страна води до загуба на тегло.

Благодарение на своите добри абсорбционни качества, суроватъчният протеин изолат е перфектната добавка след тренировка, защото подхранва мускулите с жизненоважни хранителни вещества, отговорни за процеса на възстановяване на мускулатурата. Приемът на мазнини забавя усвояването на храната, но суроватъчният протеин изолат се противопоставя на това и подпомага по-ефективното храносмилане. Препоръчителният прием на суроватъчен протеин изолат за спортисти и бодибилдъри е от 1,3 до 2 грама на килограм телесно тегло. Суроватъчният протеин изолат се комбинира добре с други добавки за изграждане на мускулите.

Ползи от суроватъчния протеин изолат има и за хората, които не се занимават активно със спорт и фитнес. Проучванията показват, че добавката стимулира имунната система. Има способността да действа като антиоксидант и това е доказано при проучвания с хора, които са страдали от имунна недостатъчност. Приемът на суроватъчен протеин изолат им е помогнал да повишат антиоксидантните си нива. Суроватъчният протеин изолат увеличава нивата на глутатион в организма, което минимизира риска от развитие на рак на простатата. Благодарение на практически нулевите нива на лактоза, суроватъчният протеин изолат е подходящ и за хора с непоносимост към лактозата. Редовният прием на суроватъчен протеин изолат помага и на хората с диабет, тъй като балансира нивата на кръвната захар. Като добавка, от възможностите на суроватъчния протеин изолат могат да се възползват всички, които искат да променят своето тяло към по-добро.

Марка: Amix Модел: AMIX Musclecore CFM Nitro Protein Isolate
Защо да изберем Amix CFM Nitro Protein Isolate?Допринася за мускулния растеж Помага за поддържането на мускулната маса Изключително високо съдържание на протеини (90%) Съдържа Aminogen® и Lactospore® Стимулира синтеза на азотен оксид Повишава мускулната сила Усвоява се б..
102.00 лв.
Без данък:102.00 лв.
Марка: Battery Nutrition Модел: Battery Whey Gold Isolate
Whey Gold Isolate е суроватъчен протеин изолат на марката Battery и е сред протеините с най-бърза абсорбция и разграждане, които се срещат днес на пазара. Това се дължи на процесите на хидролизиране на суроватъчните протеини, при което дълговерижните протеини се разграждат до т. нар. пептиди - проте..
58.99 лв.
Без данък:58.99 лв.
Марка: Biotech Модел: Iso Whey Zero Lactose Free
Защо да изберем Biotech Iso Whey Zero Lactose Free?Изключително чист протеин преди всичко Укрепва имунната система Увеличава издържливостта Съдържа BCAA, L-глутамин и EAA (Есенциални аминокиселини)  Намалява времето за възтановяване Чист протеин със страхотен вкус Смесва се л..
52.00 лв.
Без данък:52.00 лв.
Марка: Biotech Модел: Nitro Pure Whey Gold
Защо да изберем Biotech Nitro Pure Whey Gold?Високо съдържание на протеин в доза Включен суроватъчен протеин изолат Добавен Л-Глутамин Формула, обогатена с BCAA Фина текстура с мек, приятен вкус PROTEIN.BG ви дава най-добра цена и бърза доставка. Прием и дозировка: ..
29.00 лв.
Без данък:29.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Isoburn fat burning protein
BSN e доказана марка на пазара за спортни добавки. Те разработват иновативен продукт, който съдържа суроватъчен протеин изолат 20 грама за доза. Този протеин комбинира и други силни съставки като L-Carnitine, Lepticore® и екстракт от зелено кафе, като целта е да изгаря мазнините и да к..
92.00 лв.
Без данък:92.00 лв.
Марка: BSN Модел: BSN Syntha-6 Isolate
Syntha-6 Isolate на BSN предлага ефективна формула, съдържаща протеин изолат. Включените суроватъчен протеин изолат и концентрат покриват нуждите от протеин на всеки фитнес ентусиаст. Резултатите от приема на протеиновия изолат Syntha-6 Isolate са бърз мускулен растеж, отлично възстановяване сл..
67.00 лв.
Без данък:67.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize ISO 100 2 lbs
Бързото изграждане на мускулна маса е основна цел за всеки, който се занимава с бодибилдинг или се стреми да изгради желаното тяло. Това е сложен процес, в който от първостепенно значение е правилният хранителен режим и набавянето на необходимите хранителни вещества. Не само количеството, но и качес..
99.00 лв.
Без данък:99.00 лв.
Марка: Dymatize Модел: Dymatize Iso-100
Iso-100 на Dymatize е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща чист суроватъчен протеин изолат. С всяка доза протеин Iso-100 се стимулира синтеза на протеини и мускулния растеж, като едновременно с това ускорява възстановяването и се противодейства на катаболизма.Защо да и..
239.00 лв.
Без данък:239.00 лв.
Марка: Gaspari Модел: Gaspari IsoFusion
IsoFusion Premium Whey Isolate е суроватъчен протеин изолат, произведен от фирмата Gaspari nutrition. Получен е чрез специална технология с тройно филтриране при неденатурираща температура, което гарантира запазване на биологичната стойност (цялостта) на протеините и запазване на по-голяма..
78.00 лв.
Без данък:78.00 лв.
Марка: Mex Nutrition Модел: Mex Flex Wheeler’s Isolate Pro
Flex Wheeler's Isolate Pro е протеинов изолат на марката Mex Nutrition. Съставен е от суроватъчен и телешки протеин изолат, като суроватъчният протеин изолат е получен чрез филтрация при ниски температури, осигуряващи запазване на целостта на протеините. Това е идеалната комбинация за натрупване на ..
105.00 лв.
Без данък:105.00 лв.
Марка: MRI Модел: MRI Pro NOS Whey Isolate
Pro NOS Whey Isolate е суроватъчен протеин изолат на компанията MRI, който ви осигурява висококачествени пептидни фракции във всяка доза. Самите фракции представляват малки активни части от цялата протеинова молекула, които се усвояват много по-бързо и лесно. Предимството на Pro NOS Whey Isolat..
98.00 лв.
Без данък:98.00 лв.
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Combat 100% Isolate
MusclePharm представят най-чистият и най-бързо усвоим суроватъчен протеин изолат Combat 100% Isolate. Това е висококачествен продукт без добавени пълнители, нула мазнини и въглехидрати, а ние ви го предлагаме на страхотно добра цена. Този бързо действащ източник на протеин ще увеличи аминокиселиннит..
202.00 лв.
Без данък:202.00 лв.
Марка: Musclepharm Модел: Musclepharm Combat 100% Whey
Musclepharm Combat 100% Whey е висококачествен спортен суплемент, съдържащ протеин на прах. Всяка доза осигурява на организма цели 25 г чист белтък, нужен за възстановяване и стимул за мускулен растеж. Включени са едни от най-качествените и ефективни източници на протеин – суроватъчен протеин ..
144.00 лв.
Без данък:144.00 лв.
Марка: MuscleTech Модел: Muscletech Iso Zero 100% Whey Protein Isolate
Iso Zero е продукт на компанията Muscletech, който представлява ултра филтриран суроватъчен протеин изолат в комбинация с допълнително добавени аминокиселини. Технологията на микрофилтриране осигурява напълно разтворим, изключително чист протеин, в който мазнините и захарите са напълно премахнати и ..
145.00 лв.
Без данък:145.00 лв.
Марка: MuscleTech Модел: Muscletech Nitro-Tech Performance Series
Протеините са сред най-важните макронутриенти за живота на организма. В частност за спортната суплеменция, той заема челна позиция по важност. Nitro-Tech е суроватъчен протеин изолат - отличен избор за осигуряване на пълноценни протеинови източници и бързоусвоими аминокиселини. Те стимулир..
73.00 лв.
Без данък:73.00 лв.
Марка: MuscleTech Модел: Muscletech Platinum Whey
Platinum 100% Whey - супер чист и качествен суроватъчен протеин, произведен от компанията Muscletech. Той представлява комбинация между суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат и биологично активни суроватъчни пептиди. За разлика от повечето суроватъчни протеини, предлагани на паза..
154.00 лв.
Без данък:154.00 лв.
Марка: Myprotein Модел: Myprotein Impact Whey Isolate Flavoured
Бързото изграждане на мускулите е важно за бързото постигане на желаните резултати. За да се осигури максимална скорост на растеж на мускулните клетки е необходимо те да имат на разположение всички нужни съставки за играждане на мускулните влакна, а именно протеини и техните съставни части - аминоки..
117.99 лв.
Без данък:117.99 лв.
Марка: Now Foods Модел: Now Foods Whey Protein Isolate
Протеините са високомолекулни съединения, които представляват дълги вериги от последователно свързани аминокиселини, които изпълняват различни функции в организма на всички живи същества. От протеини се изграждат тъканите и органите, както и различни структури в клетките. Освен това, протеини се изп..
70.00 лв.
Без данък:70.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: Whey Gold Standard
Защо да изберем Optimum Nutrition Whey Gold Standard?Стимулира протеиновия синтез и помага за изграждането на качествена мускулна маса Помага за по-бързото и качествено възстановяване след интензивни тренировки Дава Ви по-голяма мускулна сила и повишава издръжливостта 24 грама чист суро..
48.00 лв.
Без данък:48.00 лв.
Prolab Whey Isolate
Разграбен
Марка: Prolab Модел: Prolab Whey Isolate
Whey Isolate e изключително чист суроватъчен протеин изолат на марката Prolab, който се абсорбира лесно в организма и му осигурява аминокиселини с високо качество, които подпомагат растежа на мускулите и намаляват времето за възстановяване след интензивни тренировки.За поддържането на физическат..
91.00 лв.
Без данък:91.00 лв.
Марка: Pure Nutrition Модел: Pure Nutrition Whey Isolate
Защо да изберем суроватъчен изолат Whey Isolate?За по-бърз растеж на мускулната маса За по-добро възстановяване след тренировка За постоянен прилив на енергия през целия ден Над 90% съдържание на чист протеин С по-голямо количество на BCAA аминокиселини Без мазнини С чудесни вкусо..
45.00 лв.
Без данък:45.00 лв.
Марка: Real Pharm Модел: Real Pharm Real Isolate
Real isolate 100 е продукт с високо съдържание на протеини с много високо качество. Произведен е от компанията Real Pharm, кято е с утвърдено име на пазара. Количеството на въглехидрати и мазнини в Real isolate 100 е минимално. Суроватъчния протеин изолат - Real isolate 100 осигурява на организма на..
50.00 лв.
Без данък:50.00 лв.
Марка: Ronnie Coleman Модел: Iso-Tropic Max Isolate
Iso-Tropic Max Isolate е висококачествен продукт на Ronnie Coleman, съставен от суроватъчен протеин изолат в много високо количество. Iso-Tropic Max Isolate е произведен по най-новите технологии чрез филтрация при ниски температури, които предпазват протеините от денатурация (разрушаване на структур..
80.00 лв.
Без данък:80.00 лв.
Марка: SAN Модел: SAN Platinum Isolate Supreme
Platinum Isolate Supreme представлява суроватъчен протеин на марката SAN, съставен от хидролизиран суроватъчен протеин изолат, получен и пречистен чрез кръстосана ултрафилтрация и йонен обмен, което осигурява максимална чистота на филтрирания протеин. По този начин се постигат особено високи количес..
112.00 лв.
Без данък:112.00 лв.
Показани 1 от 24 | 27 (2 Страници)
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки