Menu
Your Cart

Now Foods Arginine Powder

Now Foods Arginine Powder
Now Foods Arginine Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Arginine Powder
Видян от: 3894
90.00 лв.
Без данък: 90.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

Now Foods Arginine Powder съдържа есенциалната аминокиселина аргинин. Поддържа имунната система в добро състояние и намалява негативите при претрениране. Друг, малко известен факт, е че аргининът неутрализира токсините и предпазва клетките от увреждане. Ускорява регенерирането след травма или при рана, тъй като в горния слой на кожата се съдържа голямо количество аргинин. Явява се прекурсор на азотния оксид, с което се подобрява кръвоснабдяването на органите, включително и половите. Това може да доведе до подобряване на еректилната функция. Във всяка доза от Now Foods Arginine Powder се съдържат 4600 мг L-аргинин в свободна форма.

Защо да изберем Arginine Powder на Now Foods?Now Foods Arginine Powder стимулира мускулното изграждане.

 • Мощна антиоксидантна защита;
 • Формула с фармацевтична чистота;
 • Увеличава производството на растежен хормон;
 • Прекурсор на азотния оксид;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Стимулира протеиновия синтез;
 • Подпомага имунната защита;
 • Регулира нивата на холестерол;
 • Подобрява дейността на черния дроб;
 • Детоксикира тялото;
 • Извежда амоняка от организма;
 • Ускорява оздравяването на рани;
 • Стимулира изгарянето на мазнините;
 • Подпомага синтеза на колаген;
 • Намалява нервното напрежение;
 • Без ГМО, соя, ядки, глутен, яйца, пшеница и консерванти;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Arginine Powder (аргинин на прах) на Now Foods?

Now Foods Arginine Powder е хранителна добавка, съдържаща бързоразтворима формула с L-аргинин. Пудрата е с фармацевтична чистота, не съдържа каквито и да е пълнители, а само 100% L-аргинин в свободна форма. Аминокиселината е особено важна за тежко трениращите атлети, тъй като след натоварване нивата й драстично спадат. Включването й чрез хранителна добавка с аргинин, превръщат изграждането на мускулна маса в съвсем постижима цел. Аргининът стимулира производството на растежен хормон и е прекурсор на азотния оксид. Последният подобрява кръвообращението чрез съдоразширяващите си качества. Улесненото преминаване на кръв регулира налягането и оптимизира транспорта на кислород и хранителни вещества до органите, мускулите и другите тъкани. Повишените нива на растежен хормон подобрява метаболизма. Този хормон е протеин и се секретира от хипофизната жлеза. Има способността да насърчава мускулен растеж и да подпомага разграждането на мазнините, като намалява и възможността за последващо отлагане. Участва в метаболизма на липиди, белтъчини и въглехидрати. 

Незаменимата аминокиселина аргинин влиза в състава на белтъците и подпомага сериозните атлети по пътя им към перфектното тяло. Подпомага качването на чиста мускулна маса като едновременно с това намалява мазнините в тялото. Влиянието се осъществява чрез секрецията на растежен хормон. Той влияе върху рецепторите на мастните клетки и подпомага разграждането на мазнините, а също така намалява отлагането на нови запаси. Върху мускулите действа като насърчава строежа на протеини и подобрява азотния обмен в организма. За оптимизиране на резултатите от тренировката, препоръчваме комбиниране на Now Foods Arginine Powder с L-цитрулин и витамин B6. Естествени източници на аргинин са соя, слънчогледови семена, пълнозърнест хляб, сусам, кафяв ориз, орехи, шоколад и други.

Now Foods Arginine Powder повишава нивата на азотен оксид и разширява кръвоносните съдове.За кого е подходящ Now Foods Arginine Powder (аргинин пудра)?

Now Foods Arginine Powder се вписва отлично в спортната суплеменция на сериозните атлети. Аргининът във формулата е на прах, което гарантира бързо и лесно разтваряне, както и почти незабавно усвояване. Ползите за здравето и фигурата са доста сериозни и подплатени с редица изследвания. Те сочат, че аргининът стимулира протеиновия синтез чрез увеличаване секрецията на растежен хормон. Друго условие, за което се грижи аргининът е поддържане на азотните нива положителни. Повече азотен оксид означава подобрено кръвообращение и снабдяване на мускулите с кислород и хранителни вещества.

Употреба и дозировка на Now Foods Arginine Powder:

Една доза (2 равни с.л. = 4.6 г) се разтваря във вода или сок, приема се за предпочитане на празен стомах. Препоръчваме употребата на Now Foods Arginine Powder с L-цитрулин и витамин B6.
НЕ се препоръчва при херпес вирус, тъй като го подхранва и забавя излекуването. Да не се приема от бременни и кърмачки. Противопоказно при шизофрения.
При сърдечно-съдови заболявания, препоръчваме предварителна консултация с лекар.

Хранителна стойност за 1 доза (4.6 г):

СъставСтойност за 1 доза
L-аргинин (свободна форма)4600 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки