Menu
Your Cart

Myprotein D-Aspartic Acid

Myprotein D-Aspartic Acid
Myprotein D-Aspartic Acid
Myprotein D-Aspartic Acid
Myprotein D-Aspartic Acid
Myprotein D-Aspartic Acid
53.99 лв.
Без данък: 53.99 лв.

Възможни варианти

D-AsparticD-Aspartic Acid представлява аспарагинова киселина на Myprotein с топ цена в Protein.bg Acid представлява D-изомер на аспарагиновата киселина, наричана още аспартат. В природата аминокиселините се срещат в две различни форми, в зависимост от позицията на един от въглеродните атоми в молекулата. Това обаче променя тяхната активност. L-изомера на аспарагиновата киселина например, участва в изграждането на протеините, а D-аспарагиновата киселина има по-специфични функции и играе ролята на стимулатор на производството на мъжкия полов хормон - тестостерон.

Когато става въпрос за оптимално физическо състояние (а и психическо), освен всичко друго е важен и хормоналния баланс и производството на нужните хормони. В този смисъл, D-аспарагиновата киселина увеличава продукцията на тестостерон, а това води до ползи за тези, които го приемат и още повече за тези, при които нивата на тестостерон са ниски. 

D-аспарагиновата киселина D-Aspartic Acid се приема от професионалните атлети като т. нар. тестостеронен бустер, който води до около 30% увеличаване на нивата на тестостерон и причинява повишено сексуално желание, като освен това подобрява усвояването на хранителни вещества и повишава издръжливостта.

D-аспарагиновата киселина влияе върху централната нервна система, в определени зони на мозъка и действа като невромедиатор, стимулиращ освобождаването и на други хормони - LH (лутеинизиращ хормон), FSH (фоликуло-стимулиращ хормон) и растежният хормон. Съществено обаче D-аспарагиновата киселина влияе върху синтезирането на тесостерона и това е важно, защото при по-натоварващи тренировки се произвежда кортизол от надбъбречните жлези, чието действие подтиска тестостерона. Също така за да се постигне оптимално производство на тестостерон е необходимо достатъчно количество мазнини и въглехидрати, което обаче не е достатъчно при стриктен хранителен режим, който упражненията изискват.

В случаите, когато производството на тестостерон е ограничено, идва необходимостта от прием на добавки, стимулиращи неговия синтез. D-Aspartic Acid по естествен начин подпомага продукцията на тестостерон по различни начини и така елиминира неговия дефицит. С D-Aspartic Acid ще увеличите либидото, силата и издръжливостта си и като цяло ще подобрите общото физическо състояние.

Защо да изберем Myprotein D-Aspartic Acid?D-Aspartic Acid подобрява цялостното физическо състояние и е на топ цена от Protein.bg

  • Подобрява резултата от тренировките
  • Спомага за по-добро възстановяване
  • Естествено увеличава продукцията на тестостерон
  • Улеснява натрупването на мускулна маса
  • Подсилва либидото
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява аспарагиновата киселина D-Aspartic Acid на Myprotein?

D-Аspartic Acid е D-аспарагинова киселина на марката Myprotein, която играе ролята на своеобразен регулатор на тестостерона - мъжкият полов хормон. Приемът на D-Aspartic Acid води до ползи за организма като повишаване на продукцията на тестостерон, което от своя страна води до повишаване на либидото и подобряване на цялостното физическо състояние. D-Aspartic Acid е висококачествен продукт на Myprotein, който съдържа 100% аспарагинова киселина в свободна форма, като всяка доза е 3 грама.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за D-Aspartic Acid - аспарагинова киселина на марката Myprotein

За кого е най-подходящ D-Aspartic Acid (аспарагинова киселина) на Myprotein?

D-Aspartic Acid е продукт, подходящ за всеки, който тренира активно и се придържа към строг хранителен режим - предпоставка за намаляване нивата на тестостерон (поради липсата на въглехидрати и мазнини). D-аспарагиновата киселина подпомага синтеза на тестостерон, което от своя страна води до общо подобряване на физическото състояние.

Употреба и дозировка на Myprotein D-Aspartic Acid:

Прибавете една доза (3гр.) D-Aspartic Acid към предпочетено количество вода или напитка по избор. Може да използвате шейкър или да разбъркате с лъжица до пълно разтваряне. Приемайте веднъж дневно. След редовен прием от 12 дни е препоръчително да спрете приема за седмица, след което да повторите цикъла.

Всяка опаковка от 250 грама съдържа 83 дози по 3 грама.

Съдържание в една доза:

Състав:Стойност:
D-Аспарагинова киселина3 гр

Състав на D-Aspartic Acid: 100% D-Аспарагинова киселина

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки