Menu
Your Cart

Now Foods Glycine

Now Foods Glycine
Now Foods Glycine
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods Glycine
Видян от: 7822
40.00 лв.
Без данък: 40.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods Glycine съдържа неесенциалната аминокиселина глицин. Неоправдано пренебрегвана в хранителната суплеменция, тази малка и проста аминокиселина има забележително влияние върху здравето. По отношение на спорта и резултатите от него, глицинът участва в производството на креатин фосфат, повишавайки енергията. Също така глицинът подобрява метаболизма на глюкоза.

Now Foods Glycine се съдържа в желатиновите протеини.

Защо да изберем Glycine на Now Foods?

 • Възстановява енергията;
 • Ценен за ДНК и РНК;
 • Укрепва имунната система;
 • Облекчава нервни разстройства;
 • Подпомага регулирането на кръвната захар;
 • Насърчава мускулния растеж;
 • Участва в производството на колаген;
 • Антикатаболни свойства;
 • Понижава нивата на кортизол;
 • Подобрява съня;
 • Поддържа здравето на простатата;
 • Антидепресивен ефект;
 • Много добър ефект за намаляване на епилептичните припадъци;
 • Релаксира нервната система;
 • Стимулира отделянето на растежен хормон;
 • Във всяка доза се съдържа 1 г глицин;
 • PROTEIN.BG ви осигурява достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods Glycine (глицин)?

Now Foods Glycine подобрява здравословното състояние при шизофрения и епилепсия.Now Foods Glycine съдържа неесенциалната аминокиселина глицин, влизаща в състава на протеините. Тя може да се синтезира в организма от други две аминокиселини – серин и треонин. Изобилните количества, съдържащи се в тялото са концентрирани в мускулите, съединителната тъкан и кожата. Вкусът на глицина е сладък, което не е странно, тъй като в естествен вид се съдържа в захарната тръстика. Животински източници на глицин са желатиновите протеини – кожа, мека тъкан, хрущяли.

Now Foods Glycine съдържа неесенциалната аминокиселина глицин. Структурата й е най-проста, а размерът е малък, но въпреки това участва в редица процеси и структури, имащи голямо значение за здравето на организма. Независимо дали ще изберете глицин на таблетки или капсули, добавката е ефективен начин за противодействие на редица проблеми – ниска кръвна захар, подагра, хиперактивност, безсъние, стомашни заболявания като язва и дори психически отклонения като шизофрения.

Глицинът участва в структурата на ДНК и РНК. Доставчик на азот и прекурсор на креатина. Подпомага имунната защита на организма като увеличава производството на антитела и имуноглобулини. Приеман продължително време и в максимална доза подпомага заздравяването на рани и стимулира производството на растежен хормонNow Foods Glycine осигурява с всяка доза 1000 мг глицин. Намалява риска от заболявания на ставите, артроза, мускулна дегенерация, включително и множествена склероза. Особен интерес представляват способностите на тази аминокиселина при профилактика на заболявания на нервната система – епилептични гърчове, депресии, агресивно поведение, шизофрения и други. Начинът, по който действа е като потискащ невротрансмитер. Взаимодейства си с GABA и таурин, потискайки възбудата. Извежда излишните количества калий и хлорид. Релаксацията на нервната система води до подобряване на съня, настроението и работоспособността. Въпреки многото й ползи за здравето, в спортната суплеменция се прилага като стимулатор за мускулния растеж и повишаване на енергията чрез преобразуване на глюкозата. Също така намалява загубата на мускулна тъкан, повишавайки нивата на креатин

Глицин на капсули от Now Foods детоксикира организма като спира образуването на свободни радикали в бъбреците и подпомага лечението на черния дроб при алкохолизъм. Антиоксидантните способности на аминокиселината се обясняват с това, че е мощен прекурсор на глутатион (естествено съдържащ се в тялото антиоксидант). Now Foods Glycine действа успокояващо върху нервната система, намалява риска от развитие на тумори, поддържа здравето на простатата, участва в регенерирането на тъканите, повишава енергията, използвайки глюкоза и още много други ползи.

 

За кого е подходящ (глицин) Glycine на Now Foods?

Недостигът на глицин може да доведе до авитаминоза, проблеми със ставите, отпадналост, увеличена мускулна умора, понижен имунитет и нарушения при дейността на простатата. Въпреки че вероятността от дефицит на аминокиселината глицин е много малка, все пак тя се синтезира в тялото, може да се включи като хранителна добавка. Now Foods Glycine е идеален избор за целта.

Употреба и дозировка на Now Foods Glycine:

Една доза (1 капсула) 1-3 пъти дневно.

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат (растителен източник) и силика. 

Хранителна стойност за 1 доза (1 капсула):

Състав:Стойност за 1 доза:
Глицин (свободна форма)1000 мг

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки