Menu
Your Cart

Now Foods Phenylalanine

Now Foods Phenylalanine
Now Foods Phenylalanine
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Phenylalanine
Видян от: 3718
25.00 лв.
Без данък: 25.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Phenylalanine съдържа незаменимата аминокиселина фенилаланин. Тя е мощен съюзник за подобряване на настроението и повишаване на концентрацията. Преминава през кръвно-мозъчната бариера и влияе върху реакциите в мозъка. Фенилаланинът има способността да се трансформира в аминокиселината L-тирозин, който пък от своя страна да повиши нивата на допамин и серотонин. Последните създават добро настроение, позитивен поглед върху живота и да облекчат симптомите на депресия. Счита се, че фенилаланинът облекчава болката, особено при артрит, подобрява настроението, повишава енергията и намалява апетита.  Във формулата се съдържа L-формата на аминокиселината, но съществува и в D- и DL-форма. 

Защо да изберем Phenylalanine Now Foods?Now Foods Phenylalanine облекчава депресията и нейните симптоми.

 • Повишава концентрацията;
 • Подобрява настроението;
 • Поддържа дейността на нервната система;
 • Прекурсор на тирозин;
 • Облекчава предменструалния синдром;
 • Подпомага репродуктивните способности;
 • Помага при депресия;
 • Повишава енергията;
 • Всяка доза съдържа 500 мг л-фенилаланин;
 • PROTEIN.BG ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods Phenylalanine?

Now Foods Phenylalanine подобрява настроението и концентрацията.Now Foods Phenylalanine е хранителна добавка с изразени положителни качества за нервната система. Подобрява мисловната дейност, потиска апетита, повишава енергията и активира способностите на организма да се справя със стреса. Поддържа функцията на щитовидната жлеза чрез способността си да се превръща в л-тирозин при нужда. Тирозинът пък е необходим за производството на хормона тироксин, незаменим за здравето на щитовидната жлеза. Всяка доза от 1 капсула на Now Foods Phenylalanine съдържа 500 мг от незаменимата аминокиселина фенилаланин
Фенилаланинът е неутрална аминокиселина, участваща в структурата на ДНК. Също така влиза в състава на протеините, но ползата от нея не е пряко анаболна, а по-скоро се крие в мотивиращият ефект, който има. Намаляването нивата на стреса и негативите от него водят до подобряване на нагласата към живота като цяло, а това включва и правилно хранене, и редовни тренировки. Осигурете си нужната мотивация и тонус с помощта на Now Foods Phenylalanin. Влияе върху настроението, освежава, енергизира и подобрява сексуалната активност. Фенилаланинът е естествен прекурсор на невтромедиаторите допамин и норадреналин. Аминокиселината L-фенилаланин се прилага за облекчаване и лечение на мигрена мускулни схващания, депресия, шизофрения, Паркинсон, както и при наднормено тегло. Намаленото чувство на тревожност подобрява самочувствието и мотивацията за активен живот, но освен това потиска т.нар. „емоционално хранене“, свързано с напрежението, емоционалната нестабилност и намалява приема на излишни калории.

За кого е подходящ Phenylalanine (фенилаланин) на Now Foods?

Now Foods Phenylalanine е подходящ избор за повишаване на тонуса, концентрацията, мисловната активност, паметта, издръжливостта на организма, намаляване на стреса, повишаване на удоволствието от живота. Фенилаланинът е незаменима аминокиселина, явяваща се прекурсор на различни невротрансмитери като допамин и норадреналин. Последните отговарят за преноса на нервни импулси между клетките и мозъка. Недостигът на L-фенилаланин може да доведе до хронична умора, липса на мотивация, депресия, разсеяност, намалена работоспособност, сънливост и забавени реакции.

Употреба и дозировка на Now Foods Phenylalanine:

Една доза (1 капсула) се приема 1-3 пъти дневно, за предпочитане между храненията. Препоръчваме комбиниране на Now Foods Phenylalanine с витамин C и B6 за подобряване на концентрацията и намаляване на нуждата от сън.

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

СъставСтойност за 1 доза
L-фенилаланин500 мг

Не се препоръчва употребата от хора с високо кръвно налягане или каквото и да е заболяване на сърдечно-съдовата система.
Не употребявайте, ако приемате МАО инхибитори.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки