Menu
Your Cart

Now Foods Amino-9 Essentials Powder

Now Foods Amino-9 Essentials Powder
Now Foods Amino-9 Essentials Powder
  • Наличност: Да
  • Модел: Now Foods Amino-9 Essentials Powder
Видян от: 3825
85.00 лв.
Без данък: 85.00 лв.

Възможни варианти

Безплатна доставка над 70 лв.

АминокиселинитеNow Foods Amino-9 Essentials съдържа високо количество есенциални аминокиселини представляват органични киселини, които съдържат аминогрупа към молекулата си и имат способността да изграждат дълги вериги, наречени протеини. Протеините са необходими на всички живи организми за да изградят своите тъкани и органи, да произвеждат ензими, хормони и други съединения. В човешкото тяло протеините се образуват от 20 различни аминокиселини, които трябва да бъдат достъпни и в достатъчно количество, за да могат клетките да синтезират тези протеини. 20-те аминокиселини са от огрмоно значение за нормалното функциониране на организма, като тяхната липса може да доведе до сериозни нарушения и синтезиране на нефункционални протеини. 11 от аминокиселините се произвеждат чрез молекули предшественици в организма, докато за останалите 9, това е невъможно. Те се наричат есенциални, незаменими аминокиселини и тяхната липса или недостиг трябва да се попълва чрез приетата храна. 

Едно решение за набавянето на необходимото количество есенциални аминокиселини е продуктът на Now Foods - Amino-9 Essentials Powder. Той представлява смес от 9-те незаменими аминокиселини валин, левцин, изолевцин, метионин, лизин, хистидин, триптофан, фенилаланин, треонин. Тези аминокиселини се съдържат в различни колиества в различните храни, като може да отъстват в някои и да са изобилни в други храни. Именно поради тази причина в Amino-9 Essentials Powder са събрани всички 9 аминокиселини, които наяето тяло не може да произведе. Есенциалните аминокиселини са от голямо значение не само за изграждането на протеините. Те имат и редица други положителни ефекти, които подпомагат цялостното състояние на организма.

Три от 9-те аминокиселини - левцин, изолевцин и валин, са аминокиселините с разклонени вериги. Те съдържат към молекулата си странична верига с разклонение. Те имат способността да действат като стимулатори за производството на протеини в мускулите, да предпазват последните от разграждане, да намаляват умората и да участват в изгарянето на мазнини и в поддържането на нивата на гликогена.

Лизинът - друга есенциална аминокиселина участва в синтеза на колагена и следователно взема участие при възстановяването на тъканите. Освен това лизинът подобрява усвояването на калция от кръвта и транспортирането му към костната тъкан. Хистидинът участва в образуването на хистамин и карнозин в ролята си на предшественик на тези съединения. Метионинът е аминокиселина с разнообразни приложения в организма. Освен, че дава началото на всяка протеинова верига, метионина слуви като донор на метилови групи и участва в клетъчните процеси на метилиране, а освен това е междинен продукт при синтезирането на редица важни за организма съединения като карнитин, таурин, лецитин, фосфатидилхолин и др.

Фенилаланинът действа като стимулант и антидепресант. Неговата роля извън синтеза на протеини се изразява в подобряване на мозъчната дейност и паметта, както и в намаляване на апетита и сънливостта. Освен това, фенилаланинът е единственият естествен прекурсор (предшественик) на невромедиаторите допамин и норадреналин. Триптофанът също е аминокиселина, която е прекурсор на голям бой съединения, важни за нормалното състояние на организма. Той е предшественик на серотонина, триптамин, мелатонин и индоламин. Освен това половината от приетият от тялото триптофан се използва от организма за синтезирането на ниацин (витамин В3). Треонинът се метаболиира в организма до пируват, алфа-кетобутират и сукцинил-КоА.

Приемът на Amino-9 Essentials Powder ще ви помогне по-бързо да увеличите мускулната си маса, като ви предостави отличен източник на аминокиселини с разнообразни качества и най-вече без допълнителни добавени вещества. Продуктът на Now Foods е неовкусен, което го прави идеален за разтваряне във всяка течност.

Защо да изберем Now Foods Amino-9 Essentials Powder?Now Foods Amino-9 Essentials продукт с високо качество и топ цена в Protein.bg

  • Висококачествен продукт
  • Без допълнителни вещества
  • 5.5 грама ЕАА за доза
  • Идеален източник на незаменими аминокиселини
  • Подпомага синтеза на протеини и увеличаване на мускулите
  • Притежава ранообразни пложителни ефекти
  • Разтваря се бързо и лесно във всяка течност
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват комплексните аминокиселини Amino-9 Essentials Powder на Now Foods?

Amino-9 Essentials Powder е продукт, съставен от незаменими аминокиселини, които ще ви помогнат да увеличите мускулната си маса и ще помогнат на тялото ви да си набави необходимите количества есенциални аминокиселини. Amino-9 Essential Powder ще допринесе за цялостното ви физическо подобрение, тъй като 9-те аминокиселини в състава притежават разнообразни полезни за организма ефекти. Освен това, продуктът на Now Foods е неовкусен - подходящ за разтваряне във всяка течност. В Amino-9 Essentials Powder се съдържат 5.5 грама аминокиселини във всяка доза от 5.5 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Amino-9 Essentials Powder - комплексни аминокиселини на марката Now Foods

За кого са най-подходящи Amino-9 Essentials Powder (Комплексни аминокиселини) на Now Foods?

Amino-9 Essentials Powder е Подходящ за всеки, който тренира активно и желае да изгради или поддържа здраво тяло. Комплексните аминокиселини на Now Foods са подходящи и за всеки, който желае да увеличи дневният си прием на аминокиселини, като освен това са неовкусени и към тях не са добавяни допълнителни вещества. 

Употреба и дозировка на Now Foods Amino-9 Essentials Powder:

Като хранителна добавка примайте по една доза (5.5 грама) Amino-9 Essentials Powder от един до три пъти дневно, разтворени в около 50мл вода или течност по избор. Хора, занимаващи се със спорт и големи физически натоварвания могат да приемат по две дози, три пъти дневно. 

Количество аминокиселини за доза (5,5 грама)

Съставка: Стойност:
Калории20
L-левцин958 mg
L-лизин888 mg
L-фенилаланин771 mg
L-валин534 mg
L-треонин468 mg
L-изолевцин444 mg
L-метионин434 mg
L-хистидин328 mg
L-триптофан117 mg


Други съставки в Amino-9 Essentials Powder : Няма допълнителни съставки

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки