Menu
Your Cart

Now Foods GABA Powder

Now Foods GABA Powder
Now Foods GABA Powder
 • Наличност: Да
 • Модел: Now Foods GABA Powder
Видян от: 5666
50.00 лв.
Без данък: 50.00 лв.

Възможни варианти

Now Foods GABA Powder съдържа гама-аминобутирова киселина (по-популярно като ГАБА), която има значение за подобряване на психическото и физическото състояние. Релаксира нервната система като подобрява качеството на съня, повишава работоспособността и настроението. Ускорява горенето на мазнини и насърчава производството на растежен хормон. ГАБА е нормално за организма вещество, невротрансмитер, съдържащ се в концентриран вид в хипоталамуса и очите. Подпомага дейността на хипофизата, увеличава силата и издръжливостта, а повишените нива на растежен хормон водят до ускорен мускулен растеж. В състава на Now Foods GABA Powder се съдържа само и единствено гама-аминобутирова киселина.

Защо да изберем GABA Powder Now Foods?Now Foods GABA Powder e бързоусвоима формула, успокояваща по естествен начин нервната система.

 • Съдейства за отделянето на растежен хормон;
 • Подпомага мускулния растеж;
 • Ускорява горенето на мазнини;
 • Забавя стареенето на клетките;
 • Релаксира нервната система;
 • Подобрява съня;
 • Повишава концентрацията;
 • Подобрява паметта;
 • Намалява нервното напрежение;
 • Подходящ за вегетарианци;
 • Бързоразтворима пудра;
 • Лесно и бързо усвояване;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Now Foods GABA Powder (ГАБА на прах)?

Now Foods GABA Powder съдържа неесенциална аминокиселина, притежаваща огромно значение за здравето. Гама-аминобутировата киселина, която се съдържа предимно в очите и мозъка, влияе благотворно върху централната нервна система. Подобрява съня и намалява нервното напрежение, водещо до редица негативи за здравето. Повишава работоспособността и концентрацията, а спортните постижения се влияят много от тях. Правилното изпълнение на упражненията, особено когато се работи с големи тежести, е много важно за ефективността на натоварването и намаляване на риска от травми.

Now Foods GABA Powder релаксира нервната система.В спортната суплеменция се набляга и на стимулиращите й ефекти върху секрецията на растежен хормон. Последният подтиква към синтез на протеини и растеж на мускулите, особено търсен ефект от бодибилдърите. Успокоява по естествен начин нервната система, без да причинява негативни ефекти като отпуснатост, сънливост и забавяне на реакциите.

Всеки активно спортуващ човек знае, че пълноценната почивка е изключително важна при режим за качване на мускули и изгаряне на мазнини. При натоварването правилото „колкото повече, толкова по-добре“ не важи. Претренирането е особено нежелателно, но и често срещано при начинаещите атлети. Мускулите и психиката имат нужда от пълноценна почивка, за да се възстановят и съответно да се поддържа мотивацията и мускулният растеж. Включването на Now Foods GABA Powder е отличен избор за успокояване на напрежението, стреса и подобряване на съня, и способността за почивка. Регенерирането е подобрено, а с това и спортните резултати. Всяка доза (500 мг = ¼ с.л.) съдържа 500 мг. гама-аминобутирова киселина.

За кого е подходящ GABA Powder (гама-аминобутирова киселина) Now Foods?

Now Foods GABA Powder е подходящ за активно спортуващи хора, такива подложени на ежедневен стрес, прекомерно физическо и психическо натоварване. ГАБА успокоява нервната система по естествен начин, подобрява съня и кондицията, ускорява качването на мускулна маса в комбинация с подходящата суплеменция и хранителен режим. Подходящ е за вегетарианци, не съдържа сол, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, соя, мляко и консерванти.

Употреба и дозировка на Now Foods GABA Powder:

Една доза (1/4 с.л. = 0.5 г) се разтваря в сок и се приема 2-3 пъти дневно, за предпочитане на празен стомах. Препоръчваме комбиниране с витамин B6, магнезий и таурин.

Хранителна стойност за 1 доза (500 мг):

СъставСтойност за 1 доза%ПДД
GABA500 мг**

** Няма установена дневна доза.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки