Menu
Your Cart

Myprotein L-Theanine

Myprotein L-Theanine
Myprotein L-Theanine
Разграбен
Myprotein L-Theanine
Myprotein L-Theanine
Myprotein L-Theanine
 • Наличност: Разграбен
 • Модел: Myprotein L-Theanine
Видян от: 2396
54.99 лв.
Без данък: 54.99 лв.

Възможни варианти

Преставате да нервничите, тревогата и безпокойството си заминават, повишава се концентрацията Ви, радостта, благодушието и емоционалната устойчивост стават за Вас постоянни спътници. Когато погледнете към проблемите си, имате чувството, че сте танк, който преминава през тях, методично решавайки ги един по един. Такива може да станете с приема на Myprotein L-Theanine.

Myprotein L-Theanine подпомага състоянието на нервната системаПриродният източник на теанин са листата на зеления чай. Но при обикновения варен зелен чай Л-теанин почти не преминава в напитката, тъй като е включен в молекулната структура на чаените листа. Във варения чай теанин се съдържа в оскъдни количества – 10-20 мг в една чаша чай при ефективна дневна доза не по-малко от 200 мг. Но добавката L-Theanine от Myprotein предоставя 200 мг от това вещество, за това употребата и е съвсем достатъчна да се попълни запасът на теанин в организма. Продуктът подобрява когнитивните способности, повишава настроението, укрепва имунитета. Полезно е да се използва при напрегната мозъчна дейност, при учене или напрегнат график на работа. Ако се използва регулярно, възниква постоянно усещане за благополучие и позитивизъм. В същото време, хранителната добавка не предизвиква превъзбуда на нервната система. Благодарение на повишаване активността на мозъчните алфа-вълни, човек е едновременно енергичен и спокоен, без нервна възбуда. Полезно е да се използва от спортисти, защото подобрява здравето и увеличава мотивацията, премахва нервното напрежение, бързо помага за възстановяването на нервната система от прекомерните натоварвания. Освен това, танин проявява и мощни антиоксидантни ефекти, което намалява окисляването на вредния холестерол. Добавката стимулира синтеза на азотен оксид в организма, което се отразява добре на здравето на сърдечния мускул. Кръвоносните съдове се разширяват и се намалява налягането, предотвратява се рискът от сериозни сърдечно-съдови патологии. Myprotein L-Theanine помага да се защитят съдовете на главния мозък от разрушаване, подпомага съхраняването на нервните клетки и предпазва от развитие на хипоксия. Съдейства за освобождаването на специфични белтъчни съединения, които усилват нервните импулси. В някои случаи успешно помага в борбата с развитието на болестта на Паркинсон.

Защо да изберем Myprotein L-Theanine?

 • Myprotein L-Theanin на топ цена намалява депресията и подобрява настроениетоПоддържа умствената активност и доброто настроение
 • Спокойствие, отпускане и в същото време ясен ум и съзнание
 • Нормализира налягането
 • Не намалява концентрацията, не предизвиква сънливост и зависимост
 • Съдържа висококачествен Л-теанин
 • 1 доза от 200 мг
 • Възстановява организма след тежки натоварвания
 • За добра памет и безупречна концентрация
 • Protein.bg Ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява L-Theanine от Myprotein?

L-Theanine на Myprotein помага за възстановяването след трениранеL-Theanine е хранителна добавка на марката Myprotein, която съдържа 100% чист Л-теанин. Л-теанинът е аминокиселина, която по молекулна структура си прилича с глутамина и двата невромедиатори, които се произвеждат от него в организма – ГАМК и глутамат. Тези невромедиатори имат противоположното въздействие върху нервната система: успокояващо (ГАМК) и възбуждащо (глутамат). Необикновеното съчетание едновременно на тези две свойства, придава на Л-теанин наистина уникални свойства. Ако трябва да се каже накратко L-Theanine отпуска, но няма седативен ефект. Не предизвиква чувство на сънливост, но ако се приема преди сън, прави съня по-качествен и дълбок. Намалява възприемчивостта към факторите на стреса и едновременно с това подобрява вниманието. Л-теанин лесно преодолява хематоенцефаличната бариера и въздейства непосредствено върху вълновата активност на мозъка. Добавката усилва активността на алфа-вълните, която се проявява по естествен начин в периода на релаксация и е характерна за хора, намиращи се в отпуснато или медитативно състояние. Усилвайки този тип вълни, продуктът едновременно отпуска и повишава концентрацията. Чувството е все едно ловите риба на стръв: отпуснатост, спокойствие, но с изострени концентрация и внимание. Освен това, аминокиселината усилва и тета-вълните. Тета-активността преминава по границата на съзнанието и безсъзнанието на човека и нейното засилване води до подем в творческия потенциал. Честотата на тета-вълните е свързана с понижаването на чувството на тревога и на нервнозността. Повишаването на общия брой тета-вълни намалява скоростта на мислене, като същевременно повишава качеството на мисленето. С други думи, приемът на Myprotein L-теанин повишава качеството на мислите, като забавя темпото на мислене. Също така, продуктът повишава нивата на ГАМК, серотонин и допамин. Този процес води до усилване на когнитивните функции при уравновесено и добро настроение. Освен това, Л-теанин възпрепятства хиперстимулацията на нервната система, особено в стресови условия. Аминокиселината е много синергична с кофеина. При приемът едновременно и на двете вещества, Л-теанин нормализира повишеното налягане и разширява съдовете в главния мозък. При това се подобряват именно когнитивността на мозъка. Съчетанието на Л-теанин с кофеин се препоръчва особено в тези случаи, когато трябва да се увеличи трудоспособността.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за L-Theanine – аминокиселина на марката Myprotein.

За кого е най-подходящ L-Theanine (Л-теанин) от Myprotein?

За да поддържате мозъчната си дейност на ниво, да се защитите от стреса на физическите или психическите натоварвания, на които сте подложени, за да запазите спокойствие и добро настроение, използвайте L-Theanine на Myprotein. Ако искате да сте по-съсредоточени, по-отпочинали, по-спокойни и по-концентрирани преди, по време и след тренировка, това е правилният избор.

Употреба и дозировка на Myprotein L-Theanine:

Смесете в шейкър вода или сок по Ваш вкус колкото желаете с 200 мг от продукта, разбийте хубаво и консумирайте директно 1-2 пъти на ден на празен стомах.

Състав в 1 доза (200 мг)Стойност
Л-теанин200 мг

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: 100% Л-теанин.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки