Menu
Your Cart

Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size

Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Hot
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
Optimum Nutrition BCAA 1000 Mega Size
 • Наличност: Да
 • Модел: BCAA 1000
Видян от: 4695
15.00 лв.
Без данък: 15.00 лв.

Възможни варианти

ВСААBCAA 1000 са капсули с високо качество и топ цена от Protein.bg 1000 е продукт на компанията Optimum Nutrition, който съдържа аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) под формата на лесно усвояващи се капсули. Аминокиселините с разклонени вериги, които играят роля в човешкия организъм са три - L-левцин, L-изолевцин и L-валин. Те влизат и в състава на есенциалните аминокиселини, т.е. не могат да се произвеждат в човешкото тяло и следва да се добиват чрез храната. Тези аминокиселини имат страничн алифатна верига с разклонение (от където идва и името им). 

Аминокиселините с разклонени вериги (ВСАА) съставят около 35% от есенциалните аминокиселини и изпълняват различни функции в организма, като най-голяма роля играе L-левцинът. Според данни от провежданите до момента изследвания ВСАА стимулират увеличаването на мускулната маса, чрез подсилването на синтеза на мускулни протеини. Чрез това стимулиране на протеиновия синтез, ВСАА предотвратяват разграждането на мускулните влакна, което се получава след тренировка. Така аминокиселините с разклонени вериги подобряват и процесите на възстановяване, а освен това според някои данни, спомагат и за премахване на излишните телесни мазнини.

Друго проучване показва влиянието на приема на ВСАА върху умората. Според проучването, аминокиселините с разклонени вериги могат да повлияят върху вашите тренировки като намалят чувството на умора. Това се получава, тъй като в следствие на интензивната работа на мускулите се повишава количеството на свободен триптофан в кръвта, който достигайки до мозъка се преобразува (ензимно) в 5-хидрокситриптамин или т. нар. серотонин, който придава чувството на умора. В кръвта, ВСАА и триптофана се транспортират с една и съща транспортна система. След като и ВСАА достигнат до мозъка, те могат да се абсорбират от същите мозъчни рецептори, които свързват и триптофана, но без да се получава серотонин. Когато аминокиселините с разклонени вериги са в по-голямо количество от триптофана, се свързват с рецепторите вмсето него и намаляват значително серотонина, а по този начин и умората.

Optimum Nutrition предлага ВСАА 1000 под формата на капсули (всяка по 500mg), които ви осигиряват аминокиселини с разклонени вериги в естествено съотношение 2:1:1 (левцин 500mg, изолевцин 250mg, валин 250mg). Капсулите са изключително лесни и удобни за прием, като се поглъщат лесно и доставят 1 грам ВСАА за всяка доза от 2 капсули.

Защо да изберем Optimum Nutrition BCAA 1000?BCAA 1000 стимулират производството на мускулни протеини и са с топ цена в Protein.bg

 • Лесни за прием капсули
 • Естествено съотношение 2:1:1
 • 1 грам ВСАА за доза
 • Подобряват възстановяването
 • Стимулират мускулния синтез
 • Намаляват чувството на умора
 • Забавят разграждането на гликогена
 • Спомагат за премахването на мазнините
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват аминокиселините с разклонени вериги BCAA 1000 на Optimum Nutrition?

ВСАА 100 е продукт на марката Optimum Nutrition, който съдържа аминокиселини с разклонени вериги, в (природни) съотношения 2:1:1 (левцин:изолевцин:валин). Тези есенциални аминокиселини стимулират производството на протеини в мускулите и ще ви помогнат да увеличите мускулната си маса, както и да ускорите възстановяването си след тренировките. ВСАА забавят разграждането на гликогена и намаляват чувството на умора. ВСАА 1000 са под формата на капсули (500mg), които се приемат лесно и съдържат 1 грам аминокиселини с разклонени вериги във всяка доза от две капсули

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за BCAA 1000 - аминокиселини с разклонени вериги на марката Optimum Nutrition

За кого са най-подходящи ВСАА 1000 (аминокиселини с разклонени вериги) на Optimum Nutrition?

ВСАА са аминокиселини, които стимулират производството на мускулни протеини и в този смисъл са подходящи за всеки, който желае да увеличи мускулната си маса. Освен това ВСАА подобряват и възстановителните процеси на мускулите след тренировка и спомагат за намаляване на умората. Като цяло ВСАА 1000 е подходящ продукт за всеки, който спортува активно и желае да подобри цялостно резултатите си.

Употреба и дозировка на Optimum Nutrition BCAA 1000:

Можете да използвате ВСАА 1000 между отделните хранения, както и преди или след тренировка за да попълните дневната си нужда от прием на аминокиселини, които да поддържат мускулния синтез. 

L-левцин 500 mg
L-изолевцин 250 mg
L-валин 250 mg

Други съставки на BCAA 1000 : Желатин, Микрокристална целулоза, Магнезиев стеарат

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки