Menu
Your Cart

Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)

Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)
Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)
  • Наличност: Да
  • Модел: Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)
Видян от: 2824
34.49 лв.
Без данък: 34.49 лв.

Възможни варианти

ИзгражданетоEAA Plus (Essential Amino Acids) е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg на мускулната маса зависи почти изцяло от способността на тялото да синтезира протеини, които да съставят мускулните влакна. За този синтез на протеини, мускулните клетки трябва да разполагат с необходимите единици, които ги съставят, а именно аминокиселини. Аминокиселините представляват сравнително малки органични молекули, които съдържат аминогрупа. Те са много на брой, но за изграждане на протеините в човешкото тяло, значение имат само 20 от тях. Някои от тези 20 аминокиселини (11 по-точно) се произвеждат в нашето тяло, докато останалите 9 са незаменими или есенциални. Тях тялото ни не произвежда и трябва да се набавят с храната или чрез спортни добавки като EAA Plus (Essential Amino Acids).

EAA Plus (Essential Amino Acids) e продукт на компанията Myprotein, който съдържа деветте есенциални аминокиселини и е произведен под формата на прах, който лесно и бързо се разтваря и усвоява в организма. Липсата на някои от аминокиселините може да доведе до проблеми във функционирането на много протеини, както и до синтез на нефункционални ензими и други белтъци. Основната роля на аминокиселините е да участват в изграждането на полипептидната верига (протеин), но освен това изпълняват и други функции, които са от голямо значение за организма.

Като едни от най-важните аминокиселини от гледна точка на спортистите са трите аминокиселини с разклонени вериги (ВСАА). Те спадат към 9-те есенциални аминокиселини и тяхната роля в изграждането на мускули е голяма. Специфичното при тях е, че се метаболизират директно в скелетните мускули (вместо в черния дроб) като стимулират биосинтеза на протеини и така водят до по-бързи резултати. ВСАА спомагат също за намаляване на мазнините, намаляване на чувството на умора и участват в метаболизма на глюкозата. 

Аминокиселината лизин (също есенциална) се използва при производството на колаген, което е необходимо за възстановяване на увредени тъкани и други процеси в тялото. Също така лизинът подобрява абсорбцията на калий и участва в неговият транспорт до костите. Друга от есенциалните аминокиселини - хистидин, участва като молекула предшественик за биосинтеза на хистамин и карнозин. Метионинът е аминокиселина с извънредно значение за производството на протеини. В клетките, синтезирането на всяка протеинова молекула започва с аминокиселината метионин, която освен това участва и в процеси на метилиране (регулиране активността на гените) и като междинен продукт за синтеза на карнитин, таурин, фосфатидилхолин и лецитин.

Сред останалите есенциални аминокиселини се нарежда и фенилаланинът. Извън основната си роля (протеинов синтез), тази аминокиселина действа като антидепресант. Фенилаланина подобрява мозъчната функция и паметта, като също намалява апетита и сънливостта. Друг отличителен признак на фенилаланинът е, че той е единственият предшественик на допамин и норадреналин - важни невротрансмитери. Триптофанът (друга ароматна есенциална аминокиселина) също служи като предшественик за производството на важни съединения - серотонин, триптамин, мелатонин и индоламин. Голямо количество триптофан се използва и за превръщането на ниацина (витамин В3). Треонинът се използва от организма за производството на съединения, които са от ключово значение за протичането на нормалните метаболитни процеси (пируват, алфа-кетобутират, сукцинил КоА).

Наличието на всички тези аминокиселини в EAA Plus (Essential Amino Acids) ще ви помогне не само да изградите желаната мускулна маса, но и ще подобри общото състояние на тялото и ще ви помогне да поддържате оптимална форма. В EAA Plus (Essential Amino Acids) не са добавяни захари или мазнини, което е гаранция за високото качество на продукта

Защо да изберем Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids)?EAA Plus (Essential Amino Acids) ви осигурява оптимално количество аминокиселини

  • Гарантирано отлично качество на продукта
  • 2,2 грама аминокиселини за доза
  • Отличен източник на незаменими аминокиселини
  • Подобрява изграждането на мускули
  • Редица полезни свойства на аминокиселините
  • Не съдържа мазнини и захари
  • Разтваря се лесно и бързо
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представляват есенциалните аминокиселини EAA Plus (Essential Amino Acids) на Myprotein?

EAA Plus (Essential Amino Acids) представлява микс от есенциални аминокиселини, които подобряват не само натрупването на мускулна маса, но и редица анаболитни процеси, протичащи в организма. EAA Plus (Essential Amino Acids) е произведен от американската компания Myprotein под формата на прах, който бързо и лесно се абсорбира в организма и доставя оптималното количество аминокиселини, нужни на вашето тяло за поддържане на оптимална форма. Аминокиселините на Myprotein ще ви помогнат за бързото изграждане на мускулна маса, тъй като не съдържат мазнини и въглехидрати. EAA Plus (Essential Amino Acids) съдържат 2,2 грама аминокиселини във всяка доза от 15 грама. 

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за EAA Plus (Essential Amino Acids) - есенциални аминокиселини на марката Myprotein

За кого е най-подходящ EAA Plus (Essential Amino Acids) (есенциални аминокиселини) на Myprotein?

EAA Plus (Essential Amino Acids) е подходящ за всеки, който спортува активно и желае бързо да натрупа мускулна маса. Освен това аминокиселините на Myprotein са подходящи за поддържане на мускулната маса, тъй като не съдържат мазнини и захари. EAA Plus (Essential Amino Acids) може да се приема и в случай на недостиг на аминокиселини или ако желаете да повишите дневният си прием на ЕАА.

Употреба и дозировка на Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids):

Прибавете една доза (15 грама) EAA Plus (Essential Amino Acids) към желано от вас количество вода или сок. EAA Plus (Essential Amino Acids) може да се разтваря във всяка течност, тъй като е неовкусен. След прибавяне към течността разбъркайте и приемете веднага. Препоръчителен е приемът на една доза преди и една доза след тренировка

Състав:Съдържание за 100 грама
L-левцин5 g
L-валин2,2 g
L-лизин2,2 g
L-фенилаланин1,8 g
L-треонин1,5 g
L-изолевцин890 mg
L-хистидин710 mg
L-метионин500 mg
L-триптофан200 mg

Състав на Myprotein EAA Plus (Essential Amino Acids) : Смес от есенциални аминокиселини (L-левцин 33%, L-изолевцин 6%, L-лизин 15%, L-валин 15%, L-фенилаланин 12%, L-треонин 10%, L-хистидин 5%, L-метионин 3%, L-триптофан 1%)

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки