Menu
Your Cart

Prolab Beta Alanine Extreme

Prolab Beta Alanine Extreme
Prolab Beta Alanine Extreme
Разграбен
Prolab Beta Alanine Extreme
Prolab Beta Alanine Extreme
Prolab Beta Alanine Extreme
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Prolab Beta Alanine Extreme
Видян от: 3022
65.00 лв.
Без данък: 65.00 лв.

Възможни варианти

Все по-често хората, които започват да се занимават с фитнес в залата или вкъщи, забравят за основните компоненти, които помагат да тренираме по-интензивно и при това с прогрес, както в набирането на мускулна маса, така и в загубата на подкожни мазнини.

Beta Alanine Extreme от Prolab намалява мазнинитеБета-аланин не присъства в хранителните продукти, макар че някои плодове, зеленчуци и морски продукти стимулират неговото синтезиране в организма. Но за хората, които се занимават сериозно със спорт, количеството на това биологично активно вещество, което е в организма, е очевидно недостатъчно. Именно заради това Prolab и ние от Protein.bg Ви предлагаме спортната добавка Beta Alanine Extreme. Този продукт съдейства за увеличаване съкращаването на мускулите. това е възможно заради повишената резистентност на калциевите канали. По този начин мускулите се съкращават с по-голяма сила и скорост. Това се получава заради понижената киселинност в организма и повишеното секретиране на кортизон. Повишава се прагът на изтощението и може по-дълго да стимулирате мускулите си да се съкращават. Все пак, както се знае, повишената киселинност не позволява да се правят повторения след „отказването” на мускулите. освен това, добавката е източник на енергия и регулатор на кръвната захар. Бета-аланин участва активно в обмяната на захар и различни органични киселини. Той е енергиен източник както за мускулите, така и за централната нервна система. Това се случва след като при приема на продукта, аланин попада в черния дроб, където се преобразува в глюкоза. Ако във Вашия организъм пада нивото на захар, това често е заради нисковъглехидратната диета, която най-вероятно провеждате. Тогава белтъкът, който е останал като запас в мускулите (гликогена) се разгражда до глюкоза. В този момент аланин изпълнява функцията на регулатор на нивото на захарта. За това продуктът Prolab Beta Alanine Extreme е важен помощник в борбата с хипогликемията (дефицит на захар в кръвта) и пониженото налягане. Освен това, спортната добавка стимулира имунната система, като провокира продукцията на антитела. А също така подпомага извеждането на продуктите на обмен (амоняк), образували се при разпада на белтъците и при дългите и тежки физически тренировки.

Защо да изберем Prolab Beta Alanine Extreme?

 • Prolab Beta Alanine Extreme на супер цена повишава мускулната сила и енергиятаРегулира съдържанието на захар в кръвта
 • Помага за повишаване големината на мускулатурата
 • Повишава силите и физическата издръжливост
 • Доза от 2 капсули – 4 пъти дневно
 • Предоставя необходимото количество Бета-аланин на хората, които спортуват интензивно и активно
 • Pretein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка
 • Помага за подобряване на спортните постижения
 • Изхвърля амоняка от организма
 • Дава енергия
 • Помага за удължаване времето и повишаване трудността на тренировките
 • Protein.bg Ви дава супер цена и бърза доставка за Beta Alanine Extreme на капсули

Какво представлява Beta Alanine Extreme от Prolab на капсули?

Beta Alanine Extreme на марката Prolab е Бета-аланин, аминокиселина с природен произход, която съществува в състава на много белтъци. Освен това в организма на човека, тя се синтезира, но в малки количества от карнозина. Също аланин може да се преобразува от левцин, изолевчин и валин. Карнозин е белтък, който се намира в мускулните клетки и в мозъка на човека. Благодарение на тази химична реакция, като дехидратацията, произтича синтезирането на бета-аланин в организма. Аминокиселината влиза и в състава на съединителната тъкан. При разпад се разгражда до оцетна киселина.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Beta Alanine ExtremeБета-аланин на марката Prolab.

Prolab Beta Alanine Extreme увеличава издръжливостта и спортните показателиЗа кого е най-подходящ Beta Alanine Extreme (Бета-аланин) от Prolab?

Ако Вие водите активен начин на живот, тренирате в залата и изпитвате тежко физическо напрежение, то приемът на Prolab Бета-аланин ще бъде отлично и необходимо допълнение към ежедневието Ви. Особено е важна добавката в периода на набор на мускулна маса и работата върху релефа, където дори едно-две допълнителни повторения ще са Ви от полза за предвижването към целите Ви в тренировъчния процес. По правило, от този вид добавки се интересуват спортистите, които искат не само да уголемят мускулите си, но и да се избавят от болезнените усещания след трениране. Не по-зле продуктът може да се използва и от тези, които се занимават със спорт любителски, но желаят да повишат издръжливостта на организма си, да повишат тонуса си, да ускорят процеса на изгаряне на мазнините и да намалят апетита си.

Употреба и дозировка на Beta Alanine Extreme:

Приемайте по 2 капсули 4 пъти дневно с прием на храна

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД
CarnoSyn® Бета-аланин800 мг3200%
Л-Хистидин75 мг300%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав на Beta Alanine Extreme: Бета-аланин, Л-хистидин, желатин, силиций, магнезиев стеарат, вода.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки