Menu
Your Cart

Now Foods L-Cysteine

Now Foods L-Cysteine
Now Foods L-Cysteine
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods L-Cysteine
Видян от: 4620
47.00 лв.
Без данък: 47.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods L-Cysteine оказва мощна подкрепа за здравето и красотата на кожата, косата и нотките. Освен това ускорява възстановяването на тъканите, след травма и оперативна намеса. Стимулира изгарянето на мазнини и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. Аминокиселини Now Foods - L-Cysteine осигурява идеалните условия за постигане на красив външен вид, добро здраве и повишава самочувствието. Добавката е с висока ефективност, независимо какви проблеми имате като косопад, кожни възпаления или чупливи нокти.

Защо да изберем L-Cysteine Now Foods?Now Foods L-Cysteine прави косата гъвкава и лъскава.

 • Подобрява състоянието на кожата;
 • Стимулира производството на колаген;
 • Заздравява косата;
 • Предпазва ноктите от чупене и разслояване;
 • Подпомага регулирането на кръвното налягане;
 • Повишава термогенезата;
 • Ускорява изгарянето на мазнини;
 • Антиоксидантна защита;
 • Укрепва имунната система;
 • Подпомага детоксикацията на тялото;
 • Заздравява сърдечно-съдовата система;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods L-Cysteine?

L-Cysteine е хранителна добавка, съдържаща неесенциалната аминокиселина цистеин. Тя е ценен компонент от структурата на кожата, косата и ноктите. Стабилизира кератина и участва при формирането на колаген. Л-цистеина е структурна единица от аминокиселината таурин и участва в производството на глутатион. Последният оказва мощно антиоксидантно действие върху организма. Предпазва клетките от увреждане и подобрява подхранването им. Повишава термогенезата, стимулирайки горенето на мазнини. L-цистеин от Now Foods укрепва имунната система като стимулира производството на Т-клетки. Заздравява стомашната лигавица и подобрява дейността на стомашно-чревния тракт, като намалява дразненията от храни и медикаменти.
Особена полза оказва при лечение на респираторни заболявания на дихателните пътища като улеснява извеждането на слузестия секрет. Отстранява отпадните вещества от тялото като защитава мозъка, черния дроб и другите органи. Подобрява метаболизма на алфа-липоевата киселина, глутатиона, биотин и други.Now Foods L-Cysteine намалява цепенето и пожълтяването на ноктите.

Въпреки множеството си ползи за здравето, главната причина, поради която се включва в суплеменцията са ефектите върху красотата. Здравата кожа, равен тен, намаляване на възпаленията и подобряване на текстурата са важни за доброто самочувствие. Върху косата оказва заздравяване на косъма, намаляване на косопада, прави я лъскава и гъвкава. Включените витамини B6 и C подсилва и увеличава абсорбирането и ефектите от цистеина. Витамин B6 възстановява енергийните нива, релаксира нервната система и подобрява настроението. Витамин C заздравява кръвоносните съдове, действа антиоксидантно и повишава съпротивителните сили на организма.

За кого е подходящ (цистеин) L-Cysteine на Now Foods?

L-Cysteine е подходяща за всеки човек, желаещ да подобри здравословното си състояние и начина, по който изглежда. Цистеинът заздравява косата, намалява косопада, ускорява растежа и намалява раздвояването на краищата, водещи до заплитане и късане. Прави кожата по-чиста, гладка и с равен тен. Заздравява ноктите и намалява разслояването, чупенето и пожълтяването. Л-цистеинът често е компонент от добавките за кожа, коса и нокти, но често е за предпочитане да се приеме самостоятелно. Това води до по-бърз ефект и не насища организма с други вещества.

Употреба и дозировка на Now Foods Л-цистеин:

Една доза (1 таблетка) 1-3 пъти дневно с достатъчно вода. За оптимални резултати се комбинира с витамин E и селен.

Хранителна стойност за 1 доза (1 таблетка):

Състав Стойност за 1 доза %ПДД*
Витамин B6 10 мг 500%
Витамин C 60 мг 100%
L-цистеин 500 мг **

* Дневните дози са базирани на 2000 калории диета. 

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки