Menu
Your Cart

Pure Nutrition Beta-Alanine Powder

Pure Nutrition Beta-Alanine Powder
Pure Nutrition Beta-Alanine Powder
Pure Nutrition Beta-Alanine Powder
Pure Nutrition Beta-Alanine Powder
Pure Nutrition Beta-Alanine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Pure Nutrition Beta-Alanine Powder
Видян от: 2070
32.00 лв.
Без данък: 32.00 лв.

Възможни варианти

Все по-често хората, които започват да се занимават с фитнес в залата или вкъщи, забравят за основните компоненти, които помагат за по-интензивните тренировки и за прогреса, както в набора на мускулна маса, така и в горенето на подкожни мазнини. Един такъв основен компонент е бета-аланинът. Това е аминокиселина с природен произход. Тя присъства в състава на много белтъци. Освен това тя е и част от витамин В5.

Съдържанието на бета-аланин в хранителните продукти:

 • В месото;
 • В месните бульони;
 • В млякото;
 • В сиренето и кашкавала.

Причината за дефицит на това вещество може да бъде стресът, а също и вегетарианството. Ако Вие водите активен начин на живот, тренирате във фитнес-залата и изпитвате тежки натоварвания върху тялото и, то приемът на хранителната спортна добавка Beta-Alanine на прах от Pure Nutrition би било едно отлично и необходимо допълнение към режима Ви на хранене. Особено важна е тази аминокиселина в периода на трупане на мускулатура и на изграждането на релефа, където употребата и би способствала за достигането на Вашите цели в тренировъчната зала.

Защо да изберем Pure Nutrition Beta-Alanine Powder?

 • Beta-Alanine Powder на невероятна цена намалява умората и увеличава мускулните силиЗа елиминиране на спортната умора
 • За увеличаване на спортната издръжливост
 • За премахване на мускулната слабост
 • За повече интензивност при трениране
 • За по-продължително мускулно натоварване
 • Увеличава мускулите и помага активно в извайването на релеф
 • 2 дози – по 2 мерителни лъжички дневно
 • Prоtein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Beta-Alanine от Pure Nutrition на прах?

Beta-Alanine Powder на компания Pure Nutrition съдържа аминокиселината бета-аланин. Това е една незаменима добавка при интензивни тренировки. Бета-аланин е единствената аминокиселина, която се произвежда в черния дрож и постъпва в организма с продукти като свинско месо, говеждо, пилешко месо и риба. Основните и функции са да увеличава концентрацията на карнозин в мускулите.

Beta-Alanine Powder от Pure Nutrition увеличава съдържанието на карнозин в мускулите, повишава мускулната енергия и премахва мускулните болкиКарнозимът е дипептид, в чийто състав влизат β-alanine и хистидин. Той възпрепятства образуването на киселинна среда в мускулите, която предизвиква умора. следователно, приемът на добавката бета-аланин на прах помага за понижаването на умората по време на тренировките, което ги прави по-продължителни и по-интензивни. Именно заради това за много спортисти тази аминокиселина е най-добрият помощник в залата и употребата и е въпрос на необходимост за тях.

Всеки човек, който регулярно спортува, винаги се стреми да има най-добрите резултати. Именно заради това се препоръчва и използването на добавката Beta-Alanine прах. Този продукт има следните предимства:

 • Ефективността при употребата му е доказана с многобройни изследвания. Спортистите, които приемат бета-аланин имат по-голяма издръжливост, отколкото тези, които не се възползват от натуралната аминокиселина.
 • Продуктът е напълно безвреден. Ако се предозира единственият ефект може да е изтръпване на крайниците, но това язление само свидетелства за нормалната работа на бета-аланина.
 • Подобрява самочувствието и премахва мускулните болки след изпълняване на силови упражнения.

Употребата на хранителната добавка Бета-аланин се препоръчва и при чести травми, защото ускорява възстановяването на тялото. При регулярното и използване се усилва съществено наситеността на тренировките и се намалява прага на умората, което води до подобряване обема на мускулите. Ефективността на Beta-Alanine на супер цена е на 100% доказана.

Тази добавка увеличава и прага на издръжливостта. Това е формулата за успех на всеки тренировъчен процес. Добавката ще направи тренировките на всеки спортис по-продължително и по-ефективни. Освен това, важно предимство от използването на продукта е неговата натуралност и гарантираната му безопасност.

Но нека разгледаме по-обстойно свойствата и въздействията на Beta-Alanine:

 1. Pure Nutrition Бета-аланин на прах премахва спортната умора и подпомага оформянето на мускулен рефелУвеличава съкращаването на мускулите – това се случва благодарение на повишената резистентност на калциевите канали. Така мускулите се съкращават с по-голяма сила и скорост. Всичко това е и благодарение на понижената киселинност, заради увеличената секреция на карнозин. Това повишава прага на изтощението и Вие можете по-дълго време да карате мускулите Ви да се съкращават. Знаем, че повишената киселинност не позволява да се изпълняват повторения след като мускулите „откажат“.
 2. Beta-Alanine е източник на енергия и регулатор на кръвната захар – аминокиселината участва активно с обмена на захарта и различните органични киселини. Тя е енергиен източник за мускулите и за централната нервна система. Това е така, тъй като попадайки в черния дроб, тази аминокиселина се превръща в глюкоза. Ако нивото на кръвната Ви захар пада, а това се случва често при ниско-въглехидратна диета, то белтъкът в мускулите (гликогенът) се разгражда до глюкоза. Бета-аланинът в този момент изпълнява функцията на регулатор на нивата на захарта в плазмата на кръвта. Затова приемът на тази добавка помага в борбата с хипогликемията или ниското кръвно.
 3. Бета-аланин стимулира имунната система – това е така, защото приемът на аминокиселината провокира продуциране на антитела. Освен това добавката извежда амоняка, който се е образувал при разпадането на белтъците и при дългите физически натоварвания.

Освен всички изброени предимства Protein.bg Ви дава супер цена за Beta-Alanine бета-аланин на марката Pure Nutrition.

За кого е най-подходящ Beta-Alanine (бета-аланин) от Pure Nutrition?

Beta-Alanine може да се използва от всички, които искат да повишат спортните си показатели, да преборят умората, да станат по-издръжливи в тренировките и по-силни в мускулите.

Употреба и дозировка на Pure Nutrition Beta-Alanine:

Приемайте по 2 гр от продукта до 2 пъти на ден, за предпочитане – преди тренировка.

Състав в 1 доза (2 гр)Стойност
Бета-аланин2000 мг

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: бета-аланин.

Важно: при приемът на тази добавка при някои хора може да се появи усещане на временно изтръпване, което не е опасно. С течение на времето този ефект намалява или отшумява напълно!

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки