Menu
Your Cart

Optimum Nutrition Amino Energy

Optimum Nutrition Amino Energy
Optimum Nutrition Amino Energy
 • Наличност: Да
 • Модел: Optimum Amino Energy
Видян от: 3514
51.00 лв.
Без данък: 51.00 лв.

Възможни варианти

AminoAmino Energy 30 serv. е комплекс от аминокиселини с топ цена в Protein.bg Energy 30 serv. представлява комплекс от аминокиселини, произведени от компанията Optimum Nutrition, който съдържа различни аминокиселини в свободна форма, които ще ви помогнат да натрупате чисти мускули, ще ви осигурят необходимата енергия и ще предпазят мускулната ви тъкан от разграждане. Amino Energy 30 serv. е продукт с високо качество и аминокиселините, които съдържа са микронизирани за изключително лесно разтваряне и бърза абсорбция в организма.

Разнообразният аминокиселинен състав на Amino Energy 30 serv. включва аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА) - едни от най-ефективните аминокиселини за изграждане на чиста мускулна маса. Те стимулират производството на протеини в мускулите като в същото време ги предпазват от разграждане. Освен това приемът на ВСАА подобрява възстановяването на мускулите и спомага за поддържане на гликогеновите нива и премахването на излишни мазнини от тялото. Също така аминокиселините с разклонени вериги ефективно допринасят за намаляване на умората като са способни да се свързват със специфични мозъчни рецептори.

Amino Energy 30 serv. съдържа и цитрулин - аминокиселина, която спомага за намаляване на умората и увеличаване на издръжливостта. Цитрулина участва в синтеза и поддържането на по-високи нива АТФ, което осигурява допълнителна енергия.

Тауринът, също част от състава на Amino Energy 30 serv. е важен за естествените функции на нервната и сърдечно-съдовата система, както и за скелетните мускули. Той има голям брой функции, полезни за тялото. Действа като антиоксидант, участва в провеждането на нервния импулс, подобрява функционирането на клетъчната мембрана, участва в поддържане на калция и намалява оксидативния стрес, причинен от усилената физическа дейност.

CarnoSyn® бета-аланин е аминокиселина, която е жизнено важна за синтеза на карнозин. Мускулният карнозин действа като буфер, който ефективно забавя умората на мускулите, увеличава техният енергиен капацитет и води до подобряване на издръжливостта и работата на мускулите.

Съдържащият се в състава на Amino Energy 30 serv. L-аргинина служи като предшественик при образуването на азотен оксид (NO). Азотния оксид действа като вазодилататор - т.е. разширява кръвоносните съдове и увеличава притока на кръв към мускулите. Това от своя страна увеличава  количеството хранителни вещества (а именно аминокиселини), което постъпва в мускулите. 

Заедно с изброените по-горе, Amino Energy 30 serv. съдържа още есенциални и неесенциални аминокиселини в свободна форма: L-глутамин, L-тирозин, L-хистидин, L-фенилаланин, L-треонин и L-метионин. Целият аминокиселинен комплекс на Amino Energy 30 serv. ви осигурява енергия за по-продължителни тренировки, значително улеснява усвояването на аминокиселини, ускорява изграждането на чисти мускули и подобрява също така цялостното ви физическо състояние. 

Като допълнителен източник на енергия, Amino Energy 30 serv. съдържа кафеин, екстракт от зелен чай и екстракт от зелено кафе.

Защо да изберем Optimum Nutrition Amino Energy?Amino Energy 30 serv. спомага за натрупването на мускули и е с топ цена в Protein.bg

 • Източник на висококачествени аминокиселини
 • Увеличава мускулната маса
 • Ускорява възстановяването на муслите
 • Подобрява издръжливостта и силата на мускулите
 • Лесно се усвоява в организма
 • ВСАА, Таурин, Цитрулин, бета-аланин, Аргинин
 • Съдържа у допълнителни аминокиселини
 • Подобрява азотния баланс и нивата на NO
 • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват комплексните аминокиселини Amino Energy на Optimum Nutrition?

Amino Energy 30 serv. са комплексни аминокиселини на марката Optimum Nutrition, съдържащи ВСАА, Таурин, Цитрулин, Аргинин, бета-аланин и още аминокиселини, които имат разнообразни благоприятни ефекти върху организма, които подобряват издръжливостта, силата и изграждането на мускулите. Също така, като допълнителен източник на енергия са добавени екстракти от зелен чай и зелено кафе, както и кафеин. Съдържанието на аминокиселини е 5 грама във всяка доза от 9 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Energy 30 serv. - комплексни аминокиселини на марката Optimum Nutrition

За кого е най-подходящ Amino Energy (комплексни аминокиселини) на Optimum Nutrition?

Комплексните аминокиселини Amino Energy 30 serv. са подходящи за всеки, който спортува активно и желае да изгради или да поддържа здраво, оформено и чисто от мазнини тяло. Разнообразният аминокиселинен състав на Amino Energy 30 serv. може да ви помогне да постигнете желаните от вас резултати с голям ефект. 

Употреба и дозировка на Optimum Nutrition Amino Energy:

Приемайте Amino Energy 30 serv. в зависимост от определените цели. За набавяне на аминокиселини може да приемате сутрин 1-3 дози преди/между храненията; 1-3 дози 20-30 мин. преди тренировка за да си осигурите енергия за трениране; 1-2 дози след тренировка за по-добро възстановяавне.

Всяка опаковка Amino Energy 30 serv. съдържа 30 дози.

Състав:Стойност:
Калории10
Въглехидрати2 g
Микронизирани аминокиселини: Таурин, L-глутамин,
L-аргинин, L-левцин, CarnoSyn® бета-аланин, цитрулин,
L-изолевцин, L-валин, L-тирозин, L-хистидин, L-лизин,
L-фенилаланин, L-треонин, L-метионин
5 g
Energy blend : кафеин (от зелен чай), Екстракт от зелен
чай, Екстракт от зелено кафе
160 mg

Други съставки на Amino Energy 30 serv. Лимонена киселина, Ябълчна киселина, Натурални и изкуствени аромати, Инулин, Цвят от цвекло, Тартарова киселина, Силициев диоксид, Калциев силикат, Сгъстители (целулоза, ксантан, карагенан), Сукралоза, Лецитин

*Информация за алергии : съдържа соя (лецитин).

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки