Menu
Your Cart

Now Foods Amino Peptide

Now Foods Amino Peptide
Now Foods Amino Peptide
Now Foods Amino Peptide
Now Foods Amino Peptide
Now Foods Amino Peptide
  • Наличност: Да
  • Модел: Now Foods Amino Peptide
Видян от: 2893
80.00 лв.
Без данък: 80.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

ЗаAmino Peptide съдържа висококачествени казеинови пептиди да функционира нормално и да се развива, човешкото тяло се нуждае от протеини, с които да изгражда различните тъкани и органи, да синтезира ензими и други вещества, регулиращи метаболизма. Тези протеини човек може да си набави с храната или чрез хранителни добавки. Когато попаднат в организма, протеините се разграждат до по-къси молекули - пептиди или до аминокиселини, които се абсорбират в тялото и се използват от клетките за производство на собствените протеини. Разграждането на протеините обаче, изисква различно време и енергия (в зависимост от вида протеин) и понякога става доста бавно. 

Amino Peptide е продукт на американската марка Now Foods, който съдържа вече разградени протеини под формата на пептиди. Пептидите представляват много къси протеинови молекули (понякога от по 5-10 аминокиселини), които при попадането в стомаха, много по-бързо се усвояват от големите протеини. Това ви позволява по-бързо да достигнете до желаните резултати. Освен това, пептидите могат да притежават и допълнителни благоприятни свойства, които не се срещат при по-големите протеини. Някои пептиди спомагат за намаляване на кръвното налягане, действат като антиоксиданти, имат антибактериален ефект и много други.

Пептидите в Amino Peptide са получени от казеин - млечен протеин с високо качество, който съдържа всички 20 аминокиселини, които са необходими на организма за да осъществява метаболитните си процеси. Малко повече от половината (11) аминокиселини се произвеждат в тялото от други вещества, но друга голяма част (9) от аминокиселините трябва да се приемат отвън чрез храна или добавки като Amino Peptide, тъй като човешкото тяло не може да ги произвежда.

Предимството на Amino Peptide пред другите протеинови продукти е пептидният състав, който гарантира бързото усвояване и премахва нуждата от допълнително разграждане в стомаха - късите протеинови молекули се абсорбират директно в кръвта и се доставят в клетките. Това ви спестява енергия и води до по-бързи резултати. 

Сред есенциалните аминокиселини в Amino Peptide са и трите ВСАА (аминокиселини с разклонени вериги), които са известни със своята способност да стимулират синтезирането на протеини, да улесняват изграждането на мускулни влакна, както и да продобряват възстановяването на мускулите. Освен това ВСАА намаляват умората, спомагат за премахване на излишните мазнини и поддържат гликогеновите нива. Amino Peptide се предлага под формата на капсули, които се приемат изключително лесно и се разтварят бързо в организма.

Защо да изберем Now Foods Amino Peptide?Amino Peptide на Now Foods е с пълен аминокиселинен профил и топ цена в Protein.bg

  • Аминокиселинен източник с високо качество
  • Лесно усвоими пептиде от хидролизиран казеин
  • Спомага за увеличаване на мускулната маса
  • Ускорява възстановяването след тренировка
  • Пълен аминокиселинен профил (ВСАА, ЕАА)
  • Желатинови капсули с бързо усвояване
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват комплексните аминокиселини Amino Peptide на Now Foods?

Amino Peptide е продукт на Now Foods - бърз и лесен начин за доставяне на аминокиселините, от които тялото ви се нуждае. Amino Peptide е съставен от казеинови пептиди под формата на лесноусвоими капсули, които бързо достигат до клетките и участват в изграждането на мускулната маса. Чрез приема на Amino Peptide ще си гарантирате доставяне на всичките 20 аминокиселини, които ще ви помогнат не само с изграждането на мускули, но ще ускорят възстановяването след тренировка. Amino Peptide съдържа 4 грама аминокиселинни източници за всяка доза от 5 капсули

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino Peptide - комплексни аминокиселини на марката Now Foods

За кого е най-подходящ Amino Peptide (комплексни аминокиселини) на Now Foods?

Продуктът на Now Foods е подходящ за всички спортисти, които имат нужда от допълнителен прием на аминокиселини, както и за всеки, който желае да увеличи дневният си прием. Amino Peptide са лесноусвоими капсули, които се разграждат бързо и биха задоволили всеки клиент.

Употреба и дозировка на Now Foods Amino Peptide:

Като хранителна добавка приемайте по две дози Amino Peptide (10 капсули) - 5 капсули преди тренировка и 5 капсули след тренировка. За да оптимизирате допълнително своите резултати, можете да приемате този продукт в комбинация с ВСАА, креатин или рибоза.

Състав:Съдържание в 1 доза (5 капсули)
Калории10
Протеини2 g
PeptoPro казеинов хидролизат2 g

Други съставки на Amino Peptide : Целулоза, Желатин (капсули), Стеаринова киселина (растителен източник), Силициев и магнезиев стеарат (растителен източник). Не съдържа захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица, соя, яйца, ракообразни и консерванти.

Съхранявайте на сухо и хладно място

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки