Menu
Your Cart

Natrol L-Arginine 3000mg

Natrol L-Arginine 3000mg
Natrol L-Arginine 3000mg
Natrol L-Arginine 3000mg
Natrol L-Arginine 3000mg
Natrol L-Arginine 3000mg
 • Наличност: Да
 • Модел: Natrol L-Arginine 3000mg
Видян от: 2322
40.49 лв.
Без данък: 40.49 лв.

Възможни варианти

Natrol L-Arginine 3000mg е спортна добавка с аргинин на таблетки. Формулата съдържа 3 г Л-аргинин и витамини от група B в удобна за дозиране и прием форма. Продуктът е подходящ за спортуващи и активни хора за оптимизиране на резултатите от тренировките и подобряване но общото здравословно състояние.

Natrol L-Arginine 3000mg повишава нивата на азотен оксид.Аргининът представлява аминокиселина, която участва в редица процеси и поради тази причина нейните количество често не са достатъчни за покриването на всички. Включването на хранителна добавка с аргинин в ежедневната суплеменция възстановява нивата й в организма и подобрява здравето. В спортната суплеменция аминокиселината е много популярна със свойствата си да повишава нивата на азотен оксид, но не само.

Аргинин и спорт

Тази комбинация дава отлични резултати при редовно спортуващите хора. Аргининът действа като прекурсор на азотния оксид, който пък разширява временно кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението. По този начин оптимизира снабдяването с кислород и хранителни вещества на всички тъкани, включително и на мускулите. Последното ги подхранва и стимулира тяхното нарастване и пълноценно възстановяване.

Аргинин и сърдечно здраве

Както казахме по-горе, аргининът разширява временно кръвоносните съдове, с което улеснява преминаването на кръвта и респективно има потенциал да понижи високото артериално налягане.

Аргинин и либидо

Връзката между тях е по отношение на съдоразширяващите свойства на азотния оксид, чиито нива се повишават при суплеменцията с аргинин. Азотния оксид оптимизира кръвоснабдяването на половите органи, с което помага при еректилна дисфункция и повишава либидото.

Аргинин и свободните радикали

Аргининът притежава антиоксидантни способности като много добре се справя с неутрализирането на амоняка в организма. Свободните радикали непрекъснато атакуват тялото – замърсен въздух, цигарен дим, неправилно хранене и т.н., като увреждат структурата на здравите клетки, превръщайки тях в свободни радикали. За да се прекъсне този процес е нужно да се приемат антиоксиданти. Аргининът притежава такава активност, особено по отношение на амоняка. Помага за неговото извеждане от тялото и подкрепя нормалните му функции.

Аргинин и имунна система

Аминокиселината може да повиши съпротивителните сили на организма, тъй като увеличава нивото на белите кръвни клетки. 

Освен аминокиселината аргинин, формулата на Натрол Л-аргинин съдържа и витамини от група Б и по-точно – 6, 9 и 12. Тези представители на комплекса притежават сериозно влияние върху здравето и функциите на нервната система, кръвотворенето, сърцето и генерирането на енергия. Пиридоксинът е водоразтворим витамин, който стимулира обмяната на веществата, подпомага формирането на еритроцити и подкрепя менталното здраве. Също така релаксира нервната система и облекчава стреса, намалява чувството за тревожност и раздразнителността. Всяка доза от Натрол L-arginine съдържа 10 мг пиридоксин хидрохлорид. Фолиевата киселина или витамин B9 има сериозно значение за генерирането на енергия и формирането на червени кръвни телца. Има огромно влияние при бременност за здравето на бъдещето бебе, редуцирайки значително опасността от вродени аномалии. В една доза от Natrol L-Arginine се съдържат 200 мкг фолиева киселина. Витамин B12 е важен представител на Б-групата като участва в работата на нервната система и структурата на клетките, участващи в нея. Витаминът влияе върху метаболизма и образуването на кръвни клетки. Всяка доза от продукта съдържа 50 мкг витамин B12 като цианкобаламин. Витамините от група Б имат сериозно значение за здравето на сърцето. Те регулират нивата на протеина хомоцистеин в кръвта, който при повишени нива крие риск за сърцето и нервната система.

Защо да изберем L-Arginine 3000 мг?

 • Насърчава мускулен растеж;Natrol L-Arginine 3000mg защитава сърцето.
 • Повишава нивата на азотен оксид;
 • 3000 мг L-аргинин на доза;
 • Антиоксидантна защита;
 • Подпомага еректилната функция;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Съдържа витамини от B-комплекс;
 • Поддържа нервната система;
 • Защитава сърцето;
 • Стимулира кръвотворенето;
 • Укрепва имунитета;
 • Вегетарианска формула;
 • PROTEIN.BG ви предлага достъпна цена и бърза доставка.

Какво представлява Natrol L-Arginine 3000mg?

Natrol L-Arginine е спортна добавка, съдържаща аминокиселината Л-аргинин на таблетки. Формулата осигурява също и витамини от група Б, които са много важни за здравето на сърцето, нервната система и за кръвотворенето. Аргининът се цени високо в спортните среди, тъй като влияе положително върху нивата на азотен оксид. Последният има способността да релаксира кръвоносните съдове като така улеснява преминаването на кръв през тях. Подобреното кръвообращение пък може да намали високото кръвно налягане и да защити сърцето от увреждане. Също така подобрява преноса на кислород и хранителни вещества до тъканите и мускулите, за да оптимизира тяхното възстановяване. Аргининът е известен със способността си да детоксикира тялото от различни замърсители и най-вече от амоняка. Действа антиоксидантно, защитавайки клетките от увреждане.

Включените витамини от група B действат положително върху работата на нервната система, като имат способността да редуцират нивата на стрес, да облекчат нервното напрежение и да подобрят настроението. Участват във функциите на нервните клетки и тяхното обновяване. Влияят благотворно и върху сърцето и процесът на кръвотворене. 

За кого е подходящ L-Arginine от Natrol?

L-Arginine от Натрол е отлично решение за спортуващи и активни хора, при нужда от възстановяване и подобряване на обменните процеси. Формулата е изцяло растителна и е подходяща за вегетарианци. Включва се успешно при проблеми с еректилната функция.

Употреба и дозировка на Natrol L-Arginine:

Една доза (3 таблетки) дневно с храна. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна или кърмите преди да ползвате този продукт.

Състав Стойност за 3 таблетки%ПДД
Витамин B6 10 мг590%*
Фолат333 мкг (200 мкг фолиева киселина) 80%*
Витамин B12 (цианкобаламин) 50 мкг2080%* 
L-аргинин3000 мг**

* Дневните дози са базирани на диета с 2000 калории. 
** Няма установена дневна доза.

Други съставки: микрокристална целулоза, хипромелоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, целулозна гума, магнезиев стеарат, метилцелулоза, дикалциев фосфат, глицерин.

Не съдържа: мляко, яйца, риба, ракообразни, дървесни ядки, фъстъци, пшеница, соя, мая, оцветители и овкусители, без добавена захар и консерванти.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки