Menu
Your Cart

PRIMAFORCE Citrulline Malate

PRIMAFORCE Citrulline Malate
PRIMAFORCE Citrulline Malate
PRIMAFORCE Citrulline Malate
PRIMAFORCE Citrulline Malate
PRIMAFORCE Citrulline Malate
 • Наличност: Да
 • Модел: PRIMAFORCE Citrulline Malate
Видян от: 2845
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.

Възможни варианти

PRIMAFORCE Citrulline Malate повишава нивата на азотен оксид.PRIMAFORCE Citrulline Malate е пълноценна хранителна добавка, съдържаща цитрулин малат на прах. Цитрулинът е неесенциална аминокиселина, участваща в редица важни реакции на тялото. Открива се нормално в нервните клетки, кожата и косата. Не структурира протеини, ензими и други. Въпреки това, взема участие в цикъла на уреята, заедно с аргинин и орнитин. Цитрулинът може да се набави чрез храната, но това на практика е трудно изпълнимо. Причина за това са малките количества и ограничените източници – диня, горчив пъпеш, тиква и краставица. В организма също има възможност да се синтезира цитрулин като продукт от цикъла на уреята и азотния оксид. В последния случай цитрулин се получава чрез отделяне на молекула азотен оксид от аргинина. Последващите реакции обаче превръщат цитрулина в аргинин, заради което може да се каже, че е негов прекурсор. Повишава нивата на азотен оксид в организма, който има голямо значение за спортуващите хора. Причината е в ефектите, които оказва върху тялото – подобрява кръвообращението, разширявайки кръвоносните съдове. Има потенциал да понижи артериалното налягане. Подобреното кръвообращение подпомага борбата със студените крайници, лошото оросяване на мозъка и помага за синтеза на протеини. Последното се цени особено много в спортните среди, където труда, добавките и храненето целят именно това – мускулна маса, силно тяло, релеф. Цитрулин малат е цитрулин в съчетание с ябълчена киселина. Малатът е част от цикъла на Кребс и участва в производството на аденозин трифосфат, както и в обмяната на веществата. Всяка доза от добавката съдържа 2000 мг от аминокиселината.

Защо да изберем Citrulline Malate?

 

 • Прекурсор на аргинина;
 • Участва в цикъла на уреята и азотния оксид;
 • Повишава нивата на азотен оксид;PRIMAFORCE Citrulline Malate подобрява кръвообращението.
 • Релаксира кръвоносните съдове;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Подпомага синтеза на протеини;
 • Регулира кръвното налягане;
 • Подобрява снабдяването с кръв на половите органи;
 • Ускорява метаболизма;
 • Повишава енергията;
 • Клинично тествана формула;
 • Бързоусвоима форма;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Citrulline Malate?

PRIMAFORCE Citrulline Malate е хранителен суплемент, който съдържа цитрулин малат. Съединението се получава чрез съчетаване на аминокиселината цитрулин и ябълчена киселина (малат). Цитрулинът е неесенциална аминокиселина, която се явява прекурсор на аргинина и съответно на азотния оксид. Последния насърчава мускулния растеж и подобрява кръвообращението. Малатът повишава нивата на аденозин трифосфат, енергията, която се ползва от тялото за нормалното му функциониране. Цитрулин малатът подобрява спортните постижения чрез увеличаване на силата, енергията и издръжливостта, както и чрез създаване на оптимални условия за снабдяване на мускулите с хранителни вещества и кислород. Може да има полза и при проблеми с ерекцията, тъй като подобрява снабдяването на половите органи с кръв. Всяка доза (1 мерителна лъжица) съдържа 2000 мг бързоусвоим цитрулин малат на прах. Добавката е клинично тествана и одобрена.

За кого е подходящ (цитрулин малат) Citrulline Malate?

PRIMAFORCE Citrulline Malate е идеален избор при активно спортуващи хора, тъй като подобрява спортните постижения. Увеличава силата и издръжливостта на мускулите, което прави възможно повишаването на интензитета и работните тежести. Това пък от своя страна води до стимул за увеличаване на мускулите, за да отговорят на повишеното натоварване.

Употреба и дозировка на (цитрулин аминокиселина) Citrulline Malate:

Една доза (1 мерителна лъжица) се приема преди и по време на тренировката.

Хранителна стойност за 1 доза (1 мерителна лъжица):

Състав Стойност за 1 доза %ПДД
L-Citrulline-DL-Malate 2 г **

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки