Menu
Your Cart

XCore Nutrition BCAA Powder

XCore Nutrition BCAA Powder
XCore Nutrition BCAA Powder
2 - 3 Дни
XCore Nutrition BCAA Powder
XCore Nutrition BCAA Powder
XCore Nutrition BCAA Powder
 • Наличност: 2 - 3 Дни
 • Модел: XCore Nutrition BCAA Powder
Видян от: 2365
47.99 лв.
Без данък: 47.99 лв.

Възможни варианти

Продуктите,Xcore BCAA Powder предпазва мускулните влакна от разпад съдържащи аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) са едни от най-ефективните суплементи, що се отнася до увеличаване на мускулната маса. Те се продреждат сред топ добавките на пазара за спортни добавки и са предпочитан избор за много професионални спортисти и любители, които се стремят към почишаване на мускулната маса. ВСАА представляват аминокиселини, които имат странична разклонена верига към молекулата си, което ги различава от останалите аминокиселини и дава тяхното наименование. Това са трите аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Те се отнасят към есенциалните (незаменими) аминокиселини и представляват около 35% от тоталното им количество. Левцинът е аминокиселината с най-голяма активност от трите и в естествени условия се среща в най-голямо количество спрямо изолевцин и валин (2:1:1). Това е така и в продукта ВСАА Powder. Този продукт е произведен от компанията Xcore под формата на прах, разтварящ се бързо във вода, което улеснява приема и абсорбирането в организма. 

Аминокиселините с разклонени вериги са сред 20-те аминокиселини, които се включват в биосинтеза на протеини при човека, но освен това притежават и редица други важни характеристики, които ги нареждат сред най-ефективните аминокиселини на пазара. ВСАА ефективно стимулират производството на протеини в мускулите, тъй като те се усвояват и метаболизират директно в мускулните клетки (не в черния дроб) и така проявяват и по-бързо действие. Освен това аминокиселините с разклонени вериги предпазват мускулните влакна от разпад в следствие на интензивните тренировки и значително съкращават времето за възстановяване. ВСАА спомагат и за премахването на излишните мазнини, забавят разграждането на гликогена и поддържат високи нива на азот, който е от ключово значение за натрупването на мускулна маса.

ВСАА имат и способност да намаляват чувството на умора чрез свързването си към специфични рецептори на мозъка. Това се случва когато в следствие на по натоварващи тренировки количеството свободен триптофан в кръвта се повишава и той достига до мозъка в по-голямо количество където с помощта на ензими се превръща в серотонин, който се свързва с определените рецептори и създава чувството на умора. Аминокиселините с разклонени вериги също се транспортират в кръвта чрез транспортната система на триптофана. Те също достигат до мозъка и когато са в по-голямо количество могат конкурентно да изместят триптофана и да се свържат с мозъчните рецептори, но без да предизвикват умора.

Всички тези положителни характеристики на ВСАА Pwoder потвърждават високото качество и ефективност на продукта и показват защо е сред най-търсените и продавани спортни добавки на пазара. BCAA Powder на Xcore съдържа аминокиселини с разклонени вериги в съотношение 2:1:1 (левцин - 2,5гр; изолевцин - 1,25гр; валин - 1,25гр) и ще ви помогне бързо да постигнете желаните резултати и да изградите чиста от мазнини мускулна маса.

Защо да изберем Xcore BCAA Powder?Xcore BCAA Powder е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg

 • Продукт с доказано качество
 • 5 грама ВСАА за доза
 • Увеличава мускулната маса
 • Съкращава времето за възстановяване
 • Предпазва мускулите от разпад
 • Намалява умората
 • Поддържа азотните нива
 • Не съдържа захар и мазнини
 • Бързо и лесно разтваряне
 • Отличен вкус
 • Proten.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA Powder на Xcore?

BCAA Powder представлява продукт на прах, произведен от компанията Xcore под формата на бързоразтворим прах, който ви осигурява необходимата доза аминокиселини с разклонени вериги с бърза абсорбция в организма след прием. ВСАА Powder ще ви помогне с изграждането на мускулната маса, тъй като стимулира биосинтеза на протеини в мускулите и ги предпазва от разпад. Освен това, намаляването на умората ще ви позволи да извършвате по-интензивни тренировки и по-бързо да постигнете желаните резултати. Аминокиселините с разклонени вериги поддържат запасите от гликоген и нивата на азот в организма, които са от голямо значение за трупането на мускули. BCAA Powder съдържа 5 грама аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от 5,4 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA Powder - аминокиселини с разклонени вериги на марката Xcore

За кого е най-подходящ BCAA Powder (аминокиселини с разклонени вериги) на Xcore?

Продуктът на Xcore е подходящ за всеки, който спортува активно и желае на увеличи мускулната си маса и да изгради чисто от мазнини тяло. BCAA Powder със сигурност ще ви помогне да постигнете желаните резултати, а липсата на захар и мазнини го правят подходящ за прием и при най-стриктните хранителни режими. BCAA Powder е продукт с доказано високо качество и е сред най-добрите на пазара. Отличният вкус на продукта ще задоволи и най-претенциозните потребители.

Употреба и дозировка на Xcore BCAA Powder:

Приемайте по една доза BCAA Powder (5,4 гр.) преди и една доза след тренировка. Добавете 5,4 грама BCAA Powder към 200-250мл вода и разбъркайте добре или използвайте шейкър. Можете да променяте количеството вода според вашите вкусови предпочитания.

Състав: Съдържание в 1 доза (5,4гр.)
L-левцин 2,50 g
L-изолевцин 1,25 g
L-валин 1,25 g

Състав на BCAA Powder : L-левцин, L-Изолевцин, L-валин, Овкусители, Подсладители (сукралоза, ацесулфам К), Киселина (лимонена киселина), Оцветители

*Информация за алергени : може да съдържа следи от мляко, соя, яйца и глутен

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки